jag kan sova hur länge jag vill

Vaknade till imorses med panik o världens ångest, "jag vill inte gå till jobbet, jag orkar verkligen inte jobba!", sedan öppnade jag upp ögonen o efter närmare eftertanke minns jag att jag ligger i mitt gamla flickerum i Götaland! Det var bara till att blunda igen o somna om, o den känslan att kunna göra har nog aldrig känts bättre.
Jag drömmer som en tok här hemma! Jag drömmer verkligen om ALLT! Precis allt som jag hört om, eller sett, bakas in i min drömmar på natten. Är det för att man sover oroligt? Känner kroppen på sig att den inte sover där den nu för tiden brukar sova, o är van vid att sova?
Idag ska jag nog ta mig ner till city o träffa Ida o Holly en sväng. Ska bli så mysigt. Funderar på att ringa o kolla om de finns någon tid till att fixa till naglarna också, när jag ändå är hemma.
Hoppas på att de blir uppehåll hele dagen! För om solen skiner, eller åtminstone att de är just uppehåll så ska jag o Anton ta en sväng på hojen ikväll. Det vore så fruktansvärt jävla cpkul.
Btw, jag har troligtvis fått ett knottbett på ögat. Så nu har jag ett lazy eye, haha. Ser inte klokt ut.
Puzzz

what are words

Det blev jag, Hanna o Anna som var på utgång i lördags. Vi förfestade hemma hos Anna o Rob o hamnade senare på Glädje, det stället är faktiskt helt ok. De enda negativa med det var att de var så himla mycket folk o endast två personer som jobbade i baren, vilket gjorde att man fick vänta en evighet på att få något att dricka.
Efterfestade hemma hos Robin o de blev en lång natt. Fy fa-an vad jag mådde när jag vaknade igår. Det var verkligen längesedan som jag var så fruktansvärt bakfull.
Anton kom o hämtade mig vid två, så åkte vi o käka pizza på Prima o de satt inte helt fel. Efter de åkte vi ut till Bjärby o la oss i soffan o kollade teve, drack kaffe o moffade glass. En riktigt go söndag.
Idag är de är helt ok väder, solen skiner (iaf för tillfället) o de är nog 15 grader iaf. Har ätit frukost i sängen o kollat på satc så klart! Börjar kännas som vanligt. Rädd att bli för bekväm, för de kommer inte bli kul att komma hem till vardagen igen. Fast ändå längtar jag tillbaka, de gör jag. Längtar efter att få komma hem o pussa på honom.
Nu ska jag gör mig i ordning, ska åka till mormor o morfar o äta middag.
Puss o kram

18 juni

Ätit frukost i sängen o spenderat hela förmiddagen framför svensk teve, hur gött är inte det?
Igår var jag o Pitti hemma hos henne hela kvällen, slumrade till en stund i soffan, sedan kollade vi igenom gamla kort o filmer. Fy tusan vad mycket roligt vi har gjort i våra dagar!
Ska snart göra mig i ordning för att sedan bege mig ner till systembolaget. Blir utgång ikväll med goa brudar. Förmodligen hamnar vi på Glädje, men kanske att Husaren är något att ha idag, då det trots allt är lördag.
Hörs lite senare.
Puss o kram

I <3 Sweden

Ja, det här har varit riktigt dåligt av mig, absolut inte okej, men de har vart så jäkla fullt upp. Jag tar allt ifrån början.
Jag landade på Skavsta flygplats vid halv två i söndags, den 12e. Rasmus var där o väntade på mig. Vi åkte in till Nyköping direkt o käkade, kebab så klart, o den var helt okej. Sen åkte vi raka vägen till Eskilstuna, till Sundbyholm, där Rasmus föräldrar bor. Efter en stund åkte vi in till city o vandrade runt lite o åt nachotallrik. Jag blev fruktansvärt dålig, så vi fick åka hem o jag blev sängliggandes hela kvällen. Magen som krånglade givetvis. Måndagen var det lite halvkasst, orkade ändå ta mig upp så vi tog en sightseeing genom stan, dock med bil. Vid tre-tiden lämnade vi Eskilstuna o styrde kosan mot Skövde. Vi hade en underbar dag med sol o det gick väldigt bra att köra trots att de blåste väldigt mycket.
Vi var framme någon gång vid sex-tiden hemma hos mina föräldrar. På kvällen åkte vi ut till Karstorp, där Eve o Petter har köpt en kolonilott, grillade korv o satt där o tjöta skit tills de blev natta.
Sen har vi mestadels tagit de lugnt fram tills igårkväll. Då skulle vi bara ut på Glädje o ta ett par öl. Jag, Rasmus, Eve, Petter, Pitti o Ekström. Efter ett par blev man ju dock sugen på ett par till o jag lyckades lura o övertala Pitti (som skulle upp o jobba sju imorses) att stanna kvar o gå all in med oss. Så jag, Rasmus o Pitti drack öl efter öl, o en o annan shot medans de andra gick hem vid elva.
Calle o Linus hade hittat hem ifrån Kalmar så de joinade oss. Vi gick över till-Husaren en sväng för o kika läget, då detta har varit stället med draget på torsdagar, men oj vilken besvikelse! Bara massa små-folk. Ingen var nog äldre än arton. Vi blev i vilket fall kvar till stängningsdags o jag o Rasmus tog en taxi hem.
Pitti fick skjuts till jobbet imorse o jag hörde på ryktesväg att hon har dygnat! Jag ska åka o hämta henne i Tibro, där hon jobbar en liten stund efter fyra. Ska bli riktigt spännande.
Rasmus lämnade mig för en timma sedan, då han var tvungen att åka tillbaka till Eskilstuna innan han flyger hem till Dublin på söndag. Jag saknar honom redan.
De här inlägget är tillägnat Katta o Harry, mina vapendragare, bäst för er att ni håller ställningen där borta! Jag saknar er!
Måste även säga att jag mår jättebra, o det är fruktansvärt skönt att va hemma bland sina nära o kära igen för en stund.
Pussssss

Dublin Airport

Det är ganska lugnt o stilla här på Dublin Airport där jag just nu befinner mig. Inte så många som är vakna vid den här tiden. Mitt flyg är beräknat att flyga mot Stockholm 9.40. Härligt med gratis Wi Fi iaf så man har något att göra.
Kvällen igår skulle ju bli lugn, men jag var lite rädd när jag hade min vapendragare Harry vid min sida, denne Harry ju är inte att leka med. Dock hade jag turen att hon var lite småförkyld o krasslig, vilket betyder att hon inte helt var i form o sugen på att gå all in! Gött för mig!
Dock var vi på Fibban till efter 1! Johan intruducerade oss för ett nytt ölspel! Ja jisses vilken tävlingsmänniska måste jag säga! Det var längesedan jag skrattade så mycket, men jag ska inte ens försöka ge mig på att förklara reglerna i skrift, haha.
Rasmus ringde mig när jag gick sista biten hem, han var på fest minsann, o han som ska köra o hämta mig idag! Får se hur topp han är!
Nej nu ser jag att folket börjar röra på sig o kliva på här! Dags för mig också! Hörs när jag landat!
Puss o kraaaam

saturday night

Lördagkväll, o jag sitter här i soffan. Allt är färdigpackat (tror inte min väska bara väger 15 kg?! oops! Återstår att se imorgon.) o lägenheten är städad o fin.
Har precis färgat håret o duschat. Ska möta Harry om en liten stund, vi ska sticka till Fibbers. Johan har sin leaving pint där idag. Måste se till o komma hem i tid bara då en taxi kommer o hämtar mig vid sju imorgon. Jag vet ju hur det är när Harry är med i svängarna, haha. Hoppas Katta kan kika förbi också! Måste ju säga hej då.
Så äre, imorgon bär det alltså av hem till Sverige i nästan en månads tid. Shit pommes! Som jag har längtat o nu är jag snart där. Faktiskt lite pirrig, haha.
Älskling kommer o hämtar mig vid Skavsta, sedan ska vi alltså åka till Eskilstuna o sova där en natt. Ska bli kul o se hans hemstad. Åker till Skövde någon gång under måndagen.
Nu måste jag skynda mig!
Måste bara visa, vi har ju Cookie Friday varje fredag på jobbet, o igår var det Rebeccas tur. Hon hade bakat så fruktansvärt fina cupcakes, o jag fick självklart en med en gris på. Johan fick en special bara för att de var hans sista dag. Så jäkla duktig är hon!
1 fucking jävla dag..

Elin o Kattizz

Kommer ni ihåg att jag o Katta gjorde fina Irlands-BFF-tattoos? Jag lovade ju er bild på dem, o här har ni!
Guinnes-tucanen så klart! Gjorde utav: Elin Söderman

Mimikry

När jag mår skit, vill du ha mig då?


us


Murphy kom o han gick!

Jag får säga som Rebecca! Den där jävla Murphy! Han ska fan ställa tet ibland, o just idag har vart en dag utav rent helvete! Iaf om man ser till den största delen, dock så började den bra o verkar sluta bra.

Gick upp någorlunda i tid, han med luasen in till O'Connell, o han med bussen ut till jobbet. Det var där de börja! Han fan inte sätta mig i stolen, o klockan hann fan inte ens slå sju, förrän skriket började: "AVAAAAIIIIIL, 7 I KÖÖÖ". Miljoner lösenordsbyten tack vare att kunderna har vart långlediga. Även andra miljoner problem. Tji fick vi för att de vart lugnt ett par dagar. På rasten gick jag iväg till kantinen. Köpte mig ett ägg, en potato hash brownie o bacon, mest för att jag var tvungen att äta något men de enda jag egentligen ville ha var en vaniljlatte! Självklart hade de ingen vaniljlatte just idag, o de tror fan att jag inte hann äta upp frukosten jag köpte heller!

Dagen fortsatte i köns tecken! Hets, hets, hets, de var de som stod på schemat.

För en gångs skull så skulle vi köpa pizza till desken, o jag hade ingen mat med mig o tänkte "Jag vill vara med!". 9 eurosar för en pizza. Jaja, de är ju så de är i de här landet. Självklart var pizzan fruktansvärd. Den smakade inte alls bra, o jag får fortfarande, flera timmar senare, en spykänsla när jag tänker på lukten o smaken av den.

TILL RÅGA PÅ ALLT SÅ ÄR IRLAND DE GRÅASTE LANDET MAN KAN TÄNKA SIG. GRÅARE ÄN EN GRÅSUGGA UNDER EN GRÅSTEN! IDAG HAGLADE DET SÅ JAG TRODDE TAKET SKULLE GÅ SÖNDER PÅ JOBBET. (o detta är så fruktansvärt kul när man läser om värmeböljan i sitt hemland)

Det hela började ordna upp sig igen när jag satt på bussen in till stan, kan man nog säga. Hoppade av i city centre o för att inte bryta ihop helt gick jag till The Tanning Shop. Det har värsta grymma ståsoliariumen, UV Stand Up, i dem kan man solare kortare tid för att de är bättre uv. Även fräshare solning skulle jag vilja säga, då man inte rör sjävla solariet så man slipper plaska i någon annans svett. Det känns som att man står i en rymdfarkost när man står inuti ett sådant, o bara de gör en ju på bättre humör!

När jag kom hem blev de bums ner i säng! Har inte orkat göra nååågonting! Ligger här med laptopen i knät o surfar runt. Har även en av Rasmus tröjor uppkörd under näsan o snossar på. "Hej jag är 23 år o töntig.". Hjälps inte, för jag saknar pojkavaskern!
Vet ni? Tre fucking jävla arbetsdagar kvar! 5 dagar tills jag åker ifrån de här landet..

Yes, I want to live I want to die in the North


6 juni, Sveriges Nationaldag (även svenska flaggans dag) är det idag, röd dag i Sverige. Även Bank Holiday här i Irland, "June Public Holiday", då det är första måndagen i juni.

Idag sjungs nationalsången med all säkerhet för fullt runt om i Sverige! Kan inte förstå att de har varit sånt prat om att de skulle ligga något rasistiskt bakom detta. Varför skulle man inte få fira denna dagen? Det hör ju till Historia precis som alla andra högtider man firar.




Känns som att det blir en skön dag idag. Ikväll ska jag försöka tvätta lite o plocka i ordning, även börja packa lite smått.

Nu räknar jag nästan timmarna, så exalterad är jag! 6 dagar..




Harry and me at Tripod


it's raining cats and dogs

hejhejhemsktmycket hej. Igår var de helt okej väder så jag gick över till Harry o Felixz vid middagstid, låg o solade o drack öl på deras tak hela dagen. Kvällen fortsatte i ölens tecken. Vi hamnade hemma hos Hampus o till en början satt vi i lägenheten o jag o Harry visade killarna vilka skillz vi har när de gäller Mortal Kombat. De var förvånansvärt imponerade o gav oss till o med beröm. Efter en stund gick på upp på deras roof garden, himla mysigt o sitta där på en filt o dricka o tjöta skit.
Vi hamnade till slut på Tripod. Vi softade o skrattade åt alla konstiga människor som lyckats ta sig ut på en o samma kväll. Det var helt sjukt vad flumm det var ute. Vi åkte hemåt vid halv tre tror jag bestämt.
Idag skulle jag gått över till Harry o gjort ungefär desamma som vi gjorde igår, men Dublin bjuder på moln o regn, precis som vanligt. Deprimerad o tjurig som jag är tack vare detta så har jag bestämt mig för att ligga kvar under täcket precis hela dagen.
Har börjat kolla på "På Rymmen", kommer ni ihåg det programmet? Det är så sjukt bra! Det sändes på TV4 mellan 1997-1999. Programmet var en tävling som pågick 24 timmar om dygnet i en vecka där två rymmarpar skulle resa runt i Sverige jagade av två spårhundar, en per par, och utföra olika uppdrag utan att bli upptäckta och filmade av spårhunden. Spårhundarna fick ta hjälp av tips från allmänheten som kunde ringas in till en speciell tipstelefon.
Hjalle o Heavy var med i detta o jag älskade verkligen dem. Fast vem gjorde inte det?! Jag har iaf lyckats ladda ner säsong 1 o 3. Dock finns verkligen inte säsong 2 att få tag i någonstans!! O de gör mig tokig, för det är ju i den säsongen som de två otroligt sköna dalmasarna är med i mest. Så, någon som har något tips, eller möjligvis råkar ha serien på VHS så får ni gärna höra av er!
Nu är det bara 7 dagar kvar, sen jäklar är det jag som åker hemåt. Just nu längtar jag som tusan! När det är så kort tid kvar o man verkligen vet att man ska hem o träffa alla så är det sjukt jobbigt.  Längtar!!!!!
Hörs o ses, pok

upc

Pigg som en mört, o klockan är bara tio! Vaknade vid kvart över sex första gången o har inte riktigt kunnat somna om sedan dess. Rasmus väckarklocka ringde vid halv sju så då var det dags för honom att hoppa upp, han ska nämligen åka hem till Sverige idag. Klockan sju kom en taxi o hämtade honom o körde honom till flygplatsen. Det känns redan tomt o konstigt. Fast om åtta dagar ses vi ju igen, för då är det min tur att flyga över havet.
Passade dock bra att jag var så pigg o alert. UPC skulle komma hit idag o installera vårat bredband, någon gång mellan nio och ett. De ringde mig redan tio över nio o var här strax innan halv. Så nu sitter jag här, o de är precis nyinstallerat. Det är helt galet vad allt går snabbt! Man har visst vant sig vid slött 3G.
Så nu kan vi skypa på riktigt o jag kan tanka ner allt jag vill! Fy tusan vad bortskämt!
Sommaren har kommit hit, äntligen! Får se vad man hittar på idag då. Om ett par timmar ska jag nog vandra ut o lägga mig någonstans i solen iaf!
Puss o Kram

skrillex


Dubstep är så jävla ballt.


tjoho



Hittade en fin bild från IBM-festen som vi var på förra fredagen på Rebeccas blogg.




Här är Tom, Jesper, jag o Sara


Cookie




Raggartös? Neheeerå


Idag är det tibrocruisingen! Jag sitter fast i Irland, o här finns de inte en raggarbil så långt ögat kan nå!

Fick sådan fruktansvärd längtan hem till sommaren o solen när jag satt o tänkte på det. Började titta på massa cruisingklipp på youtube, o då blev ju längtan inte mindre kan jag lova. Saknar stämningen o allt! Började helt seriöst fundera på om jag skulle stanna kvar i Sverige o åka hem på måndagen den 11e juli ist, för att kunna åka på Power Meet. Fixar Marie en bil, o vi kan åka upp en tjejbil, så lovar jag att jag ska göra det.

Ge mig, sommar, Sverige, brummande bilar, avgaser o Öl!

 



glömde ju..


10 dagar..

tööj


Sitter på jobbet o det är svinlugnt som det brukar vara när svenskarna har röd dag, för det betyder att de inte jobbar. Gynnar oss, för då behöver inte vi jobba så mycket heller!

Håller på med lite kvalitetsarbete eftersom de inte ringer någonting alls typ, har nog ringt tre samtal på hela dagen tror jag.

Jag har suttit o spanat lite gamla bilder, o jag ska bannemig töja mina öron igen. Saknar de som FA-AN! O hur snyggt är det nu egentligen när de vanliga örhängena hänger i ett alldeles förstort hål?
Kanske kan köpa en spiral idag när vi ska ner på stan efter jobbet, annars får jag vänta tills jag kommer hem till Sverige, för jag tror inte jag fick med mina smycken hit.

Btw, jag vill bli rik! Rikare än rikast!


hejdå

RSS 2.0