Wherever You Will Go


Lördag o popcorn.

Lördag kväll. Sitter här i sängen fullt påklädd under täcket med värmen på högsta för att inte frysa ihjäl. Tack Irland för er sköna isolering.
Igår blev det inte mycket gjort, somnade som en stock när klockan var 17.00, vaknade upp vid 23.00, gick o borsta tänderna o sen slocknade jag igen o vaknade imorse. Har jag någon gång nämnt att jag är helt slut? Jag tror det va.
Ja jösses alltså. Vid halv tio kom Amanda, Bex o Marcus o hämtade mig med taxi. En sväng till jobbet stod på schemat. Jobba, jobba o jobba. Käkade pizza till lunch gjorde vi, o som vanligt när man beställer pizza till ett stort gäng så failar det, o framför allt när man beställer från Apache. Fick en del gjort på jobbet o kom hem vid fyra-tiden, har vilat lite så klart. Ska kolla på ett par filmer nu tänkte jag. Anton fick äntligen tag i mig idag också. Skönt o prata lite.
Hur svårt ska de va för vissa o sätta sig in i en omvänd situation? Tänk om det var tvärt om. Jag förstår inte.
Om tre hela dagar (TVÅ arbetsdagar) är det jag som är hemma i Sverige-landet, då jäklar ska jag va upptagen med mina älskade 24/7. Jag längtar så fucking jävla asmycket.
Puss o Kram, later

fucked up feeling

Önskar jag kunde blogga mycket mera, men jag har ingen ork o ingen lust. Jag har åkt på en förkylning, känner mig febrig o hängig, vilket inte är så passande just nu. Jobba måste jag ändå, o jag känner mig fortfarande sjukt stressad, ännu mera stressad nu när både min teamleder o manager är lediga, så mycket hamnar på mig. Jag längtar så sjukt mycket till semestern! Komma hem o bli ompysslad av mamma o pappa o träffa dem som betyder mest! Fem arbetsdagar! Jag räknar varje sekund! Låt de gå fort.
Idag kom första snön till Irland för den här vintern, dock så har inget fastnat på backen, vilket är skönt. Måtte vädret hålla sig stadigt fram tills jag väl är i Sverige, sen ger jag blanka fan i vad som händer här.
Nej jag ska nog sätta mig o stirra in i väggen lite tills jag blir trött o kan sova för natten, slocknade ju självklart i ett par timmar när jag kom hem från jobbet så har lite svårt att somna även fast kroppen är helt matt. Skön..t.

Elin o Julia

Elin o Julia från party party i lördags.

long time no see

Jaa det var längesedan! Bla bla blaa.. tänker inte ens börja älta eller börja klaga. Det är så sjukt fucking mycket att göra på jobbet , så jag gör inget annat. Lever, äter, andas o sover jobb! Sjukt är det o jag hoppas innerligt att det blir bättre efter januari, annars vet jag inte vad jag gör. Just nu räknar jag bara ned dagarna till semestern! Det är så mina dagar flyter på, jag ser ett ljus. Nu är det 8 arbetsdagar kvar, sen sitter jag på flyget mot Götlabörg! Hur gött är inte det då?! Myspys med farsgubben o mor min över jul, o träffa alla underbara! Imorgon fyller älsklingen år, vi ska faktiskt bara vara hemma han o jag, o myspysa de är klart! Jag har köpt paket, men han vet inte vad (om han inte har snokat reda på det dvs) o jag tänker inte skriva vad här heller, för då blir det ingen överraskning. Annars blir det lugna pucks i helgen som kommer, lite julshopping ska vi hinna med. Måste fixa lite julklappar o sen när man ändå är på stan kanske man kan hitta något fint till sig själv. Hålla i pengarna vare ja! Nej fy tusan vad bortskämd jag är, ligger här i soffan o tittar på medans maten blir gjord. Jag vet inte ens vad jag får till kvällsmat idag ännu för de skulle bli en överraskning! Jag hoppas på något gött iaf, för hungrig är jag. Får bli ett seriöst inlägg någon annan dag om allt som är seriöst, men jag har faktiskt ingen ork, som sagt heelt slut. Puss o Kram

Party

Jag är så trött! Ändå gick inte jag o Rasmus upp ur sängen förrän klockren var två.

Igår var det Manpowers julfest på Dandelion. Vi förfestade hemma hos Hampus o c/o innan vi gick dit. Det var en mycket trevlig kväll. Dansade som hejsan! Resultatet av det är svullna o ömmnde fötter, de gör verkligen så jävla ont.

Hade gärna vart hemma o softat idag MEN de går inte för idag är det födelsedagsfest för Rsmus, Amanda, Hampus o Arman. Så nu ska jag börja göra mig i ordning o sen är det påt igen!

Otto är tillbaka o hälsar på igen också!! Tors-Sönd. Så jäkla skoj!!

Vi ses i dimman!


RSS 2.0