vi kunne lade som ingenting


har du det mon lissom mig?
jeg kan se du har grædt igen
står du ved en skillevej?
jeg tror, jeg ved hvor vi skal hen
det ville være så let
vi kunne lade som ingenting
hvad nu hvis jeg holdt dig tæt?

og vi ku blive lidt - bare et øjeblik
her i drømmene
men jeg ved jo godt
jeg kan ik' leve med, ville hade mig selv
hvis jeg holdt dig her - du fortjener mer'


frågetecken


Ibland vill jag bara skrika rätt ut! Känner mig nedtryckt med hundra kilo betong på axlarna. Varför gör jag såhär? Jag förstår inte varför jag sätter mig i situationer som är totalt värdelösa. Jag orkar inte. Måste jag? Vad tjänar någonting till när jag ändå ska åka iväg snart? Önskar det någon gång kunde vara lätt. Kanske är det de som är lättast? Bara lämna allting utan o berätta o utan o veta svaren på alla miljoner frågor jag har. Kanske är det lättast o bara lämna allt. Lycka till med era liv, punkt slut. Nä jag vet inte o jag orkar inte. Hur ska jag veta vad som är rätt o fel?

som man bäddar får man ligga


Tror du på karma?


"Karma som begrepp förekommer inom religionerna
buddhism, jainism, sikhism och många hinduistiska riktningar. Inom buddhismen är karma resultatet av en människas handlingar, ord och tankar under hennes livstid. Inom hinduismen står karma också för summan av handlingar under livet, hur väl en människa uppfyllt sina plikter avseende religiösa och vardagliga handlingar. Karmans "kvalitet" har en direkt betydelse när det gäller om vi återföds och som vad vi återföds. Karma används även av andra grupper och individer, även utan filosofisk eller religiös innebörd och som ett uttryck som blivit populärt i Nordamerika och Europa. Goda gärningar genererar god karma och onda gärningar ond, men det slutliga målet i alla dessa religioner är att uppnå ett upplyst stadium, moksha, där ingen mer karma produceras och individen inte heller reinkarneras."


Funderat rätt mycket på karma det senaste. Ju mer jag tänkt på det ju mer har de känts som att de är något jag tror på. Alla dessa händelser som har hänt de senaste. Det är verkligen som så att som man bäddar får man ligga. Tänk på det! 
Nu ska jag gå o lägga mig med ett leende på läpparna för jag har haft en skön kväll. Avslutade den med en promenad i trevligt sällskap utav, Anton, Kim o Tjoock. En liten bit var till o med Jocke med. 

Ska somna till satc, ovanligt va? ;) Jag lever i den världen, punkt slut.


"The universe may not always play fair, but at least it's got a hell of a sense of humor."


hemsktmyckethej


Vad har jag gjort idag? Inte ett jäkla skit faktiskt, fast ändå har dagen vart trevlig. De är de där lilla som gör det. Tänkte bara säga hej, så HEJ. Har absolut ingenting o skriva om, så jag tror jag hoppar det här med skriveriet idag, hörs imorgon ist. Nu ska jag skrapa en trisslott o hoppas att jag blir rik. Önska mig lycka till!

PUSS


Now the tough questionNow the tough question
seasons change"I got to thinking about fate, the crazy concept that we ‘re not responsible for the course of our lives, that it’s all predestined, written in the stars. Maybe that explains why, if you live in the city, where you can’t even see the stars, your love life tends to feel more random. Even if every man, every kiss, every heartache, is pre-ordered from some cosmic catalouge, can we still take a wrong step and wander off our personal Milky Way? I couldn’t help but wonder: can you make a misstake and miss your fate?.. 

..Maybe our mistakes are what make our fate? Without them, what would shape our lives? Perhaps if we never veered off course, we wouldn’t fall in love or have babies or be who we are..

..After all seasons change. So do cities. People come in to your life and people go. But it’s comforting to know the ones you love are always in your heart. And, if you are very lucky, a plane ride away."


fixardagVaknade vid halv nio, låg kvar i sängen o drog mig till kvart över nio, sen var jag tvungen o gå upp för halv elva hade jag o Marie bestämt träff med en tjej som heter Anna på arbetsförmedlingen. Hon jobbar som Eures-rådgivare, med andra ord ger hon lite tips o råd till folk som ska jobba o bo utomlands. Det kändes jätteskönt faktiskt. Hon nämnde en del bra saker som man inte tänkt på, så nu känns de som vi har klarhet i det mesta. Bara den där sablarns A-kassan. Vet i sjutton hur jag ska göra med den, stå kvar eller gå ur? Där säger alla olika. Får bli till o ringa dem imorgon igen o be o få ett papper hemskickat med vad som gäller, så man kan se de svart på vitt.

Efter de var jag hos Polisen o fixade mig ett pass, gick ju himla smidigt, skönt att de går så fort. Sen mötte vi upp mamma, så gick vi till banken o förde över mina pengar till ett sparkonto, så jag har något o leva för när vi kommer dit. Nu är de mesta faktiskt klart! Bara telefonen o gymkortet kvar att ordna med. Känns skönt!

Är verkligen jättetrött i huvudet nu. Tror jag ska gå o lägga mig tidigt idag, skönt att bara göra ingenting för en gångs skull.


Pusselipuss


love


Det blev förfest hos Walle igår o det var mycket trevligt då det var längesedan vi umgicks. Så jäkla gött va det o träffa mina tjejer igen, underbart o kunna sitta o tjöta skit o skratta ihop som vanligt. Ni som inte var med fanns med mig i mitt hjärta. Åh vad jag längtar till den dagen då vi är samlade allihopa igen. "Den som väntar på något gott.." heter de ju.

Har iaf vart så jävla underbart o ha hemma två av mina absolut bästa vänner i några dagar o kunna krama o pussa på dem innan jag åker. Vilket kram o gråtkalas de blev när de kom till mig för o säga hej då förut i eftermiddags. Usch, trodde jag skulle dö där ett tag, då jag inte fick luft för att jag grät så mycket. Det är en så jävla jobbig känsla att inte veta när vi ses igen, det kanske dröjer ett jävla år. Det är sjukt lång tid.

Efter Walle gick vi till Bogrens först, o det var jäkligt mycket folk faktiskt. Kunde nog haft riktigt roligt där men tråkig som jag är så gillar jag ju inte det stället så i ren protest vandrade jag o Nea ner till Husaren. Det var en miss då det inte alls var något folk där, men jag fick träffa Annie iaf o säga hej då, o det var kul eftersom det var sista chansen vi hade o se varandra innan jag åker iväg. Efter krogen fick en riktigt fyllekäring till slut skjuts hem utav tre riktigt snälla killar, tack för det!

Ikväll har jag myst hemma (i mitt andra hem), fått tacos o massa kärlek, vilket aldrig slår fel!

Nu är det sängen som står på tur.

God natt!


What a beautiful day


Igår slutade de med att jag, Pitti o Lotta skulle gå ner o kika in de nya stället Silver, men eftersom de var minnenas så kom inte jag o Pitti in, jävla knepigt. Ibland så spelar de ingen roll o ibland spelar de jättemycket roll. Håll samma regler jämt!
Lotta gick hem o jag o Pitti gick till Husaren för o kika läget där. Fy fan för fredagar i Skövde säger jag bara! Vilken jävla skit! Igår insåg jag verkligen att jag har fattat rätt beslut! Ta mig härifrån snarast! Kändes så jävla sorgligt när man kolla på allt folk, är de här de bästa ni kan göra med era liv? Ja men stanna då här o ruttna bort, varsågod! Jag ska iaf ut o uppleva världen, Dublin är bara början! Man kan inte längta mer än vad jag gör nu, känns så fruktansvärt spännande!

Idag blir de dock en utekväll igen, men i mina bästetjejers sällskap. Då kan de inte sluta annat än bra! Både Linnéa o Pitti är hemma från Oslo o Eve o Linda ska också ut o svänga på galoscherna! Synd att älsklingsanna ligger hemma o är sjuk bara.

I vanliga fall hade jag slutat om tjugo minuter men något arsle där ute har kommit på att de är för lite shoppingtid på helgerna så vi håller öppet en timma längre. Hallå?! Vart är ni shoppinggalna människor som bara måste handla mellan sjutton o arton en lördageftermiddag/kväll? Jag förstår fan inte poängen!


Jag är glad idag måste jag bara inflika, du gör mig glad. pirr pirr


Tingeling

Punkrockare Trindeman LindemanHur bra är det inte? :D


sista minuten på jobbet


Då står man här på jobbet ännu en fredagkväll o om 20 min är det helg! Gött de! Dagen har gått fort idag, kanske beror på att de har forsat in besökare här, alltid roligt! Emma var här i morse med sin lilla bebismage o visade kort från ultraljudet, så sött, man blir ju så bebissjuk när man ser sånt där. Sen var Kimsky här o hälsade på en sväng o visade upp sin nya gadd, ett skepp, himla snyggt! Efter de kom Pitti, hon har velat ha graffitinails ända sedan hon såg mina första gången, så de fixade jag till på henne. Så nu är vi lika tjusiga båda två! Sist kom Evelina o tjötade lite skit o köpte äntligen "sin" klocka som hon har spanat på i nästan två år.

Vad händer ikväll är frågan? Ska man softa till de eller ska man ut o dricka öl med Pitti o Lotta? Alltid lika kluven, o de slutar alltid likadant... så ni vet nog vart ni hittar mig ikväll, haha!


Nu ska jag gå hem för nu hade klockan visst blivit sju!

Bye Bye


ELO


Listen everybody let me tell you 'bout the rock 'n' roll
Feel that rhythm and it's really gonna thrill your soul
She said come along with me, to a land of make believe
She said wamalama bamalama rock 'n' roll is king

She loves that rock 'n' roll and she plays it all night long
That's all she ever tells me when I call her on the telephone
She says feel that jumpin' beat, and git up on your feet
She says wamalama bamalama rock 'n' roll is king

Chorus: Oh let those guitars play
Play for me play for me
Oh let that song ring out
That's how it's meant to be

It rolls like a train that's comin' on down the track
She rolled over Beethoven and she gave Tchaikovsky back
She loves that drivin' beat, she goes dancin' on down the street
She said wamalama bamalama rock 'n' roll is king

Chorus

When she comes around and I'm listenin' to the radio
She says you can't do that 'cause all I wanna do is rock 'n' roll
Now here I'm gonna stay where that music starts to play
She says wamalama bamalama rock 'n' roll is king
She says wamalama bamalama rock 'n' roll is king

Jag har världens bästa pappa, så är de bara. Finns ingen bättre i hela världen. Ställer alltid upp, lyssnar, o förstår. Ja, jag älskar honom! Sen gillar han ju bra musik också ;)


gooos


Idag har de verkligen vart en intensiv dag, inte vart hemma på tolv timmar. Vid halv nio gick jag upp o gjorde mig i ordning för att sedan åka till Ola vid halvelva. Idag var dagen med stort D! Var över ett år sedan jag tatuerade mig sist, så nu var de äntligen dags. Jag har velat ha en tjej på armen hur länge som helst o Ola hade verkligen ritat upp en precis så som jag ville ha det! Hann göra klart hela idag, vilket va jätteskönt då jag ska fly landet snart. Så jävla nöjd! Underbara färger, som alltid!

Vid tre-tiden hämtade jag upp Carro o min goding Pitti som är hemma till söndag från storstaden i Norge. Lunch på stan stod på schemat. Efter de gick vi o tog en fika med Henke o Breman, jättetrevligt.
Henke brukar ordna stora övningar för kommuner o sjukhus mm, o jag skulle verkligen vilja va med på en någon gång. Verkar hur kul som helst! Om de var förrförra året så anordnade de en flygolycka vid en skola i Falköping, så kommun, poliser, ambulans, o sjukhus fick öva. Till och med ambulanshellikoptrar från Stockholm o Göteborg flögs dit. De får givetvis inte reda på att de är en övning förrän efteråt, så de blir ju verkligen som att de är på riktigt.

Nu ikväll har vi vart hemma hos bäste mysanna o myst så klart. Hon är verkligen världens bästa!

Imorgon o i helgen är de jobb, fy bubblan vad tråkigt. Fast vem har sagt att de hindrar en från fest? Jag har ju faktiskt turen o kunna det ändå, då jag har helt okej arbetstider trots allt.

Nu är de lite fbtajm, sen natti natti.  


PUSS O KRAMHär har ni en bild på snyggingen, på en lite lagom svullen underarm, för er som ville se.


snabbis


Idag har jag vart ute hos Veronica o Karl efter jobbet, träffat de små hästarna o fikat. Vilket jättemysigt hus de har köpt! Ligger perfekt o passar Veronica som handen i hansken tycker jag. Jätteglad för hennes skull :)

Pitti är hemma i Sverige nu, så om kanske sisådär 10 timmar får jag pussa på henne, wiihooo! O till helgen kommer min älskade Nea hem så då är det hennes tur!! Underbar vecka! Har längtat ihjäl mig efter dem!

Nu är det dags för bingen, jag som tänkte lägga mig tidigt idag.. men men..


Längre uppdatering en annan dag.. 
PUSSS


22 år fyllda o missnöjd


20 september 1988 kom jag till världen o de innebär att jag idag har levt hela 22 år. Har haft en bra dag, dock så känns de inte lika speciellt o fylla år nu för tiden som de gjorde när man var liten. Det känns faktiskt ingenting alls. De kan nog bero på att när man var liten så var det roligt att bli äldre, man räknade inte bara helår utan även halva år, 2 ½, 3 ½, 4 ½, 5 ½ osv. Man fick paket, saker man inte kunde köpa själv. Idag har man en egen inkomst o man kan skaffa de mesta man vill om man vill. Pressen ökar också mer o mer för varje år, man ska hinna med o göra så mycket innan det är för sent, man har mycket mer ansvar. Är ändå väldigt tacksam för alla gratulationer jag har fått, man känner sig lite speciell ändå! O de är ju alltid roligt ;)

20 september 2010 kommer jag inte bara minnas som min 22-åriga födelsedag, jag kommer även minnas den dagen som dagen då Sverige fick in ett främlighetsfientligt parti i riksdagen. Jag skäms o mår dåligt! Trodde att vi hade kommit så långt i vår tid att något sådant inte är acceptabelt. 

"Sverigedemokraterna bildades 1988. Partiets grundare och tidiga förgrundsgestalter utgjordes till viss del av personer tidigare verksamma i nationalistiska och rasistiska partier och organisationer som Framstegspartiet, Sverigepartiet och Bevara Sverige Svenskt. En av partiets tidiga ordförande, Anders Klarström, hade haft samröre med det nazistiska Nordiska Rikspartiet. Partiet kännetecknades inledningsvis av högerextremism och aktivism. År 2005 valdes Jimmie Åkesson till partiledare för Sverigedemokraterna efter inre stridigheter. Ett år senare bytte Sverigedemokraterna partisymbol. Tidigare hade SD haft en hand hållande en fackla i svenska flaggans färger, en symbol lånad av brittiska National Front. Den ersattes med en blåsippa. Jimmie Åkesson förklarade bytet av symbol med att partiet genomgått så djupgående förändringar att partiet inte var detsamma som för 10-15 år sedan och att detta måste visas i yttre symboler.."

Jag förstår inte vart partiet har ändrats när de idag år 2010 har slagord som ”Vi kan välja att ta strid mot islam eller gå under i en stilla suck" När de vill "bevara Sverige svenskt" o kritiserar det mångkulturella samhället och betonar i stället "värnande av det nationella arvet." Medborgarskap ska också, enligt den så kallade nationalitetsprincipen, vara ett ”privilegium avsett för svenskar".

Jag tycker det är sjukt att det finns människor som inte ser kopplingen o anser att de inte skulle ha någonting med rasism, nazism o whatever att göra. Jag vet att de har fler frågor än just invandringspolitik men de anser själva att de är något de fokuserar på. Jag tycker också att de är sjukt att så många lägger sin röst på någonting de förmodligen inte är ett skvatt pålästa om. Jag menar inte att man ska kunna allting utantill vad alla står för, det gör absolut inte jag, men skaffa dig ett hum om vad de innebär iaf! Gynnar de dig o rösta på just de du röstar på? Alliansen har vunnit valet men Sverigedemokraterna blir vågmästare som nytt riksdagsparti. En sådan roll kan innebära att även ett litet parti kan få väldigt stor makt. SKRÄMMANDE!

Varför ska de va så svårt att uppnå ett jämlikt samhälle där alla är lika mycket värda?

De tog visst lite tid o få ur mig min aggression o allt jag är missnöjd över, så klockan har visst passerat tolvslaget.

Antar att man får göra det bästa av situationen.


Nattinatti


did it again


..It may seem to you that I am in a place
Where I'm losing the direction of my life
But I'm sure that this is nothing but a phase..

rött är kärlekens färg


Kom hem vid halv tolv förut, fixade lite o sen la jag mig för o vila en stund, somnade till rätt hårt o vaknade igen vid tre. Det tar på krafterna o va uppe sent på nätterna, fast det är lätt värt de ;)

Igår hade vi då kalas först på dagen hemma, fick massa pengar som kan va bra o ha nu när jag ska åka iväg på äventyr. Vid sex åkte jag ner till stan o mötte upp Marie så gick vi hem till Sleifen o tog några öl. Anna kom också dit strax efter oss. Gick ner till Valhall för o kolla in Baboon Show. Var inte alls så mycket folk som jag trodde de skulle va, o mest minderårigt så klart, men jäklar vad bra de är! Precis vrölbra! Sen gick vi upp till Parnassen o tog några öl o sen hem till Sleifen igen för att sedan avsluta på Husaren. Hade en kanonkväll o natt!

Nu står jag på jobbet, fick hoppa in o jobba två timmar idag, gött med lite extrapengar. Två timmar är lagom, de borde man jobba varje dag! Efter jobbet ska jag åka o rösta, då det är valdag idag.

När jag kommer hem ska jag bli bjuden på svampmackor! Mamma o pappa hade vart ute i skogen idag o plockat flera liter o hur gött är inte de då?!

LOOOOVEEE

goouu dag


Tänk att här sitter jag duschad, påklädd o redo för att få gäster. Kvart över åtta steg jag upp hur sängen o då var jag inte piggers tös. Jag satte mig i badkaret med duschen på o bara satt där i typ femton minuter för o vakna till, haha. Jag som inte är morgonpigg någonstans har ju svårt över lag o ta mig upp på morgonen, o det är ännu svårare när man somnar på morgonkvisten kan jag lova. 
Jag funderingar på om jag borde göra det till en vana att försöka stiga upp tidigt, man får ju verkligen mer tid på dagen att utnyttja. Fast sen är de ju de där morgonmyset o ligga o dra sig i sängen, de är ju så jävla gött!  

Idag är en bra dag! Strax blir det kalas för mig o min farmor eftersom hon fyller år imorgon o jag på måndag. Dagens mat blir: krustader med räkstuvning, tjälknöl o potatisgratäng o jordgubbstårta. Ni kan tro att jag kommer mosa i mig så mycket jag bara kan utav allt då de är mina favoriträtter. MUMS! 

Efter kalasandet här hemma blir de lite öl med gott folk för o sedan gå ner till kulturhuset. Sen blir de lite mer öl för o slutligen hamna på krogen.  

Imorgon är det då valdag. Jag vet på ett ungefär vad jag ska rösta på men jag kan inte bestämma mig helt när det står mellan två partier. Visserligen gör det ju inte så stor skillnad vilket jag än väljer.


Ha en underbar helg allihopa :)

fredag


Det är så jäkla gött o bara pyssla om sig själv ibland. Det gjorde jag igår! Hade ett eget litet hemmaspa, tog ett lååångt varmt bad o lade i diverse inpackningar i håret o donade. Man blir så fruktansvärt avslappnad av ett litet bad. Gick o la mig relativt tidigt också vilket var skönt det med.

Idag ska jag o Anton o förmodligen Anna ha skräckfilmskväll. Ska bli riktigt spännande, haha. Förhoppningsvis blir de regn o rusk ute så man kommer i rätt stämning o sen massa godis o trycka i sig. De filmerna vi än så länge har bestämt att vi ska se är House of 100 corpses och The Texas chain saw massacre. Någon som har några mer tips? Jag älskar horror!

Denna helgen är ledig helg! Alltid samma underbara känsla när klockan börjar närma sig sju på fredagen då. Imorgon blir de lite kalas hemma på dagen för o fira mig o farmor. Efter de blir de ölhäv innan vi beger oss till kulturhuset för o kolla in Asta Kask o Baboon Show. Antagligen hamnar vi på husaren senare på kvällen.


Tack Kim för att du är snäll o kommer hit o lämnar mat till mig när jag är hungrig, du är en sann vän ;)
I can see it in your eyes

something


Igår blev äntligen min, Anna o Shinos fika av, det var himla trevligt! Några timmar rann iväg ganska fort där. Det brukar de ju dock göra när man har mycket o prata om o har just trevligt. Kanonmysig lägenhet jesper har! Ska han någon gång flytta o jag ska flytta tillbaka från Irland dit jag en gång växte upp så är jag intresserad!

Var hemma vid halv tio redan då min plan nr två sket sig, fast det var så fruktansvärt skönt att för en gångs skull bara ligga hemma framför teven helt själv o bara va, OM jag hade längtat efter det! Har ju inte precis vart tidiga kvällar det senaste. Märks hur påverkad man blir, för jag har verkligen känt mig helt förstörd. Kollade på de där "Kungarna av Tylösand", vilka jävla människor. Just sådana teveprogram kan vara roliga men de människorna som är med i det här, det måste ju vara något seriöst fel på dem? De är så pinsamma! Ändå kan man ju inte låta bli att kolla.

Jobbar till sju idag, sen har jag lovat Vernoica att jag ska åka ut o hälsa på henne o Karl i deras nya hus, har inte vart där än. Sen får man se vad som händer ;)

Som jag skrev igår har jag en Rob Zombie-period nu, o igår fick jag världens bästa idé! Jag vill ha en helarm med Rob Zombie-tema, med han själv o karaktärer från hans filmer. Tex Kapten Spaulding, Otis o Baby från favoritfilmen Devils rejects. Det vore så jäkla ballt! Det ska jag ta tag i o be Ola börja rita på så han har det färdigt till nästa gång jag kommer hem.
pussss
Har just nu en Rob Zombie-period. Galet bra!


"..Yeah, she's on fire
That girl's on fire
Burn me up, burn me up.."


Hey girl, I'm sad, I heard that you were leaving


Står nu på jobbet o är trött som alltid! Att inte tiden bara kan stanna upp ibland så man kan få hur mycket tid man vill, då skulle man aldrig behöva vara trött. Fast ibland vill man ju att tiden ska gå fort iof. Jag tror jag har vart inne på det förut, att de borde finnas en fjärrkontroll, som i filmen klick, som man kan snabbspola, pausa o spola tillbaka livet med. Varför kan inte någon komma med en sådan uppfinning? Jag kanske skulle sätta mig ner med det o börja fundera ut hur de skulle gå till. Jag tror bannemig att det är lättare för mig o uppfinna en sådan än att skaffa mig en gnutta självdisciplin! Det är ju faktiskt rätt oroande samtidigt som det är jävligt kul! haha

Igår gick dagen fort! Frida skulle komma upp till mig o korta ett par klockar o äta lunch, hon kom vid ett o det slutade med att hon inte gick förrän kvart i fem, haha. Det blir alltid att hon fastnar här, men det är inte mig emot, bara roligt!! Jag o Veronica hade besök av Emma på förmiddagen också. Så det var trevligt hela dagen!

Efter jobbet åkte jag ut till Varola för o ta en fika med Kim eftersom han ville träffa mig innan jag åker iväg. Vi kollade på filmen Percy Jackson - kampen om åskviggen, den var riktigt bra! Jag gillar sådana filmer, tycker de är mysiga!

Man borde åka iväg oftare för man känner sig väldigt omtyckt då. Många som erkänt att de kommer dö när jag åker för att de kommer sakna mig så mycket, o det är ju alltid trevligt att höra, haha. Nej skämt o sido, klart det känns bra att jag kommer bli saknad men det känns också jättejobbigt att lämna en del för att jag kommer sakna dem lika mycket som de kommer sakna mig. En av dem är min underbara Plittis.

Idag ska jag åka o hälsa på Anna o Shino, det var alldeles för längesedan, så det ska bli trevligt.

Magen kurrar så nu är det dags för frukost!
Bokat o klart


Vaknade upp vid halv elva, skönt o få sova ut för en gångs skull. Käkade lite frukost o sedan bar de av till bilprovningen, blanka papper på fårrden! Hur gött som helst, inte ens ett litet "tänk på".
Åkte till Nautilus en sväng o sedan hem för o duscha o göra mig i ordning. Träffade Majsan som skulle åka tillbaka till Kalmar o sa hej då! Vem vet när vi ses nästa gång?! Kan ju dröja hur länge som helst!

Vid halv fem åkte jag ut till Hjo för att träffa Marie, vi åkte till hjogrillen för o äta hjomooos så klart! Finns inget bättre mos, de garanterar jag!
Sedan åkte vi hem för o kolla lite boende i Dublin. Det slutade med att vi hittade ett hostel som verkade jättemysigt. Isaacs hostel, de ligger mitt i stan, nära till allt.
Ni kan gå in i kika på det här: http://www.hostels.com/hosteldetails.php/HostelNumber.107 Tanken är att vi ska bo där första veckan iaf, sen får vi se hur de går med jobb o sådär o om vi trivs kanske vi stannar där ett par veckor till. Vi bokade ett rum för sex personer, så det blir jag o Marie o fyra brudar till. De kan ju va ett bra sätt o lära känna lite folk också, så kanske vi hittar några vänner haha.
Bokade också tågbiljett upp till Stockholm, så nu är allt klart, bara till o åka! Känns riktigt skönt!

Nu har jag precis kollat på Filip o Fredriks nya program, de är ju bara för roliga de där två. Fattar inte vad de får allt från.

Kraam

trött som en gnu


Då var det redan söndagkväll då. Som alltid så går helgen så jäkla fort! Det spelar ingen roll vad man än gör så bara sveper den förbi fort som fan. Denna helgen var superbra, de brukar va de, de där helgerna!
Jobbat lörd-sönd, nya öppetider till 18.00, phu! Det var inte kul.
I fredags somnade jag ju inte förrän tidigt på lördagmorgonen, sen var de bara till o gå upp till jobbet o se nöjd o glad ut ändå. Efter jobbet igår hade jag tänkt att vila lite för att sedan orka festa men då började min bil krångla så klart! Säkert enbart för att jag ska besiktiga den imorgon.
Den ville inte starta utan hjälp med startkablar så jag fick krångla mig ut till Anton efter jobbet för o låna en batteriladdare så jag kunde sätta batteriet på laddning under natten. Efter det var de bara hem o äta snabbt, sen kom Anna till mig så fick hon hjälpa mig o göra mig iordning. Jag var verkligen som en zombie. Längesedan jag var så jävla förstörd, helt slut! Det hjälptes inte att jag var trött, jag fick inte slippa utgång, för jag hade lovat Anna att de skulle bli party då de var hennes första lediga helg på typ sex veckor.
Vi förfestade hos Sleifen med bra människor sedan begav vi oss till Husaren då ingen orkade åka till Olstorp. Det blev även att denna afton slutade med tidig morgon o jag somnade säkerligen inte förrän vid fyra. Sedan upp o jobba idag igen. Ingen ro efter jobbet heller direkt då jag kände mig tvungen att städa bilen inför imorgon då den såg förjävlig ut!
Nu är jag meegatrött men säkerligen ett jävligt roligt sällskap då jag skrattar åt de mesta just nu.

Slappa i en soffa känns som en fruktansvärt bra idé just nu!

See you <3    


Utkast: Sept. 11, 2010


Jag är sååå trött! Skyll mig själv när man inte lägger sig förrän 03.40 på nätterna! Dumheter när man ska upp o jobba, men ibland är de lätt o bara låtsas om som att man inte vet att klockan går.

Idag är jag jättekluven, vet inte alls vad jag känner för att hitta på! Ska man åka till Olstorp? Det är ju näst sista, o sen kan de ju va sista chansen jag har har åka bonneville på väääldigt länge också! Eller ska man till gamla vanliga Husaren? Dock kan de va bland de sista gångerna de blir party med tjejerna där också! Sen gnager de ju lite att jag är så nedrans trött, så en myskväll vore ju inte fel de heller.
Ibland önskar jag att någon annan kunde rycka in o fatta svåra beslut åt en!

Igår var vi ju på bio, "I rymden finns inga känslor" hette den visst! Den är jättebra! Se den!

Pusssss

..


The rocky road to Dublin


Om jag säger Guinnes, Kilkenny, fyrklöver, rugby, St Patrick's Day, vad säger ni då?!

Igår fattade jag ett stort beslut i mitt liv! Jag har sagt upp mig från mitt arbete o den 11 oktober åker jag till Irland med en enkelbiljett! Tanken är att jag ska bosätta mig i Dublin o arbeta o ha precis vrölkul.
Jag har vart sugen ända sen jag tog studenten på att göra något äventyr men aldrig fått tummen ur, men i slutet på maj när mitt liv fick sig en vändning såg jag min chans. Hela sommaren har jag funderat fram o tillbaka på vad jag skulle vilja göra, till en början var jag helt inne på Norge men efter ett tag kändes de inte riktigt hundra. I måndags när jag var o fikade med bla Marie berättade hon för mig att hon hade bokat en biljett till Irland o tänkte åka dit. Jag tyckte de lät som en fruktansvärt bra idé o blev enormt sugen på att följa med o igår bestämde jag mig helt o hållet. Livet är till för att levas o jag känner verkligen att jag inte hellre vill något annat än o komma härifrån!

Klart att de kändes jobbigt o säga upp sig från ett jobb jag trivs med o som jag har jobbat på i drygt tre år. Det har ju vart en trygghet i vardagen som allt annat, o jag måste medge att jag faktiskt fällde en tår när jag berättade det hela för min kollega Veronica. Det kändes sorgligt men samtidigt så jäkla kul o spännande!

Nu är det mycket tankar i mitt huvud o massa grejer som ska fixas! Bara fyra veckor tills vi är där! Det gäller att behålla lugnet o inte få panik haha. Vad har jag gett mig in på?! Men det är ju faktiskt så att man måste chansa för o vinna.

Jag känner mig lycklig!

Ikväll blir de bio, "I himlen finns inga känslor", hoppas den är något att ha, den verkar himla mysig iaf. Egentligen spelar det ingen roll för det är ju biopopcornen som räknas, som jag o Anna konstaterade.

Pusss o Kram
WIEEEEEEEEEEE


Nervös o exalterad är vad jag är precis just nu! Vilken känsla! Nu är de gjort! Åh vad jag vill berätta för er men jag lovar att jag gör det snart, snart, snart!!!!

Nu ska jag o Marie möta upp lite folk o ta oss ner till stan för en trevlig kväll på husaren!

HÖRS IMORGON ;)


Almost there


  Snart, snart, snart har jag de där überblonda håret jag en gång hade!


Snart, snart, snart har jag de där überblonda håret jag en gång hade!

Jag har ett liv, ett fruktansvärt bra sådant!


Står på jobbet o känner mig lite krasslig, har gjort de i ett par dagar nu, men har varken tid eller ork o bli sjuk så
jag hoppas att de går över. Vore iof inte konstigt om de brast ut eftersom de flesta i min omgivning har vart där, men vi får som sagt hoppas på de bästa.

Igår åkte jag o Anton ner till Tattoo Martin för o prata med Nicke om en tatuering jag ska göra men han var inte där, så vi bestämde att vi skulle ta det idag ist. Hittade nämligen ett presentkort därifrån när jag flyttade som gick ut nu i septemeber. Hade egentligen inga idéer om vad jag kunde göra men man kan ju inte kasta bort de i sjön! Nu har jag nog däremot klurat ut något jag vill ha. Himla smidigt!

Eftersom Nicke inte var där så hade vi ju massa tid som vi inte visste vart vi skulle göra av, o Anton hade sett en Mc-lyft på blocket som han ville ha så han ringde på den så tänkte vi att vi kunde åka o hämta den iaf. Vilket äventyr! Gubben verkade visserligen lite lagom alkoliserad när de pratades vid i telefonen då han föreslog att Anton skulle ta med sig en vinare så de kunde sitta o tjöta lite skit. Skogsväg ut till Locketorp/Hönsa när de var kolsvart ute för att sedan hamna vid ett litet torp mitt ute i ingenstans. De hela som vi tyckte verkade ganska kul till en början blev sedan ganska tragiskt. Visst var han säkert alkoliserad sen länge men gubben berättade att han hade fått en stroke förra året, och för tre veckor sedan hade hans sambo tagit livet av sig/drunkat när de en kväll hade suttit o druckigt lite whiskey o haft de trevligt tillsammans med ett par vänner. Jag blir ju genast sån att jag vill hjälpa till o jag kan inte bara hastigt o lustigt tacka för mig o åka därifrån, o de kunde inte Anton heller. Det slutade med att vi satt en timma ute hos den här gubben o tjötade om allt mellan himmel o jord. Vilket liv vissa människor lever! Vaför mår man så dåligt när man ser hur hemskt de kan va o varför skänker man de några timmars tänkade o sen glömmer bort det? Hur ska jag gå till väga för o hjälpa alla där ute?

Jag måste säga att jag är lycklig för att jag har ett liv som jag älskar att leva, oftast jämt, eller snarare jämt, bara att man ibland glömmer bort vad som är viktigt.

Efter vi har vart hos Nicke idag så ska jag träffa Pitti, måste ju mysa till de riktigt ordentligt ikväll då hon åker imorgon! Fy fan! Sista kvällen! Tur att vi lever i en modern tid o kan ta oss till varandra på några timmar. Hade inte vart lätt om de hade vart som förr i tiden då folk tex utvandrade till USA. För vissa familjemedlemmar o vänner som splittrades innebar de sista gången att se varandra för all framtid.
Nej glada ska vi va att utvecklingen har gått framåt!

Om man skulle smyga över till förbutiken o köpa sig en körv kanske!? Magen börjar faktiskt kurra såhär framåt fyra när man gått en hel dag utan mat.


Tjillevippen!

Live forever


Idag var jag uppe relativt tidigt, käkade frukost i sängen, framför satc så klart! Efter det plockade jag i ordning o städade jag lite. Sen var jag duktig o fixade med lite saker som jag inte fått tummen ur med tidigare, men än så länge är det hemliga saker, mer om det kommer längre fram.

Åkte ner till stan vid fyratiden o kollade runt lite i affärer. Vid sex mötte jag upp världens bästa tjejer för en liten fika. Fick äntligen träffa Pitti igen för första gången på två och en halv vecka cirka, helt sjukt, o det kändes galet bra!! Dock så lämnar hon mig snart igen men vem vet vi kanske inte dröjer allt för länge innan vi ses igen! Marie kikade också in, o de var himla kul o träffa henne. Hon berättade om lite planer hon har o de lät inte alls fel! Önskar henne all lycka! Hon har verkligen fått mig o fundera kan jag säga!

Igår föddes världens sötaste lilla flicka, mitt kusinbarn, en liten Astrid! Så himla kul! Kikade runt lite på barnkläder förut, finns så jäkla mycket sött.

Nu sitter vi hemma hos Carro o myser! Snart blir de till o åka hem o sova, jobb imorgon igen! Fan vad en helg går fort när man har kul!


Puss puss


God natt


Nu kan jag äntligen ta mig tid o sätta mig o blogga lite. Det har vart en intensiv o rolig helg! I fredags direkt efter jobbet åkte jag hem för att äta lite o göra mig i ordning lite snabbt, de slutade med att jag inte va klar förrän vid nio. Då kom Anton o plocka upp mig så åkte vi till Carro för lite förfest, sen drog vi vidare till Husaren för o kolla in Liptones o Snutjävel. De var himla bra båda två! Efter Husaren var vi inte mätta på fest så jag o Anton drog vidare ut mot Rånna till Klyftamon. Himla mysigt faktiskt! De hade riggat upp både ljus o ljud mitt ute i skogen vid en liten bäck. Blev ett avslut tidigt på morgonen, precis som de ska va!

Lördagen sov jag mestadels bort till det var dags o ta tag i sig själv igen o fortsätta helgen med ännu mera party. Förfestade med med trevligt folk hemma hos Annie, sen blev det återigen husaren då kvällens höjdpunkt var Erik Thörnqvist and the Big Rivers. Fruktansvärt bra de där grabbarna! Älskade Hanna var hemma o hälsade på också o det är alltid lika roligt o umgås med henne.

Idag har vart en slö dag, fast jag har ändå vart rastlös. Var en sväng på Esplanaden o kikade lite sen har jag hängt med mina adoptivpälon (Anna o Robert).

Saknar mina tjejer så otroligt mycket! För er som inte har så underbara vänner som mig (o de är inte många som har) så är det säkerligen svårt o förstå, men vi är som en familj. Att ha dem utspridda på flera ställen i världen är inte lätt när de är så betydelsefulla, men allt går om man vill. Vi är bara så jävla bra så det är galet :)


                                    
                                                                         Bästevän o jag

Så jäkla bra!


Backstage Nights

♫♪♫♪

"We get together every thursday and friday, every saturday night.. Cause we got to get away from our self pathetics lifes and we need to do it now, cause when every day is against us we need those backstage nights. ♫♪

I standing in my corner and I look across the room and I see my firends they're smiling. I been walking the steps down the basement, have to crawl my way up, cause it's hard to stand on your feet when given 100 shots..."


♫♪♫♪♫♪♫♪


:D


Unstoppable


"Friday morning a day like any other
I'm heading down the same old roads
I've got Mommy's Little Monster in the headphones
It keeps me warm I stay out of the cold

I'm catching speed

I never gonna stop again

Have you ever had the feeling

No one can bring you down?
Well today I feel unstoppable
Accompanied by that explosive sound
.."


Freeeeeeedag o ledig helg! Så jävla underbar dag, o är på sånt jävla underbart humör!
Slutar jobbet sju, sen blire bara hem o göra sig i ordning lite fort sen är det jag o carro som gör stan osäker. Längesedan jag var så sugen på partaj som jag är idag.

PUSS O KRAM VI SES PÅ STA'N!

Snutjävel o en kopp te


Sitter här o lyssnar på musik o kikar runt lite granna. Trött idag känner jag, de är hårt o va uppe sent på nätterna o gå upp tidigt på morgonen.
Idag inventerade vi de sista på jobbet, fan vad gött att de är klart! Påminn mig om att aldrig mera klistra en prislapp på baksidan på en klocka över referensnumret. Jag vet fan inte hur många prislappar jag har fått lossna på för o sedan klistra tillbaka under de här dagarna, FY säger jag bara! haha

Ätit ett par äggmackor med kaviar till kvällsmat, så fruktansvärt gött, med en kopp te till så klart.

Jag har fått riktigt många kommentarer om mina naglar de senaste dagarna. Har målat med ett nytt lack som Isadora har kommit med, Graffiti heter det. Det är många kunder som har påpekat att de är riktigt snyggt o tufft. Man målar först med ett baslack, sedan ett toplack, som gör så att de "spricker" o ser ut som graffiti. Jag målade med silverbas o en grön färg som top. Har nu köpt på mig lite mer färger jag ska pröva med.

Graffiti Nails
 

Idag fick jag tummen ur o åkte förbi Ola o så ordnade vi en ny tid för o gadda mig. Kommer bli såå jävla snyggt o jag längtar som bare den!

Längtar tills imorgon också! Då är de all in som gäller! Snutjävel spelar imorgonkväll på Husaren, Sleifen har ju börjat spela med dem så då måste man dit o kika.

Vi hörs! Love..I jumped on a train last night
It took me nowhere
I'm on my way back home again

I jumped the edge last night
Tried to kill myself
But I changed my mind yeah

Oh Yeah!

I'm on the run again


Run! Run! Run!


Jobbat 9.45-17.15 idag, har inventerat de tre senaste dagarna, vart riktigt skönt när det vart massor att göra, för dagarna har gått riktigt fort.

Efter jobbet åkte jag ut till Anton för en kopp kaffe, sen tog vi oss in till stan, till lägenheten, för att gengåvan skulle komma o hämta mina hyllor som jag har skänkt dit. De kom inte på avtalad tid så efter att vi väntat i en timma ställde vi ut hyllorna i trapphuset så fick de komma bäst när de ville. Sen skulle vi byta lampa på fårrden! Jag säger bara om någon där ute någon gång i livet vill ha hjälp med att byta en lampa på sin bil så ring in mig o Anton, vi fixar de huxflux! haha

Vad gör jag uppe när klockan är 00.36?! Varför är det så jävla svårt för mig o sova på nätterna? Jag vet ju hur sjukt jävla morgontrött jag är! Jag saknar självdisciplin, så är det bara, någon som kan skänka en skvätt?

GOOOUUUUU NATT!

RSS 2.0