15 juni


I torsdags var jag o fikade med Johanna efter jobbet, det var en mycket trevlig fika, ett par timmar rann iväg som om de bara var några minuter. Kvinnan har ju varit ute o rest i i Asien o Usa i nästan 4 månader! Hon hade en del o berätta. Jag blev väldigt sugen på o ta tag i mitt liv o uppleva världen utanför femtioskyltarna. Det är inte så komplicerat som man tror. Det handlar bara om o ta tag i det. Bokar man en resa tror jag det blir lättare att spara pengar för då har man ett mål.
Vi insåg också att vi typ inte har umgåtts ordentligen sen vi tog studenten o det är två år sedan, två år! Jisses. Det måste vi ändra på.

I fredags var det dags för årets studenter o kliva ut i en ny värld. Jag måste erkänna att jag var lite avundssjuk. Jag hade en så fruktansvärt kul student, skulle gärna göra om den dagen flera gånger om, om de gick. Lite synd om dem var det då vädret inte var de bästa under dagen. Fast iof tor jag inte att de spelade någon roll, den lyckan o glädjen man känner på studentdagen kan nog ingenting ändra på. Jag hade velat vara i stan o kollat men tyvärr jobbade jag. Grattis till er alla iaf!


 Kortegen                          Sp3eks                            Studenter                        Champagnefrukost        Johanna o jag på balen


Idag har jag o mamma storstädat hela min lägenhet. Vad skulle jag göra utan henne?! Hon är den bästa som finns! Nu är det jättefint här hemma. Har även burit upp min nya säng, det blev jättebra! Ska bara ta bort sängbordet o sätta upp en hylla ist så blir allt kanon!


Se så fint de blev med min nya säng? :D


Nu är det myspys med Kim som gäller <3

Puss o kram Elin

underbart


Just nu känner jag mig glad, jag har underbara vänner, en underbar familj, en underbar kim o numera ett underbart hem, eftersom jag faktiskt har städat det lite idag! Tänk att lite ordning o reda kan få en på så gott humör!
Att de ska vara så himla svårt för mig att ha det såhär jämt. Vem fan vill bo i ett sketet äckelpäckelhem egentligen? Det är pinsamt. Jag lovar att från och med här o nu ska jag försöka vara en vettig kvinna som kan hålla ordning o reda.



Imorgon ska jag faktiskt inhandla lite nya saker till mitt hem. Har hittat jättefina kuddar på Hemtex o en vas på Village. Det är så fruktansvärt kul o göra om o jag gör det alldeles för sällan o spenderar alldeles för lite pengar på det. Bara nya gardiner eller nya sängkläder gör så mycket. På tal om sängkläder så ska jag få en ny säng till helgen. En dubbelsäng! 180 cm o sova på, hur skönt lät inte det då? Jag ser mycket fram emot detta även fast jag kommer sakna min charmiga säng från de tidiga 1900-talet. Den har trots allt följt mig genom livet. 

Nu är klockan mycket o jag ska åka ut till Varola för o natta hos min pojkvän eftersom vi lider av seperationsångest.

Nu skall vi se, sa mannen som skar av sig ögonlocken. Puss o kram Elin

 

Parapapapa


Såhär mobbad var längesedan jag var! Anna är i sälen, Bibbi är i Göteborg, Carro är barnvakt, Nea ville ha en kväll för sig själv hemma, Eve o Petter är på bio, Kim har spelat match i Karlstad o är inte hemma förrän senare, mamma o pappa är bortbjudna o alla andra vänner har ju flytt Skövde för längesedan. Så här sitter man ensam en lördagkväll o försöker komma på saker o roa sig med. Jag tror bannemig att jag ska färga mitt hår o städa lite.

Jag måste berätta en sak som inträffade på jobbet i förmiddags när jag jobbade själv. En familj kom in i butiken o kollade runt lite på olika klockor, mannen bestämde sig för att köpa en Certina, kvinnan gick ut ur affären med en dotter på tre-fyra år o väntade medans mannen skulle betala o korta länken. När allt var klart var han nöjd o belåten, vi sa hej då. Jag tänkte gå in o sätta mig i pentryt men först kollade jag så att de inte var någon kund kvar i butiken, det är då jag ser att de står en kundvagn vid utgången med ett spädbarn i. Jag tänkte "Vad i helvete!? Någon måste ju äga den!". Jag ser att familjen som nyss var inne står lite längre bort vid kiosken, jag sträcker ut huvudet o ropar, "Ursäkta, det är inte eran bebis?" Mannen o kvinnan som stod o prata med en bekant till dem började skratta. Mannen kläckte ur sig, "Jag blev så exalterad av den nya klockan så jag glömde bort tösen." Jag skrattade så jag inte fick luft. Den stora frågan var om han verkligen glömde av bebisen pga klockan, eller om han trodde han frun hade tagit med sig den eller om det var så att han inte tänkte på bebisen för att den inte så länge har varit en del av deras liv?!

Jag ska faktiskt tipsa om en låt. Det är nämligen såhär att vår butik ligger bredvid telonorbutiken o killarna där inne älskar o parta på jobbet o har i två dagar nu dunkat en låt stenhårt. Inte alls min typ av musik men den är så jävla skön o ger en supermycket energi. Kan tänka mig att de kommer bli en riktigt sommardänga!
Här har ni den:
http://www.youtube.com/watch?v=ZthNYozVwNM


Tack o hej leverpastej, puss o kram Elin

En fredagseftermiddag ...


En fredagseftermiddag som denna spenderar jag så klart på jobbet. Eftersom det som vanligt inte finns så mycket att göra kan man ju passa på o blogga lite. Hittade lite bilder hos anna som jag tänkte lägga upp också. Hade en sån underbar dag i måndags, vädret gjorde väl sitt i det hela, men även sällskapet så klart! Jag, Carro, Anna o Emma åkte till Örlenbadet på morgonen o låg där o stekte hela dagen. Gjorde årets första dopp, i juni, vilken skam! Kvällen tillbringade vi i simsjön, då kom det ännu mer tjejor o vi grillade korv.

Vart har de fina vädret tagit vägen nu kan man undra?


Jag o anna uppe i Simsjön



Emma o Carro                                         Pitti



Korvgrillning





Till en helt annan sak, jag är så fruktansvärt sugen på o köpa skor! Jag känner att jag blir galen om jag inte får tag i ett par snart. De har så fina i skyltfönstret borta på Din Sko, jag ska nog bannemig smyga bort dit om en stund o pröva lite. Jag tänker mig ett par fina sandaler man kan ha varje dag när det är varmt ist för conversen.


Tänk ett par sådana här på Elins fot. Mumma!



Sol i sinne brun inne, puss o kram Elin




kul dag


Här hemma sitter jag o tittar ut genom fönstret, usch vilket hemskt väder det har vart idag! Ni som känner mig vet att jag inte är så bra på o ta tag i saker, jag har inte så bra självdisciplin, o jag ska berätta för er att när det regnar o är grått då blir den ännu sämre! Idag har jag vart ledig o jag hade massor med saker inplanerade men har inte fått någonting gjort, jag blir så trött  på mig själv! Kim åkte till jobbet vid halv åtta o jag stannade kvar i sängen. När man sover ensam o det är tyst o det är grått ute så är det väldigt svårt o ta sig upp ur sängen, så jag gick inte upp förrän halv tolv. Tog mig en macka o satte mig framför tvn, de bra tvprogrammen bara rullade på en o en efter varandra o det var ju mycket trevligare o ligga där i soffan än o åka hem o ta tag i städningen! Jag var väl hemma någon gång efter tre, hungrig som jag var gick jag o hämtade en pizza på down stairs, satte mig i min egen soffa o kollade på sex and the city, somnade o gick upp för en timma ungefär. Nu är klockan snart halv nio o jag har inte gjort ett skit idag som är värt. Någon som har lite självdisciplin o energi o skänka mig? Jag skulle gladerligen tacka ja!

Ikväll känner jag bara för o gosa in mig i min kärestas famn o lyssna på regnet som smattrar på rutorna, mysigt eller hur? Det återstår o se om han känner det samma!
Nu ska jag bannemig göra något, antingen diska eller plocka upp kläderna från golvet, jag måste!

På återseende mina vänner, puss o kram elin




Såhär motiverande väder är det idag, kul va?

Nu du anna ;)


Eftersom anna har blivit så seriös med sin blogg känner jag att jag inte kan va sämre ;)

Vaknade upp imorse i tro om att det var torsdag idag, sånt är så jobbigt, när man ligger en dag före. Åkte hem från kim vid tio i åtta för att jag skulle hem o duscha o göra mig iordning eftersom jag inte tog med några grejer igår. Var klar redan vid nio, så himla skönt o inte behöva stressa på morgonen, jag behöver det känner jag, jag borde ta tag i det varje dag. De är bara det där med o ta sig upp ur sängen. Att man ska va så himla morgontrött!

Idag står jag själv på jobbet, Veronicas lediga dag o Ida är på sweden rock den jäveln. Det är inte så kul kan jag lova, går här o pratar för mig själv. Tänk att de är ett helt år sedan vi satt där i Sölvesborg, tiden går så fort! Eller ja ibland går den fort, just nu står tiden typ stilla, bara för att jag vill att den ska springa iväg. Det är alltid så.

Jag måste bara berätta att jag har en plan, en hemlig plan än så länge :)

Idag kommer mitt kära norgebarn hem, carolina! Så henne ska jag förhoppningsvis träffa ikväll, men först hem till mamma o pappa o äta rökt sik, färskpotatis o kall sås! Mums!

Haha ida du kommer inte tro det, vet du vad jag fick leverans på nu medans du sitter där i gräset o är helt plakat?! CK så klart! För er som inte vet om det så jobbar jag i klockaffär och vi har ett skåp med Calvin Klein, det är så överfullt så det knappt går o trycka in mer, ändå får vi leverans på CK nästan varje vecka. Ida har sagt till i stan att vi inte vill ha mer men de glömmer bort det hela tiden, så nu har det blivit en rolig grej ist för att vi blir irriterade.
Happ nu ska jag ta o sätta ut de där klockorna o kanske ta o putsa ett skåp.

  

    Vi hörs mina vänner, puss o kram Elin

RSS 2.0