....

Jag är tom. Jag är omgiven av tomhet. Jag är tomheten själv. Jag somnar o jag vaknar, o jag inser att jag inte drömmer. Somnar om igen. Efter att ha sett Back To The Future, funderar jag på framtiden. Idag har jag gjort två val som kommer påverka min framtid. Tänk om det var fel. Är det man själv som styr sin framtid eller är det redan förbestämt? Jag vill veta. Jag hade nästan bestämt mig för att jag skulle vara kvar här i Dublin till årsskiftet. Nu vill jag bara hem, hem till tryggheten, hem till familjen. Ingenting känns som det ska längre. Hur ska jag ens kunna vara kvar till oktober? Vad är tiotusen kronor egentligen? Antar att det är en definitionsfråga. Vad är tiotusen svenska kronor när ens värld är upp och ned? Svammel, svammel. Förlåt mig att bloggen går i moll. Hungrig men orkar inte laga mat. Kanske sova lite till..

Belfast

Igår tog jag o Katta minsann bussen på morgonen o åkte till Belfast över dagen. Vi var framme vid halv ett, gick o käkade mat på en trevlig restaurang. Sen gick vi runt på upptäcksfärd. De kändes rätt oroligt o det var kladdat IRA lite var stans. Vi skulle gå o leta reda på de där målningarna som finns på husväggar, som gjordes efter kriget, hamnade uppe i ghettot o vågade knappt ta kort så vi sprang tillbaka ner mot centrum. I vilket fall som helst var det trevligt att lämna Dublin för dagen o se något nytt.
Glömde kameran så fina iphonebilder fick de bli..

Team night out 22/7


Vi hade Team night out i fredags. Var på Bonga Bonga o åt asiatisk buffé o sjöng karaoke. Bjuder på lite bilder.

Im not bitter im just trying it on for size.


Idag öser regnet ner igen! Irland i ett nötskal. Solen kommer antaglien fram ibland bara för att retas lite, så man vet vad man går miste om.

Idag är jag alldeles tung i huvudet. Jag är verkligen förvirrad. Även om jag mår bra så är det så fruktansvärt mycket tankar. Vad hände med mig? Jag som brukar ta allt som de kommer o nu känner jag mig faktiskt stressad. Vad vill jag? Hur ska jag kunna veta vad jag vill när jag inte kan komma fram till vad jag vill. Bla bla bla.. orkar inte ens tänka mer. Orkar inte ens höra på mig själv längre. De där jävla tankarna maler i mitt huvudet från morgon till kväll o jag kan inte sortera dem. Vanligtvis skulle jag bara lägga ner allt, skita i allt. Tyvärr är det så jag brukar lösa saker o ting när jag inte längre har någon ork. Det är annorlunda den här gången, jag vill inte bara skita i allt. Jag vill ha en plan.

Jag fick ledigt på fredag. Jag funderar på att åka iväg någonstans. Har inte så mycket pengar men de skulle vara kul.


wednesday


Jag lever, jag mår bra, allt är chill. Jag har bara isolerat mig lite från omvärlden, o det var skönt. Jag vet inte vad som händer riktigt men de skönaste är att jag inte orkar bry mig, allt löser sig på något sätt.

Solen skiner i Dublin. Sommaren har hittat hit lite halvt den här veckan, något som verkligen behövs.

Jag har ingen som helst motivation till att jobba, har verkligen kommit in i en sådan period just nu. Det är inte bra! Vet inte riktigt hur jag ska hitta tillbaka. De behöver ha lite folk ledigt för vi är för många just nu. Alltid är det något, för lite - för många, för lite - för många.. I vilket fall som helst så funderar jag på att va ledig på fredag, unpaid leave.

Igår kollade vi på en film som heter Flipped, den var hur bra som helst. Se på den!


orkaleva.nu

Man kan försöka spela tuff men det är riktigt, riktigt jobbigt. Det spelar ingen roll att jag förstår innebörden o varför. Jag vill inte se det hända. Jag har inte hängt med, allt har bara svept förbi mig. Det är jobbigt. Jag står inför så många val just nu o jag vet inte alls vad jag vill. Jag är rädd att vad jag än gör så blir det fel. Förvirrad o förkrossad tjej. Någon som vill byta?

I will be the best thing you never had


Det är en underbar dag i Dublin idag, solen skiner o det är blå himmel, men inte ens det hjälper. Jag ligger här i sängen o mår ungefär som jag ser ut. Förjävligt. Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, för det finns egentligen ingenting att säga om allt. Jag är en förvirrad tjugotvåårig tjej som inte kan hantera det hon känner. Man tror att livet ska bli lättare o man tror att saker o ting någon gång kommer att flyta på o fixa sig. Så klagar man för att de inte gör det, fast man egentligen inte har någon annan att skylla på än sig själv. Varför de blir som de blir kan man fråga sig hundrafyrtiofyra miljoner gånger om, men man hittar inget bra svar. Jag försöker gräva så långt inom mig jag bara kan för att försöka komma på en lösning men jag hittar ingenting annat än tomhet.
Varför gör man vissa val? Varför går man vissa vägar? De säger att man ska dra nytta av allt som händer i livet o ta lärdom av allt. Fast vad tjänar de till? Vad ska man med all denna kunskap till? Är jag för ung för att yttra mig? Kommer saker o ting bli lättare för mig när jag blir äldre? Kommer JAG ha funnit mig själv på riktigt då o veta till hundra procent vad jag vill med mig själv o mitt liv? Jag trodde att jag hade kommit så långt med mig själv men nu känns det som att jag är tillbaka på ruta ett, där jag en gång var.
Sen har vi de här med kärlek. Att bry sig om någon slutar oftast bara i problem. Känslor. De är känslornas fel att de blir så. Känslor är ganska intressant. Man har ju en hjärna som tänker på ett sätt, är de det som är förnuftet? O sen hjärtat, är de det som är känslan? Shit vad flummigt de blev nu. Så gåre när man ligger här o är deprimerad o filosoferar. Om man vet att man borde handla på ett sätt varför kan då känslorna ta över o göra på ett annat sätt? Om de nu ens är känslornas fel. Ibland tycker jag att man bara inte kan förklara vissa saker. O jag gillar inte det, för jag själv vill gärna ha logik bakom allt.
Vilket ska man lyssna på då? Vad är egentligen bäst? Hjärnan som vet hur det borde vara, eller känslan som säger att det ska vara såhär. Är det när man har funnit balans mellan de båda som man vet att man har gått rätt väg? Är det så det är? Är det kanske de som är en mening med livet? Att finna balans mellan hjärna o hjärta. Är det de som gör att man mår bra?
Jag är otroligt arg på mig själv för att jag handlat på vissa sätt. Jag är otroligt besviken på mig själv för att jag gått vissa vägar. Jag trodde bättre om mig själv. Jag vet inte hur jag ska ta mig ur de här men jag vet att på något sätt kommer jag att göra det. Tiden läker alla sår, på ett eller annat sätt. Så äre ju. Det är bara det där tålamodet, jag har ju inte så gott om det. Om man verkligen bryr sig om någon, om man verkligen älskar någon, måste man våga sätta den personen fri. Jag förstår logiken bakom det, även fast de är sjukt svårt. De var ju det där med hjärnan o hjärtat.. Finn balansen, väx upp!

Kaka

Sådär! Precis bakat färdigt o packat ner mina kakor. En form med Silviakaka o en form med Kärleksmums. Detta ska mina kära kollegor få avnjuta imorgon på Cookie Friday då det är min tur den här veckan att stå för mumset.
Har i övrigt varit en väldigt regnig o grå dag. Jobbet har flytit på, även fast det är väldigt lugnt såhär års, då de flesta kunderna är på semester. Gjort en del kurser för IBM i diverse kategorier. Påbörjat en "Sales-kurs" bla.
Harry o Felix lämnade Dublin idag. Kanske därför dagen har känts aningen grå också. Två sköna människor som verkligen kommer bli saknade. Fy bubblan alltså..
Jag är kluven när det gäller många saker, men en utav dem är ifall jag ska utsätta mitt hår för löshår igen efter ca ett års uppehåll. Är det värt det? Snyggt om inte annat, men de riktiga håret blir ju så in i helvetes slitet. Får ta mig en funderare!
Kom tillbaka!? Pls.. :D

man måste

Man måste dö några gånger innan man kan leva..


Dungen

 

Mycket musik idag. En skön dag helt enkelt :D Kom in på Dungen, var helt tokig i dem när man var en sådär 16-18. Sjukt bra!

 

 

 


Jobbet azzå


Sitter på jobbet, de har vart ganska lugnt hela veckan på linan men idag så har det bannemig ringt, ringt o ringt. På en fredag?! Skönt att man inte är så bitter iaf, de kunde vart värre. Jag är faktiskt på bra humör idag. Felixz hade med sig egenbakat fika till Cookie Friday. Inte helt fel med kanelbulle, muffin o äppelkaka till frukost, o en kaffe på de!

Harry o Felixz har sin leavingpint ikväll. Först ska vi hem till Hampus ett gäng o sen The Church. Förmodligen går vi väl ut o dansar. För att citera Harry "Jag ska dansa så mycket så jag går ner i vikt!".

Lunch om en halvtimma o i eftermiddag väntas training från 12.30-15.30.

Denna rullar nu i bakgrunden:


Spela den på min begravning, tack.

<3

Hörde The man who can't be moved med The script på radion imorses. Vilken otrolig skillnad de var att höra den efter man har sett den live, med en sådan otroligt stor publik. Vilken allsång det var o vilken känsla det var att stå där i publiken bland 80 000 andra.Bilder från Oxegen 2011
Totta Näslund

Någon dag, nån dag..

de var en gång ett fyllo..

Elin badar sopbinge. Oxegen 2011.

Ja se vad alkoholen kan göra med en, o ett par snälla vänner så klart.

Every rose has its thorn

Precis vräkt i mig en skål med pasta o baconsås, så jäkla stinner! Så nu sitter jag i soffan o lyssnar på kärlekssånger. Tesla - love song, Skid Row - Remember you, Prince - Purple Rain, Mötley Crüe - Glitter, Poison - Every rose has its thorn.. de bara rullar en efter en. Det är en fruktansvärt fin kväll, solen skiner för en gångs skull.
Det är mycket som rullar i mitt huvud. Det har varit mycket det senaste. En skvallerkärring har åkt, nästa åker om en vecka. Harry, harry, harry, vad ska jag o Katta ta oss till? Det börjar kännas att folket lämnar nu. Känns som att man kommer stå här ensam kvar till slut, o de även om de kommer nytt folk så är det inte samma sak som dem man bott o levt med här. Det är ju de gänget man vill vara med. Saker o ting gör att man börjar undra själv vad man ska ta sig till, o vad man ska göra med sitt eget liv. Ta det till en annan nivå? Hur ska man veta vad man innerst inne vill göra med allt?
Igår var vi tre ute o drack ett par öl, jag, Katta o Harry. Tjötade skit sådär bara som vi kan.
PoK

Oxegen 2011Swedish House Mafia Oxegen 2011, fruktansvärt bra. De sprängde!

 

 

Pendulum Oxegen 2011, som jag väntat. Det var helt jävla fucking awesome!


oops i did it again

När jag var inne här senast?! Ja jisses vad tiden går fort när man har roligt. Tre veckor sedan jag skrev en ynkapynkarad i den här lilla bloggisen. Förlåt mig.
Man kan ju tro att jag är en superhjälte som är upptagen 24/7 med att rädda världen, så lite tid som jag ängnar åt den här bloggen. Jag brukar oftast skylla ifrån mig på saker o ting, fast de har faktiskt varit väldigt, väldigt mycket plus att jag har varit hemma i Sverige o semestrat, vilket betyder att jag velat utnyttja varenda sekund till max.
Nu är jag tillbaka i Dublin igen. Sverigetiden var iaf bra. En bra midsommar hade vi, firades ute i Karstorp, där Eve o Pete har köpt en kolonilott. Kanonmysigt! Olstorp på midsommardagen, så klart. Annars har man hunnit med en del kebabpizza, lösgodis, hushållsost o andra svenska förnödenheter som man suktat efter i åtta månaders tid. Hängt med skönt folk på de nya innestället Glädje i Skövdes innerstad. Vart lycklig tös o fått åka raggarbil o motorcykel också.
Mellanlandade i Oslo innan de var dags att flyga tillbaka till Dublin. Där spenderade jag tre dagar hos min älskade Carolina. Värre party än på en charterresa! Ja roligt hade vi. Lekte givetsvis med mitt hjärtegull Nea också.
Kom tillbaka till Irlandet i onsdags. Torsdagen spenderade jag ute på stan för att handlade diverse saker som jag var tvungna att ha. Bla gummistövlar o alkohol. Anledningen var att på fredag morgon styrde vi mot Punchestown o festivalen Oxegen. 90 000 besökare OM DAGEN! Helt galet var det! Så jäkla stort o ett jävla drag! Efter hundra års längtan, eller närmare bestämt kanske fyra års längtan fick jag äntligen se Pendulum, o de var riktigt bra! SHM ägde också! Sen vart de The Script, Artic Monkeys, Slash o mycket mycket mer. Spanade till och med in Beyonce.
Det regnade en del, så leriga o blöta har vi varit. Sjukt kul dock!
Bilder lovas inom kort, både från Sverige o Oxegen. Ska bara få orken först ;)
Det är inlägget är så tillängnat min lilla MAJSKORV. (o nej ni kan sluta störa er på att de inte står majskolv, för Majsan är inte någon majskolv utan en majskorv)
Puss o Kram

RSS 2.0