timtimtimtimtimtimtimtimtim


Bara för att så tänker jag tillägna ett helt inlägg till min framtida man.. o jo, han är bäst.



Eyy


Fy tusan vad seg i hövvet jag är!

I fredags vart de party på Diceys med jobbet. Vi har ju raffle varje fredag o de pengarna som de tjänat ihop på detta anordnade de en fest för. Gratis dricka! Det var faktiskt kanontrevligt.

Hela helgen spenderade jag annars i viloläge. Faktiskt bara tagit de lugnt, vilket var välbehövligt.

Har inte mått så bra den senaste tiden, trött o magen har krånglat.

Igår hade jag sådan magknip så jag låg i fosterställning i fyra timmar utan att de gick över, tog massa värktabletter, duschade kokhett vatten, gick runt, jag till och med spydde utan att det gick över. Till slut somnade jag av utmattning vid tiotiden. Därav har jag inte orkat med speciellt mycket.

Hört att sommarn har kommit till Sverige! De säger att den även är på väg hit. Om man ska tro Metro så ska Irland få högsommar i juni o juli med 30 grader. Med all säkerhet kommer den inte hitta till Dublin för som de känns nu så är det typ vinter, iaf på morgonen. 

Jag ska berätta för er att det har blivit lite ändrade planer, 12e juni är det jag som börjar min resa hem till Sverige. Landar i Nyköping där Rasmus ska hämta mig, sedan sover vi i Eskilstuna över natten o åker hem till Skövde på måndagen den 13e. Rasmus åker förmodligen tillbaka till Eskilstuna på torsdagen eller fredagen då han måste tillbaka till Dublin den 19e. Jag själv kommer stanna i Sverigelandet ända tills 5e juli, då jag åker vidare till Oslo, där jag ska avsluta min semester för att sedan återvända till Dublin jag med.

Jag längtar o räknar dagarna tills jag får träffa er igen! 12 dagar..

<3


Alltså mitt hjärta smälter.. jag blir helt till mig.. så mycket kärlek..


Kottbullar and mashed potatoes


Har precis slutat men sitter kvar på jobbet o väntar på bussen. Ska in till banken efter jobbet o sätta in pengar så hyran o elen kan dras. Hujeda mig vad jag kommer få leva snålt framöver! Räknade lite på det o fram till nästa gång räkningarna ska dras kan jag knappt göra av med 150 euro i veckan för o klara mig, o då brukar de gå åt ungefär 100 euro i veckan bara på mat, o på o ta sig fram o tillbaka på jobbet! Vettisjuttsingen hur jag ska klara mig!

Efter banken så ska jag o Rasmus åka till Ikea, äta svensk mat o självklart handla lite svensk mat! Ska dessutom försöka hitta en garderob, då vi nu slåss om de lilla förvaringsutrymmet vi har. Ska bli kanonkul faktiskt!

O vet ni?! Min laddare till datorn har gått sönder! Kaputt! Hur kul är det då? Men bäste Esa som, som kan allt inom teknikens värld, påstår att han kan laga den. Så förhoppningsvis behöver jag inte köpa en ny förrän jag är i Sverige.

HejDå




Moneygall Obamas

Glömde ju säga att President Barack Obama o First Lady Michelle har spenderat dagen i Dublin. Han har vart här för att utforska sina irländska förfäders rötter. Han höll ett tal nu ikväll utanför Trinity College, o när han klev ut framför folket, sa han "My name is Barack Obama, of the Moneygall Obamas and I've come home to find the apostrophe we lost somewhere along the way." Hade varit kul att se honom, men alldeles för jobbigt att trängas med alla människor som var där.

solen skiner trots att de blåser storm

Idag känns livet lite lättare igen. Solen skiner trots att de blåser storm. (Vilken metafor, fast det inte alls var menat så.)
Jag har så klart råkat på en dundrandes förkylning o har knappt någon röst kvar. Mina kära kollegor har skrattat åt mig idag. Har vart roande att sitta o prata med kunder som inte hör ett skit av vad jag säger. Va? Va? Vaa? VA? Va? Vad sa du? Ursäkta?
Har annars vart en bra dag på desken. Amanda har varit i Sverige på tjänsteresa o hade tagit med sig lösgodis o ostbågar tillbaka till oss. Mumsade ferraribilar o laktritsfiskar! De var längesedan mina smaklökar fick uppleva något sånt götta!
Idag blir jag o han officiellt sambos. "MEN DEN KAN DU INTE HÄNGA DÄR!", "NEJ LÅT BLI!", "NEJ RÖR INTE DET!", "MEN FÖR HELVETE, JAG SKA DUSCHA, DU FÅR KOKA VATTEN OM DU SKA DISKA!". Jag som gärna skulle ha "mitt o ditt" hela livet får mina panikattacker fast jag mer än gärna vill att detta ska vara lika mycket hans hem. Jag är inte lätt att ha att gör med, o jag kan tänka mig att jag inte är en lätt person att leva tillsammans med. Det är skönt att Rasmus är coolio.
Just nu ligger jag under täcket o fryser medans disken diskas o lägenheten städas. För bra för att vara sant. Tänkte ta en låång varm dusch alldeles strax.
XO

When it rains, it pours

Sitter i soffan, har inte lust till att göra någonting. Det är grått ute o lika grått inne.
Hur många gånger kan man ställa frågan varför, o aldrig få något svar? Ibland blir jag tokig för att jag inte förstår budskapet med livet. Jag blir tokig för att jag inte förstår varför vissa saker sker. Jag blir tokig för att jag inte vet vilka val jag ska göra.
Jag blir också grymt irriterad på mig själv för att jag är så fruktansvärt ansvarslös o inte har någon som helst självdisciplin, o saknar helt o hållet förmågan att tänka.
Vad krävs det för att jag också ska få ett liv som flyter på?
Blev ingen bio i fredags så förmodligen ska vi gå på Pirates of the Caribbean ikväll. Förhoppningsvis är den bra så man kan få sig ett gott skratt den här bittra söndagen.
Tjing

wiho

"..everytime I come a n-gga gotta set it then I got it going
then I gotta get it, than I gotta blow, and than I gotta shudder any little thing
the nigga think that he be doing cause it doesnt matter cause I'm gonna dadadadada

then I'm gonna murder every thing and anything a badaboom a badabing

I gotta do a lot of things, and make it clearer to a couple n-ggas
that I'm always winning and I gotta get it again and again and again

and I be doing it to death and now I move a little foul
a n-gga better call a ref, and everybody know my style
and niggas know that I'm the best
when I come to doing this and I be banging on my chest
and I bang in the east and I'm bangin' in the west
and I come to give you more and I will never give you less
you will hear it in the street or you can read it in the press
do you really wanna know whats next, lets go

see the way we on, when we all up in the race and you know

we gotta go, don't try to keep up with the pace
we struggling and hustling and sending in and getting in
and always gotta do it and take it to another place
gotta taste it and I gotta grab it
and I gotta cut all through this traffic
just to be at the top of the throne
better know I gotta have it.."

 

 

Ända sedan den kom har jag varit helt fascinerad, Busta Rhymes är ju helt galen! Älskar musikvideon också, o Chris Brown är så jävla snygg, så därför blir detta dagens låt.


DUBLIN

Garda, garda, garda, garda.. hela stan är avspärrat o de står poliser precis överallt! Vad jag har hört så är det ungefär 10 000 poliser i Dublin de här dagarna för att skydda drottningen.

onsdag

Elisabeth II är fortfarande här o Dublin lider fortfarande av kaos, mycket folk, massa poliser o avspärrningar överallt! Trots det gick det ganska bra att komma hem idag.
Drottningen har idag bla besökt Guinnessbryggeriet, det har jag sett på nyheterna. Jag själv har som vanligt spenderar dagen i Ballycoolin på IBM, o pratat i telefonen en del så klart. När jag kom hem gjorde jag Chili con carne, vilket jag nu har mumsat i mig.
Tänkte gått på Pirates of the Caribbean idag, den hade premiär natten till idag, fast kände att filmmys hemm i sängen passade bättre denna onsdagskväll. Får se den på fredag ist, då man har lite mer pengar o inte måste gå upp tidigt för att jobba dagen efter.
Pussiluss

Kaoz

Totalt kaos i Dublin! Jag åkte från jobbet vid fyra o kom hem för en liten, liten stund sedan. Fick gå upp tidigare i morse för o gå en tjugo minuters promenad för att kunna åka buss till jobbet. Gator är nämligen avstängda o det står hundratals poliser i varje hörn. De har till o med hittat bomber lite överallt i stan. Allt detta tack vare att Elizabeth II kommit hit på besök. Hon har kommit hit för att skapa en bättre relation mellan Storbritannien och Irland. Det värsta är att det här kommer fortsätta veckan ut då hon inte åker hem förrän på fredag.

Måndag blir dock inte bättre, för då kommer självaste Barack Obama hit.

Just nu är det skönt att ligga i sängen o inte höra något annat än tystnaden. Ska snart slänga i mig något att äta, sedan färga mitt hår o ta en lång varm dusch.

Krypa till sängs vid nio tycker jag känns som en bra idé idag.

Puss o Kram

silver

Spenderat kvällen på Livingroom, för att kolla in VM-finalen. Vilken början, men ack sådant slut! Vi var nog ungefär sextio svenskar där o lika många finskar. Trycket var högt o jag känner att de har tagit på rösten. Alla blir sådana patrioter när man lever o bor i ett annat land. Jag o Rasmus gick hem när det stod 1-4, för att slippa skämmas av förnedringen. Får väl dock lov att gratulera finskarna! Sverige var inte värda något guld. Tvåa är ju en plats det också.
Krypit ner i sängen o tänkte kolla lite Entourage ist. Mår bra intill min.
God natt på er!

puss


Sitter på jobbet o väntar på att få lunch, äntligen har linan lugnat ner sig lite. Ringer inte lika hetsigt som de gjort annars precis hela dagen, *peppar peppar*.

Regnet öser ner så jävla hårt så det låter som taket ska gå sönder. Visst kan de va mysigt ibland, men då ska man ligga hemma i lägenheten, under täcket o mysa o kolla på film, o inte behöva gå ut över huvud taget.

Just nu längtar jag bara efter sommar o sol. Kollar på bilder från folks backbackingresor hela tiden o jag börjar bli så enormt sugen. Måste bara spara ihop pengar! Ska verkligen försöka leva snålt o tänka mig för! Det lönar ju sig i slutändan liksom.

Efter jobbet blir de som sagt hockey! Vi håller våra tummar!

thank you


Fasen vad gött med torsdag redan! Jag har sagt det förut o jag säger det igen, veckorna går så jäkla fort här!
Igår var de minsann hockey, Sverige mot Tyskland, vi samlades ett gäng svenskar på Livingroom o spanade in matchen. Det var skitkul! Somliga drack mer än andra. Jag själv höll mig faktiskt helt nykter.
Imorgon spelas det mot Tjeckien. Känns som det kommer bli en spännande match. Dock är börjar matchen 15.00, men Spiris har bokat ett konferansrum med storbildsteve på jobbet o bjudit in alla svenskar, så det blir nog väl ändå.
Idag när jag kom hem från jobbet la jag mig i sängen o slappa o kollade facebook. Började prata med Rasmus som var hemma hos sig, vi böjade diskutera vad vi skulle äta ikväll. Jag vart irriterad över disken i köket, att jag aldrig lär mig o ta hand om den. Så skrev han "men det är fortfarande inte diskat?" o ännu mer irriterad blev jag o svarade drygt "när fasen skulle jag gjort de tänkte du?", så fick jag till svar "något magiskt kanske hade hänt, vad vet jag?". Går då ut i köket o kollar, då har han minsann vart här hemma hos mig o ställt sig o plöjt igenom allt! Ångest för att jag hade vart så dryg fick jag men samtidigt det största smilet man kan ha. Det har aldrig funnits i min värld att man kan vara så omtänksam o genomsnäll som han är, o det enda jag behöver ge i gengäld är att va mig själv. Dagarna går, o mer o mer får jag tillbaka min förmåga att lita på någon, o mer o mer får jag tillbaka tron på att två personer kan leva tillsammans o faktiskt må bra.
Djupt vart det för en sekund, antar att de jag egentligen vill säga är att jag är tacksam för allt, precis allt.

Entourage


Vi har börjat kolla på Entourage nu, på tre dagar är vi snart klara med säsong tre. Jag kan inte sluta kolla. Det har blivit som ett beroende, jag får inte nog!

Längtar hela tiden efter att få komma hem, krypa ner o klistra fast mig framför dataskärmen. Se på det!!


glitter o glamour


Sitter på jobbet! Vart en lagom stressig dag idag med många program som legat nere. Äntligen fungerar det någorlunda okej att jobba.

Det blev självklart utgång i lördags, men jag kan nog inte skylla på Rasmus. Guif förlorade. Ugången var nog mitt fel! Jag, Katta o Harry taggade för bögklubb o vi fick med oss en några stycken. Förfestade hemma hos mig.

Vi gick till The George, o de var transor, glamour, glitter, läder, piskor, dansande höfter o karaoke under ett o samma tak. Killarna var på spänn hela tiden, haha! Sjukt kul var det.






















eelo

God dag. Är en riktigt slappis, ligger i sängen o lyssnar på musik.
Skulle vart på hugget o träffat mina skvallerkärringar Katta o Harry idag men innan jag vaknade till smet Rasmus ner till Fresh o handlade värsta frukosten. Så kvar blev vi i sängen hela dagen o har plöjt igenom massa Entourage-avsnitt. Skönt har de varit. Det mesta känns skönt, känns som jag har gjort bra val.
Rasmus är hemma o taggar inför handbollsfinalen. Jag tänkte slänga i en färgklick i håret innan jag ska ta mig in o duscha. Det är så jäkla soft dock o bara sitta här en stund o va. Det är så skönt med egentid, fruktansvärt underskattat. Blir de vinst för de där guif-laget så kan de tänkas att de blir utgång, får se om jag orkar. Har ju egentligen lovat mig själv en vit helg.
Vädret är förresten lite sämre, inte alls lika varmt längre o mestadels mulet. Trök. En del regnskvätt har det varit också, så klart.
Puss puss

HOME


"..Ahh, Home
Let me come Home
Home is whenever I’m with you
Ahh, Home
Let me come Home
Home is when I’m alone with you.."



busy week


Oj vilken vecka! Även fast den bara har bestått av fyra arbetsdagar så har den gått fruktansvärt segt.

Det var kalaskul att få besök utav min pingla Carro, kan dock inte ljuga, hur kul de än är med besök så är det fasen jobbigt att jobba samtidigt. Natten mellan tisdag o onsdag sov jag 2,5 timma. Sömnen under hela veckan har inte varit mycket. Så äre ibland! Lätt värt det iaf. Igår morse reste hon vidare, tråkigt.

Igår hade Rasmus planer för oss, efter jobbet gick vi hem o vilade en sväng sen lurade han iväg mig ut. Vi vandrade över på södra sidan bortanför Christchurch, där de visade sig att han hade bokat bord på en argentinsk restaurang. Så hilma mysigt var det o jättegod mat. Han är bäst den där Rasmus.

I helgen ska jag sova, o slappa! Ska börja plöja igenom Entourage också.

Jag kan inte sluta le. Jag tror de kallas lycka.

Angello


Grym, grymmare, grymmast. Helvete vad ball han är Steve.


bläbläblöja..

Kass, kass, kass, ännu en hetsig helg så jag inte hunnit sitta vid datorn.

Vi tar väl en såndäringa liten sammanfattning så ni får veta vad jag sysslat med.

I fredags efter jobbet var det leaving party för fröken Tina som flyttar hem till Sverige, faktiskt idag. Vi var på Diceys, Tinis hade bokat bord med lite vip. Var en fruktansvärt rolig kväll, en utav de bästa här i Dublin måste jag säga. Styrde kosan mot sängen vid tretiden. Rasmus var som vanligt betydligt mer skötsam o nykter än mig, o fick äran att leda hem mig själv o Otto, som är min partner in crime. Ja jäklar vad vi släppte loss jag o Otto!

I lördags slappade jag till eftermiddagen o vid fyra tog jag mig inåt stan. Skulle möta upp Kerstin, en tysk kvinna som jag o Marie bodde tillsammans med på Isaacs i ett par veckor. En mycket rolig o go person. Nu var hon här på semester med sina döttrar o ville gärna ses för o säga hej, så vi möttes upp på The Church för o ta en öl. Riktigt trevligt var det.

Efter det tog jag mig hemåt o stannade faktiskt inomhus hela lördagkvällen o städade. Jag o Rasmus kollade även på en rulle o mumsade gott-gott.

I söndags blev de tidig upp gång då Carro ringde o väckte mig vid nio, då satt hon på flygplatsen! Som vanligt bestämde hon sig för att dygna när hon skulle till mig, haha. Vid tvåtiden var hon äntligen här! Vi käkade lite mat o sen gjorde oss i ordning. På kvällen gick vi över till Rasmus o c/o för förfest innan vi skulle till Tripod o Steve Angello.

Det var sjukt bra! Sjuuuuukt!

Igår låg vi inne heeeela dagen o slappade, jag, Carro, Rasmus o Esa. Kollade på film o mosade massa flöt. Det var välbehövligt o skönt.

Inte sugen på att jobba idag vill jag lova, men a man's gotta do what a man's gotta do eller något! haha.

Hej Svejs

RSS 2.0