Nobody's Perfect



Bästa killen. Min kärlek till dig är obeskrivlig. För jämt.


Leaving Pint - Elin & Rasmus










HAPPINESS

Herrejösses! Nu är det bara TVÅ dagar kvar! Ändå sitter jag är o gnäller, jag vill ha torsdag NU! Tiden går så jäkla snabbt men ändå så jäkla långsamt, men snaaaaaaart.

Helgen gick bra! I fredags hade jag o Rasmus leaving pint på The Parnell, det var väldigt lyckat! Skitmånga som kom o jag hade verkligen en jätterolig sista utekväll i Dublin. Dansade vidare på Legs sent in på natten/morgonen, vilket resulterade i att det blev sängläge hela lördagen lång! Detta i sin tur resulterade ju då i att de varken blev mycket packat eller städat under lördagen, så OM vi hade o göra under hela söndagen. Rasmus väckte mig vid halv nio, o då var de bara kliva upp o börja röja. Vi var tvungna att springa in till stan så fort de öppnade o köpa oss två väskor till, för vi hade tänkt lite för positivt när vi trodde att vi skulle få ner allt vi samlat på oss o äger i 3 väskor totalt, men de gick icke! Envis som jag är o så jävla svårt som jag har för att slänga saker (då jag alltid skapar ett personligt band till alla mina grejer, som jag nog påpekat förut) så hade jag ändå problem med att få ner allt jag äger till 77 kg. Det gick bara inte, jag var tvungen o lämna bort grejer. Rasmus kände nog att han var tvungen o ta ledar-rollen o bossa lite över mig, annars hade inget hänt, tro mig! Han gick igenom mina väskor o hittade bl.a en visselpipa som jag fick utav en tjej på Oxegen, slitna skor, slitet påslakan o örngott (som jag tycker är de lenaste påslakanet i världen!), en bunt med papper (räkningar o diverse papper som jag ansåg var viktiga, de vägde bara ca 2 kg), men nog fick han när han insåg att jag hade sparat min gamla nokia telefon som gått sönder i två delar. Jag känner att de var taskigt att lämna den i Irland eftersom den kom med hit ifrån Sverige, o alla gamla kläder känns också taskigt att lämna för då kommer de känna att de blev utbytta. Medans jag satt o stortjöt (på riktigt) så var jag jätteduktig o tog ett litet kort farväl av några grejer som Rasmus sedan fick leda ut i hallen utan att jag tittade på. Jag har även packat två stora IKEA-kassar med grejer, kläder o skor som jag tror att Carro, Rebecca, Bex o Amanda kan ha nytta utav. I vilket fall som helst så inbillar jag mig att de är grejer de vill ha, för de känns otroligt mycket lättare att ge bort det än att slänga det i stor svart kall container. Jag fick ner vikten i alla väskorna så att jag ska klara av att komma hem! Riktigt stolt. 

Lägenheten blev också flyttstädad, mest tack vare Rasmus faktiskt. Jag säger nog inte tillräckligt ofta hur glad jag är att jag har honom? Vi tog iaf med oss en väska med lite nödvändigheter för veckan o flyttade in på hotell. Så där bor vi nu fram tills torsdag morgon. Då blir det bara en tur till lägenheten för o hämta väskorna som vi lämndade kvar, sen kl 11 går planet mot Sverige!

Vart fan är sommaren förresten? Visserligen är jag fortfarande i Irland men imorse var de så kallt så att tårarna rann, bokstavligt talat. Jag var som en isbit när jag kom in på jobbet, de kändes som mitten av november/december, o det är inte ok. Om två veckor cirkus är det liksom JUNI. Hallå?

Kollade helgen i Skövde o de skulle ligga mellan 13-20 grader o molnigt, det låter ju självklart bättre. Jag ser fram emot torsdagen nästa vecka i Göteborg, 20 grader o en STOR sol! Hoppas att sommaren hittar till Sverige, hoppas!

Puss o Kram

sötaste Anna



Sötaste Annsy!

Så här hetsigt kan de vara mellan oss iböand! haha! Min bästaste Annsy! 7 JÄVLA DAGAR!


Det är otroligt hur mycket lättare dagarna går när man har något att se fram emot. Det är redan torsdag idag! Underbart!  Markus kommenterade det för ett par dagar sedan, han sa "Elin, det var längesedan jag såg dig så glad! Förresten, jag har nog aldrig sett dig såhär glad!". Han är ju så gullig ibland, haha. Då vet man iaf att man har gjort rätt val! Det känns i kroppen, o det syns utanpå.

Idag ska jag till stan efter jobbet, till banken o fixa med lite saker, ska även försöka hitta en till resväska. Pratade med Carro förut o hon sa att när hon åkte hem från USA efter att ha varit där i 6 veckor, så hade hon två väskor med sig hem, på 23 kg vardera. Det var vad jag hade planerat nu!! MEN två väskor på 23 kg vardera efter 18 månader?! O då ska jag säga att jag redan har gett bort en stor svart sopsäck med kläder. Hur fasen ska jag få med mig allt hem? Nej hon gav mig en funderare! Kanske att jag borde checka in TRE väskor?! Handbagaget med SAS är ju bara 8 kg, o de är ju ingenting!

Jag kaaaanske ska smyga in på New Look också, såg att de hade en underbart fin klänning där, som jag tänkte att jag kunde ha till dopet (men säg ingenting till Rasmus).

PUSS O KRAMAR






5 arbetsdagar


Vet ni vad?! Såhäääär ser kalendern ut idag:

 

O snaaart kan jag kryssa för 9e maj också! Om en sisådär 2 ½ timmar, för då är arbetsdagen slut, resten av tiden på dygnen räknas inte för de är faktiskt ganska okej.

Nu börjar folk höra av sig lite mer o mer angående jobb. Det kanske blir så när det närmar sig, o när jag har ett datum då jag garanterat kommer befinna mig i Sverige. Två intervjuer har jag inbokade o det känns faktiskt som att jag har ganska stor chans att få någon av de jobben. Så jag håller tummarna på att de här löser sig till slut!

 


Hanna ringde mig igår, det var härligt o höra hennes röst! O så fruktansvärt underbart o höra lilla Pontus i bakgrunden, min lilla gudson, hihi. För det är nämligen så att just jag har blivit tillfrågad, o jag är fruktansvärt stolt över titeln måste jag säga! Inte alla som blir gudmor i sitt liv, o jag får äran att bli det till världens sötaste kille <3

Den 19e maj blir det dop, o jag längtar så fruktansvärt mycket till att få träffa honom o alla andra kära där hemma.

 

 

Finaste mamma hanna o älskade Pontus.

 

 

 

 


Back in Dubban


Tjeeenis. Har haft en underbar helg i Eskilstuna o Stockholm. Vi landade i torsdags morse i Nyköping, Uffe, Rasmus pappa kom o hämtade oss o körde oss till Etuna. Vi hängde med Rasmus syster under dagen o lekte med hennes lilla valp Messi. Så fruktansvärt söt liten vallhund. På kvällen var vi hemma hos Rasmus föräldrar o grillade o myste, var även tvungen i kolla på Guif - Kristianstad så klart (som tyvärr inte slutade så bra).

Vi åkte till Stockholm med tåget runt tolv på fredags förmiddagen. Jag o Rasmus gick o käkade i Kungshallen o kollade lite i affärer. När Otto slutade jobbet så mötte vi upp honom o gick o åt på O'learys o drack öl. Mamma o pappa kom till Stockholm vid nio-tiden på kvällen så då mötte vi upp dem, o sa hej då till Otto, o gick vidare till Bishop´s Arms för lite mer öl.

Bröllopet började vid tre på lördag eftermiddagen. Vi tog spårvagnen ut till Waldermarsudde där cermonin skulle hållas. Vi hade tur i oturen med vädret, det var soligt o fint men en jädrans blåst, dock hade de pratats om snöblandat regn, så det var helt okej ändå.

Brudparet var så vackra!

Efter cermonin kom Frithiof o hämtade oss, så blev det en tur runt i Stockholms skärgård. På båten bjöds det på diverse god dryck o god mat. Snittar i alla möjliga former o små minimuffins i olika smaker.

Vid åtta-snåret gick vi i land i Liljeholmskajen för att fortsätta kvällen på Brasseriett. Mycket lyckat!

Jag o Rasmus var väldigt taggade på att dra vidare när klockan började närma sig midnatt, o de flesta som var av den äldre generationen eller bar på en bebis hade åkt hem, men vi åkte ist till Max o köpte med oss massa mat hem till hotellet o mumsade o somnade relativt tidigt.

Nu är det inte så långt kvar! 7 ARBETSDAGAR för att vara exakt (om man inte räknar idag så klart) o 9 HELA dagar kvar. Det går inte beskriva det med något annat ord än UNDERBART! Jag längtar så att jag spricker!






Sophia o Erik 05052012





Näära

Nu är det nära, väldigt nära! Nära till mycket! Nära till att den här jobbdagen snart är slut. Nära till att 06.20 imorgon flyger jag o älskling till Sverige för en liten helgtripp! Vi börjar med ett litet besök i Eskilstuna för att sedan åka till Stockholm för att gå på min kusin Sophias bröllop. Det är också nära till sista dagen i Dubban! Till den 17e har jag o Rasmus bokat flygbiljetter till Sverige åter igen, då inte med retur. Lika bra att åka hem redan då, då vi har semester de två sista dagarna.

Lite fusk är det dock att det har varit underbart väder i Sverige de senaste dagarna så folk har kunnat legat ute o solat i bara bikini, o här i Irland har/är det så klart regn o storm! O självklart när vi ska hem så ska de bli regn o eventuellt snöblandat regn i Sverige, att jag alltid ska ha sån tur!

Jag har gjort en fin kalender på jobbet som jag kryssar i varje dag.

 

Snart kan jag kryssa 2 maj! Sedan är det 8 ARBETSDAGAR! HELT SJUKT! SÅ JÄVLA SKÖNT!

 

Puss <3

 








RSS 2.0