Deadmau5 - Sofi needs a ladder

Höj volymen till max!

bullets


på begäran

Snart tio dagar sedan sist? Jag kan inte skylla på något annat än de jag brukar skylla på, o de är att tiden går så jäkla fort o att jag är en upptagen person. Fast nu får jag allt skärpa till mig, jag tycker ju att det är kul att blogga!
Så jäkla kul o kunna gå tillbaka o se vad man har haft för sig.
Som vanligt har de hänt så fruktansvärt mycket så jag inte vet vart jag ska börja.
Marie flög hem till Sverige den 23 mars, inte bara på en liten hemvisit, utan för gott. Tänkte på det förut när jag var ute i solen en sväng på lunchen. Stod o filosoferade o tankarna flög iväg. Jag o Marie kom hit tillsammans o vi har haft varandra hela tiden. Nu är jag verkligen helt själv men ändå inte. Har skaffat mig en helt underbar vänskapskrets här. Jag är så otroligt stolt över mig själv att jag gjorde det! Jag bor nu i ett från början främmande land med från början helt främmande människor o jag har aldrig mått bättre. Vad jag har vuxit som person, det är galet! Det bästa är att äventyret bara har börjat. Jag har lovat mig själv att leva mitt liv, o jag har lovat mig själv att bara leva mitt liv för mig. Det är precis de jag gör, o de jag tänker fortsätta med. Allt går om man vill!
För en vecka sedan, nästan exakt, landade mina föräldrar o morbror med fru i Dublin. Rasmus föräldrar kom med samma plan så vi åkte ut till flygplatsen o mötte upp dem tillsammans. Så härlig känsla att få se dem o krama dem igen.
Vi hade verkligen fem kanondagar tillsammans!
I fredags var vi på Guinness store house o kikade, det var en underbar dag med strålande sol o säkerligen 15 plusgrader. Lördag åkte vi till Tullamore o kollade in Tullamores whiskey distillery, eftermiddagen kom vi tillbaka till stan o då gick vi till min granne, Jameson Distillery. Söndag åkte vi till Howth o vandrade runt o myste. I måndags åkte vi en busstur runt i stan o stannade till i Pheonix park, där vi hade en liten picknick. Var ledsamt att säga hej då, men nu är de inte långt tills vi ses igen, slutet på juni nästa gång!
29 mars födde Ida en liten Holly! Så kul o mysigt! Många miljoner grattis! Om hon ska få gosa med tant Elin när hon kommer till stan.
Nu tänkte jag lägga mig o slappa lite faktiskt, kolla lite How I met your mother, o kanske till o med slumra till lite.
XOXO

oops


"[Helpdesk]
Customer calls in and has a problem with menus in Windows flickering. Rebooted computer and then got an errormessage saying "error stuck key". After another reboot he got past the errormessage but now it stuck there again and computer won't start. Sending to onsite.

[Onsite]
Felsökt: tagit bort anteckningsblock som pressade... ner en tangent på tangentbordet. Testat ok."


Mitt jobb går ut på att felsöka kundens problem o försöka lösa det. Kan vi inte lösa det så har vi resolvergrupper vi kan skicka ärendet till. Såhär kan de gå om man skickar ut en tekniker på plats för att man tycker att man felsökt ordentligt, haha, årets bästa ticket o gissa vem som ligger bakom?

flashback

 

Har gjort min dag! Kommer ni ihåg? haha


................................................................


Love is to much for me and now the wall needs to grow

yeee


Det var helvete vad tiden ska gå fort hela tiden. Hinner ju inte med!

Händelserik helg, på gott o ont.

I lördags var vi först i Howth på dagen o visade Maries tjejer o Robin lite fin natur o de gröna av Irland. Var hilma mysigt. Vid femtiden tog tjejerna flygbussen o jag o Robin flyttade vårt pick o pack från Anders o c/o tillbaka hem till min o Maries lägenhet.

På kvällen satt vi hemma hos oss jag, Marie o Robin o drack massa vin o öl, lyssnade på gammal go musik o blev fulla som as. Vi fortsatte kvällen på Dandelion. Hade kanonkul!

Bakfyllan vi genomled igår var dock inte o leka med! Phu!

Jag o Robin tog oss ut första gången vid nio för o köpa lite mat sen hem o däcka i soffan igen med en rulle.

Marie flyttar hem till Sverige på onsdag o det är inte alls kul. Känns mer än vad jag trodde. En tjej som jag har kommit väldigt nära o tycker väldigt mycket om. Kommer sakna henne något enormt.

Har vart deppig i ett par dagar, men de har sina orsaker, dels det med Marie o dels lite annan goja.
Jag är ibland svår att ha o göra med, men det är inte mitt fel.

Min mamma, pappa, morbror o hans fru kommer o hälsar på mig på torsdag! Jag längtar så jag spricker! FA-AN vad jag ska kramas!

Love

likkänsla


Oj vilken dag!

Efter att jag slutat jobbet vid fyra igår tog jag mig in mot stan, gick till Centra med Mario o handlade lite Paddy'sgrejer, hårspännen med treklöver o diverse hattar.

Var hemma vid halv sex o då var de bara hoppa in i duschen o börja göra sig i ordning. Robin ringde mig vid halv åtta så då gick jag o mötte honom. Blev förfest hos Martin, Hampus o Daniel först, sen till O'riellys för att avsluta kvällen på Dtwo! Eller ja morgonen rättre sagt! Fick ju för mig mitt i allt ihopa att jag skulle dygna, var hemma vid fem på morgonen. Råkade slumra till i fyrtiofem min sen panikvakna tjugo över sex, fick ta taxi till jobbet o jag kan lova att jag var full!

Hela dagen har jag kämpat med att hålla ögonen öppna! Imorse var de förjävligt! Sen drack jag tre redbull o jag blev faktiskt piggare för en stund.

Nu har jag vilat en timma, så nu är de dags o göra sig i ordning för att sedan vandra ut o äta middag o dricka öl.


Återkommer imorgon, puss på er!

St Paddy's day


Alla går i gröna kläder o diverse huvudbonader överallt, halva stan är avstängd o det kommer va hur mycket folk som helst! Jäklar vad vi ska partaja ikväll!


QA

Lika mör idag! Hur ska jag orka med den här veckan som kommer bestå av fullspäckat schema, med party o skojigheter? Längtar som tusan tills imorgon, då Robin kommer hit!
Idag har jobbdagen gått ganska fort, har vart på quality training halva dagen. Lärt mig massor om kvalite o hur man ska jobba på bästa sätt, o hur man ska genomföra doc checks, live calls o ge feedback till agenter. Så numera är jag utbildad Quality Advocate, flashigt va?
Jag o Daniel ligger just nu på var sin sida om torget i var sin lägenhet o diskuterar på fbchatten om vi orkar gå ner till lokala puben. Så det funkar nu för tiden!
Jag säger god natt en stund så får vi se om jag vaknar till liv med lite mer energi om en liten stund.
Puss

mööööör

Ligger i sängen o är ta-mig-fan helt slut! Så jäkla matt i kroppen! Kanske inte så konstigt när man vaknar klockan fem på morgonen, o sen håller igång i ett?
Mötte upp Marie efter jobbet, vi skulle fixa med lägenheten, skriva över den på bara mig o fixa så att hyran ska dras från mitt konto o greja, men då var ju inte personen där som vi skulle prata med så klart. Vi gick o käkade ist o drog en sväng på stan!
Vid sju landade Maries tre kompisar från Sverige, så vi mötte upp dem på O'Connoll vid halv åtta. Följde dem hem o tog en kaffe, trevligt så!
På torsdag kommer Robin o hälsar på mig! Ska bli fan så kul! Då ska det firas St Patricks day också! Ser vi fram emot.
Nu ska jag skypa med min kärla Carolina Maria Fihn, sen blir de läggdags för hela slanten!

<3


when the sun goes down

Idag taggar jag med Arctic Monkeys..


..för 7 juli är de vi som drar på Oxygen!




The Company Men

Precis vart o kollat på The Company Men.
Den var verkligen bra, jag blev berörd. Så sjukt många bra skådisar i en o samma film också: Ben Affleck, Kevin Costner, Chris Cooper o Tommy Lee Jones..

sol i Dublin

Just i detta nu sitter jag ute på balkongen i tröja o glassar i solen, så jäkla gött väder här på andra sidan havet. Säkerligen 10 plusgrader, strålande sol o några få pyttemoln på himlen.
Det har vart en bra helg, lugn o skön för en gång skull. Igår mötte jag upp Marie på eftermiddagen, så gick vi en liten promenad o sen hem o myste lite. På kvällen åkte jag hem till Amanda o Bex, där de bjöds på middag. Kotlett, rotfrukter i ugnen o beasås. Amanda hade även bakat semlor som vi fick till efterrätt.
Vi spelade också med andra ord, o jag har nog aldrig garvat så mycket på en o samma gång.
Mitt o Ottos lag var sämst! Så jävla roligt!
Jag får ordet salt,
Elin "Peppar och.. "
Otto: "Pepparrock? Vafan är det?"
Jag får ordet kiwi,
Elin: "grön frukt med ludet skal"
Otto: "LIME!!"
Otto får ordet fjun,
Otto: "Har jag ovanför min läpp"
Elin: "Mustach!"
Otto: "Nej"
Elin "FJUUN"
Ja jäklar vad roligt vi hade!
Vi satt även o googlade massa norska ord. Helvete vilket roligt språk! Jag ska gå in för o lära mig det stenhårt.
Gå in o kolla själva o förbered er på magknip, http://www.jobbainorge.se/roliga-norska-ord.html

00.45

Här sitter jag mitt i nassen! Jag o Rasmus har vart på bio o vi såg The Adjustment Bureau, den var såå jäkla bra tycker jag. En sån där mysig men lite läskig film som får tankarna att springa iväg, oså massa kärlek så klart så man får gråta en sväng. Se den!
Ja vad finns de mer o säga om dagen? Bättre mår jag iaf, ingen feber längre, inte som känns iaf. Mår helt okej, förutom att förkylningen sitter kvar i näsa o hals, men de får de gärna göra så länge jag inte mår dåligt.
Tänkte slänga på Åsa-Nisse nu, innan de är dags att slockna.
Vi höreeees.

resumé av senaste dagarna

Då ska vi se.. Nu har de ju hänt sådär jättemycket sen sist igen så jag inte vet vart jag ska börja, dålig jag är på att uppdatera då!
Jag flyttade iaf in till grabbarna i lördags, o det går hur bra som helst.
Andreas kom i lördags kväll, mötte han ute på torget, sen tog jag o Katta med han på en barrunda. Det var faktiskt riktigt trevligt. När jag kom hem på natten hade anders o Esa, bäddat så fint åt mig i vardagsrummet. Himla gulligt!

Söndagen vaknade vi upp relativt tidigt, låg o slappade o tjötade skit. Jag o Anders pratade om att gå ner till affären o handla lite frukost men vi var lite för lata för att orka. Samtidigt smsar Rasmus som satt på på Hampus o Daniels roof garden (de bor mittemot oss), han skrev att de hade hört världens smäll o att de var full panik på torget precis utanför oss. Det var hästmarknad o någon knackare hade skjutit en person o skadat två andra så det var fullt med poliser, en hellikopter o de forsade blod på gatan. Brandkåren fick senare komma o spola bort det. Vi hade inte hört någonting konstigt nog. Lite halvt läskigt men vilken tur att vi inte gick ner till affären. De grep iaf killen.
Ni kan se på det här, http://www.youtube.com/watch?v=9JMN6qU_7ZQ
O ni kan läsa om det här, http://www.independent.ie/breaking-news/national-news/two-injured-in-smithfield-shooting-2567978.html
I måndags var de mest bara jobb. Jag o Anders kollade på Svensk Maffia, himla intressant.
Igår var det Internationella Kvinnodagen, Pancake Tuseday o Fettisdagen. Jag blev inte speciellt firad för att jag är kvinna, fick inga presenter o inget diplom. Jag åt heller inga pannkakor, trots att jag bor i ett land där de firar pannkakorna. Anledningen till att de firar den dagen är för att pannkakor är förknippade med dagen före fastan, för de var ett sätt att använda upp rika livsmedelsom ägg, mjölk och socker o under fastan skulle man nämligen äta tydligare livsmedel och avstå från mat som skullege glädje: I många kulturer betyder det inget kött, mejeriproduktereller ägg.
Fettisdagen firade jag däremot! Försökte oss på att göra en Cardamom bun with whipped cream, haha. Man tager vad man haver! Tårtbottnar, marsipan, grädde o florsocker. Den smakade okej, dock inte som semla.

Annars hände inte alltför mycket på dagen med flera namn. Jag o Rasmus hängde o kollade på film. Han bjöd faktiskt på mat o jag fick kolla på en film som jag velat se hur länge som helst, Drömkåken, ÄLSKADE den filmen när jag var liten, o den var faktiskt lika bra som jag mindes den.




Idag ska jag bara ta det lugnt. Har blivit förkyld o febrig. Kör dock på mottot, jobba bör man annars dör man. (eller så jobbar jag för att jag inte får några pengar om jag är hemma o är sjuk, eftersom man måste ha ett jävla läkarintyg VARJE dag man är hemma i det här landet.)

Nu blev det mycket men så blir det ibland.

Todiloo



"It Doesn't Have To Be Beautiful"

Jag är kass, haha! Lat o orkar inte uppdatera just nu, men jag lovar ett inlägg senare! Så länge tycker jag ni ska lyssna på den här låten, för de måste vara världens bästa låt just nu..



tigerslö

Ligger just nu o slappar i soffan, i min fina onepiece. Svårt o ta tag it idag känner jag, inte alls på humör för något. Kanske skulle man ta på sig löparskorna o springa ett varv, de borde ju ge någon sorts energi iaf. Ikväll ska jag packa min väska o flytta in hos grabbarna.
Marie får ju besök av Andreas idag men eftersom hon jobbar ikväll så har jag lovat o möta upp honom o ta hand om honom. Blir väl att jag får ta med han ut på en öl o visa stan lite granna.
Nej jag tror jag slappar vidare en stund till trots allt. Dublin är grått o kallt idag, så mys o How I met your mother-marathon lockar mer.
en tiger

<3


Min största kärlek här i livet här grisar, ända sen jag var liten har de vart de bästa jag vet o det sötaste jag vet. Min mamma har berättat att när jag gick på dagis så hade alla barnen suttit i en ring o berättat vilket djur de tyckte bäst om. De flesta hade sagt hund o katt o någon enstaka, kanin eller häst. När de blev min tur att berätta hade jag jag tittat på fröken helt förstörd o sagt med arg ton, "Jag tycker faktiskt om grisar!". Jag är en samlare o har runt 100-tals grisar i olika former, gossedjur, prydnadssaker, tavlor m.m.

Min största dröm är att skaffa en egen gris. Någon gång när jag har slagit mig till ro o vet att jag kommer bo kvar på samma ställe, är det precis vad jag tänker skaffa mig också.

Sitter just nu på jobbet o kollar runt lite. Teacup pigs, pot belly pigs, sheep pigs.. jag tror jag måste ha en utav varje.















GEEE MIG!!!


the show goes on

Jag o Rasmus skulle bara gå en liten sväng på stan efter jobbet, men det slutade med att jag var hemma efter nio. Sprang runt som galningar i alla butiker, eller jag sprang runt som en galning, Rasmus fick mest följa efter o bära påsar stackarn! Han var jättegrinig för att de enda han köpte var post-it-lappar o att jag typ fick ihop fem påsar, haha. Handlade en tunika, shorts, hårprodukter, gympaskor (jag ska börja springa), nya gråa converse och en tigermönstrad onepiece! Vi köpte likadana, så jävla fula, men faan vad skönt de är o mysa i hemma.
Det är precis vad jag gör nu, sitter i min onepiece i sängen, faktiskt med hårfärg i hövvet. Det kliar som satan o jag vill inget hellre än att klia tillbaka o skölja ur det, men vill man va fin..
Imorgon är de fredag, så jävla gött!
För er som inte vet så ska ju Marie flytta hem till Sverige, det sker den 23e mars. Det blev lite krångel då jag skulle flyttat ut ur våran lägenhet sista februari egentligen då jag inte hade råd att bo kvar här själv. Jag o Katta skulle flyttat ihop någonstans, men nu har vi bestämt att vi ska behålla den här lägenheten o bo kvar. Så Katta flyttar in sista mars. Dock så ska Marie få besök nu två veckor i rad, o då blir de lite trångt för oss alla att bo här, så jag ska flytta in hos Anders, Esa o Patrik, o de gör jag på lördag. Guud så roligt vi ska ha! Jag kommer ju träna magmusklerna iaf, för så jäkla mycket som jag garvar när jag hänger med Anders är fan sjukt. Ja, jag o tre killar, de ska bli spännande!
Dags o sköja ur färgen tror jag! Vi höres. PoK

jahapp

Jahapp! Här hade man inte uppdaterat på ett tag, får lov att skylla på att jag är en kvinna med ett hektiskt, roligt o upptaget liv helt enkelt.
Vi börjar med torsdag, där jag slutade sist.
Leaving pint för Robin hade vi på Woolshed, det var hur kul som helst. (Det som var kul var givetvis utekvällen, inte att Robin har lämnat oss för kalla Sverige.) Hela gänget var uppe o sjöng Bye, bye, bye med Nsync som avsked. Stackars alla som var där som fick höra på det, men jäklar vad kul det var. Det blev alldeles för mycket öl för att va på en torsdag, jag o Harry vinglade inte hem förrän efter två, men uppe o jobba var jag redan klockan sju på fredagmorgonen!
Fredag, lagom seg dag var det kan jag lova! När den äntligen tog slut åkte jag hem o däckade i min säng. Hade bestämt med Rasmus att han skulle laga mat åt mig o sen skulle vi på bio, men jag vaknade inte riktigt av mitt alarm. Vaknade upp 40 min innan bion började, så den hann jag med iaf. Vi såg Drive Angry med Nicolas Cage, jag tyckte den var skitbra! Dock gillar jag honom som skådespelare o sen gillar jag den typen av filmer. Dessutom åkte de ju runt i en Charger 69 i hela filmen, precis en sån jag vill ha, så jag satt o drömde mig bort lite också. Rasmus tycker jag är töntig som gillar bilar, men jag kan inte hjälpa det.
Lördag vaknade jag o Marie upp ganska sent på eftermiddagen faktiskt. Så skönt att få sova ut hur länge man vill dock! Vi gick en sväng på stan, sen käkade vi lite mat på McDonalds innan Marie skulle iväg till jobbet. Efter det gick jag hem o gjorde mig i ordning sen åkte jag hem till Amanda o Bex, där Karin hade födelsedagsfest. Vi hamnade på D2 o dansade arslena av oss! Jäklar alltså! Var längesedan jag släppte loss så. D2 är att rekomendera, gillar de stället skarpt.
I söndags kom Rasmus hem till mig så gick vi ut o gick en promenad i det vårhärliga vädret, 15-grader plus o strålande sol. Dock regnade de lite när vi precis skulle gå ut men de ordnade upp sig ganska snabbt. Gick en ganska bra bit runt Dublin, hamnade uppe vid George's street o käkade japanskt på Yamamori, mums!
Igår o idag har i princip bara vart jobb. Början på veckan har gått relativt fort, är ju redan onsdag imorgon!
Nu ligger jag o min sambo i sängen med var sin dator i knät o var sin telefon i handen.
XO

RSS 2.0