birs eller ej?



Har nu bott pa Hostel i tre veckor o inatt var forsta gangen vi skulle sova i ett rum tillsammans med killar, sex st tyska killar. Sa klart kom de hem i morse halv sex, vrolpackade. De tande lampan, garvade o skrek. Jag fick damp da jag precis somnat in efter att ha haft svart for det hela javla natten. Kunde inte lata bli sa jag bara havde ur mig "Do you mind to SHUT THE FUCK UP?", efter en lang stund somnade de till slut. Imorse bad de faktiskt om ursakt men vi ska sova tillsammans med dem anda till mandag sa jag kan tanka mig att de lar handa igen. Killar, killar, killar.. sa javla typiskt!

Fredagkvall o har sitter jag o softar, Théo vill ha med mig ut men jag vet i tusan om jag orkar! Fast varfor inte egentligen?



Ps I love you



Jag o Marie pa bron fran Ps I love you



Kanner ni igen den?


torsdagkväll


I mandags tog vi vart pick o pack o flyttade fran vart alskade Isaacs, o vi saknar det redan. Jacobs inn ar inte alls lika mysigt, mycket storre o mer folk, men vi kanske vanjer oss. En del av personalen foljde med oss hit vilket ar skont da man lart kanna dem. Aven de flesta folket vi lart kanna som bott pa Isaacs bor numera pa Jacobs.

I tisdags var jag o Marie pa en liten roadtrip till bla till Wicklow o Glendalough, det var en riktigt bra utflykt. Landskapet ar sa fruktansvart vackert! I Wicklow har Ps I love you spelats in o delvis Breveheart. Man kan aka flera miles med bara falt overallt o inte ett liv i sikte, det gar inte beskriva hur vacker det ar.

Det ar sa jakla kul o va har o det ar verkligen en upplevelse, men ibland ar det tufft som fan. Igar var jag riktigt deprimerad, lag i sangen storsta delen av dagen o madde bara bajs. Saknar alla mina nara o kara o stressen over att hitta ett jobb ar inte rolig. Som tur ar gar det framat.

Idag ringde jag Mark pa Manpower o han gav mig glada nyheter, IBM vill ha en intervju med mig pa tisdag kl 10! Sa jakla glad sa de finns inte :D Han skickade lite forbredelser pa mail o de var fan inga latta fragor de kommer fraga mig, sa nu vet jag vad jag ska gora i tre dagar, plugga!

I helgen ar det Halloween o aven Dublin tattoo convention, o dit ska jag o Marie! Tyvarr sa jobbar hon ju bade fredag o lordagkvall men sondag da javlar!

Nu sitter jag o hänger med killarna a la france, spelar lite biljard o softar. Théo always lose! But I need to be nice to him because he is reading this, so I lied, he always win ;)

Dags att gitta! Hors o ses, Pussss




who knows - only time



just for your record..


I want you to know, that I am happy for you
I wish nothing but the best for you both
An older version of me
Is she perverted like me?
Would she go down on you in a theater?
Does she speak eloquently
And would she have your baby?
I'm sure she'd make a really excellent mother..

And every time you speak her name
Does she know how you told me
You'd hold me until you died
Till you died, but you're still alive..


Det man inte vet har man inte ont av heter det.. skont att jag for en gang skull ar personen som vet allt o kan gora mina val.. Tack for mig!

2 weeks in Dublin


Nu har vi redan vart tva veckor i Dublin, fast de kanns som de ar annu langre faktiskt. Da ska vi se vad som har hant sedan sist jag uppdaterade..

Intervjun i Blanchardstown for cpl i fredags gick bra men de var ett kontorsjobb o de kravdes minst tva ars erfarenhet inom kontor sa de passade inte mig riktigt, men de skulle hora av sig om de dok upp nagot annat. Nar jag var pvag hem darifran ringde de fran Manpower angaende ett jobb pa IBM. Pratade med en kille som heter Mark o han hade last mitt cv o tyckte att jag passade för ett jobb som tekisk supporter. Jag fick gora tva test pa internet, ett teknisk o ett svenskt. Han skulle skicka allt vidare till IBM sen ska han hora av sig pa onsdag sa far jag eventuellt komma pa en intervju. Det verkar som ett jobb som skulle passa mig sa jag hoppas pa det.

Samma dag ringde de fran den Italienska restaurangen som Marie redan provjobbat pa o ville att jag skulle komma dit, sa dar var jag i lordags. De gick bra men jag vet inte riktigt om de ar my cup of tea.

I fredagskvall var det lugnt, kollade pa film med franska Theo gick inte o la mig forran sent in pa natten.

Marie har fatt jobb pa O'rileys, sa hon jobbade torsdag-lord. Jattekul for henne! En riktigt mysig irlansk pub! Pa lordagar har de rockkvallar, jag o Mike var dar o tog en ol o de var riktigt bra.

I söndags gjorde vi en liten tripp till Howth, som ligger ca 40 min utanfor Dublin city, en jattemysig fiskeby! Underbart landskap o vacker utsikt over havet.

Idag ska vi flytta fran Isaacs eftersom de stanger for sasongen imorgon, kanns lite trakigt da detta ar som varat hem nu. Vi flyttar vidare till Jacobs som bara ligger ett par minuter harifran.


Howth



Jag i min nya snygga jacka!



Puss o kram




Lucky me


Sitter har sjalv pa hostlet, Marie ar o provjobbar pa en restaurang o Mike ar o tranar. Ska passa pa o kolla lite svensk tv o bara va tror jag.

Mike ar varldens snallaste o lanar mig sin dator hela tiden.

Imorgon ar de jag som gar upp tidigt, 8.15 ska jag ta bussen ut mot Blanchardstown för en arbetsintervju! Wiiee :D Visserligen saljjobb men man far ta vad man far. De sökte svenskar o de verkar helt okej, mer uppdatering om de kommer imorgon.

Har precis pratat i telefon med Kimsky valdans lange o blivit uppdaterad om laget hemma. Skön..t. Det är jobbigt o va langt ifran hem ibland.

Imorgon spelar vansternaven pa Husaren, hade vart roligt att se. Jag o min alskade backstagevan Carro hade rojt arslet av oss. Nu far hon gora det utan mig! De kommer val fler tillfallen far vi hoppas! Se till o fixa en spelning i Dublin killar! Da har ni en given i publiken iaf, de lovar jag :)

Jag har nog glömt att beratta att under Halloweenhelgen ar det Dublin tattoo convention o dit ska jag o Marie forsoka ta oss. Hoppas att de blir najs!

Hmm.. "Kungarna av Tylosand" eller "Idol", de ar fragan?

Simma lugnt!

klarvaken mitt i natten


Idag var vi uppe med tuppen, vi gick o fixade oss ppsnummer imorse da de var stangt igar nar vi kom tillbaka, men nu ar de klart o vi ska fa det om 3-5 dagar.

Igar pratade jag med en spanjor som bor pa hostlet o han sa att han hade sett att de sokte personal pa en italiensk restaurang en gata bort, sa vi passerade dar idag o gick in o pratade med dem o lamnade cvn. De verkade valdigt positiva o sa att de skulle hora av sig sa att vi eventuellt kunde provjobba, sa nu haller vi vara tummar.

Annars har de var en valdigt lugn dag idag. Mike lagade mat till mig o Marie pa lunchen, en polsk matratt som bestod av kottfarsbiffar med lok inuti, potatismos o en typ inlagd gurka. Svingott var det iaf, sa jag at sa jag blev precis proppmatt.

Anna ringde mig pa formiddagen ocksa, underbart o hora hennes rost!

Just det! Jag o Marie skulle tvatta forut, dumma svenska blondiner som vi har sa la vi in tvatten med tvattmedlet i torktummlaren! Vi fick avbryta allt men da hade redan tvattmedlet smulat sonder sig. Efterat sag vi att de fanns klara tydliga skyltar om vad som var vad. Kande oss liiiite pantade dar, men vilket gott skratt vi fick oss, haha.

Efter de vilade jag en bra stund, sen kollade vi pa filmen "Old School", sa javla rolig! Sen fick jag lana Mikes dator, sa de ar den jag sitter pa nu.

Marie gick o la sig för ett par timmar sedan men jag ar klarvaken. Har kollat ikapp "Kungarna av Tylosand" o pratat med Pitti en lang stund pa Facebook. Vi har skvallrat om de ena o de andra, o vad jag saknar o snacka skit med mina brudar! Slutsatsen ar: killar kan leva med en tjej som de egentligen tycker ar ful o stör sig pa sa lange hon har en go kropp. Fragan ar: kan tjejer leva med en kille de tycker ar ful sa lange han har go kropp?

-han tycker hon ar ful i ansiktet, stor nasa, o jag haller med.
-ja och haret, man ser ju klart och tydligt att det ar nagot inblandat dar.


Jag fick ont i magen av skratt!

Nu är det verkligen dags för mig att krypa till sangs aven om jag inte kan somna! Mitt i natten ju!

Puss o kram

one week in Dublin


Ja nu har en vecka gatt! Fan vad tiden gar fort, alldeles for fort. Vi haller pa o soker jobb i stort sett varje dag.
Har gatt runt o lamnat ut drygt 20 st cvn, sen har jag mailat nagra st ocksa. Det ar tufft men vi ger oss inte!

Idag fick vi reda pa att hostlet vi bor pa stanger for sesongen i slutet pa oktober sa nu maste vi borja se oss om efter ett annat, for de kanns for tidigt o leta lagenhet an. Isaacs har dock ett systerhostel inte alls harifran som heter Jacobs o de skulle absolut kunna vara ett alternativ.

Igar var vi faktiskt ute o shoppade lite jag o Marie, jag vet att vi inte borde det riktigt an men jag hittade den mest underbara jackan jag nagonsin sett sa jag kunde inte lata bli. En kappa i svart leopard. Men den kommer jag slita med halsan!

Pa kvallen satt vi pa hostlet o pimplade vin med Bria, varan kanadensiska van o med en tysk kille vi har traffat som heter Mike. Sen kom hans kompis som pluggar i Dublin o joinade oss. Vid tolv gick vi till Tempel baromradet o tog en ol pa de dar rockabillystallet. Det var helt okej, dock inte sa manga snyggingar som jag o Marie hoppats pa, men de kommer val ;)

Idag har jag, Marie o Mike vart pa welfare office o fixat pps-nummer (irlandska personnr), eller ja vi var dar o skulle gora det men de var tva o en halvtimmas ko, sa vi ska ga tillbaka dit nu alldels strax. Sen ikvall ska vi ha myskvall o titta pa baksmallan.

Mike ar namligen ocksa har o soker jobb, eller han har fatt ett som dorrvakt, sen ska han spela rugby har. Sa vi lar hanga en del med honom.

Nu maste jag kila men en liten uppdatering blev det.

Hors langre fram!

Puss o kram

at isaacs


Allt ar bra! Just nu sitter jag o Marie pa varsin dator o kollar lite jobb som ar lediga pa internet. Finns en del utlagda faktiskt.

I forrgar skulle vi ha en lugn hemmakvall, forst bastade vi sen sa vi gick till Tesco o kopte cola o massa godis o gjorde i ordning for riktigt filmmys. Jag har namligen med mig min externa harddisk med massa filmer pa. Sa vi la oss i sangen o hade gjort i ordning med Maries dator, men sa klart sa fanns de inget program pa datorn som kunde lasa filmerna. Sa jakla typsikt! Den dar jakla datorn vill inte riktigt va kompis med oss. Tidigt i sang blev de ist, o vi hade bestamt att inte stalla nagon klocka igar for att de ar skont att sova ut nagon dag. Vi vaknade inte forran 12! Vi tog en runda pa stan o lamnade ut lite cvn. Nar magen borjade kurra hittade vi ett litet kebabhak som vi gick in pa. Det jobbade en ung tjej dar inne som vi borjade prata med o vi berattade vad vi gjorde i Dublin. Hon berattade att hennes chef agde kebabstallet + tre andra stallen, bla en italiensk restaurang inne i tempel bar-omradet som heter La Gondola. Den har tjejen Jessica tog emot vara cvn o sa att vi skulle ga till Restaurangen pa kvallen o prata med hennes chef for att de var inte helt omojligt att de behovde extrapersonal. Som jag sagt tidigare, ALLA ar verkligen sa jakla hjalpsamma o snalla!

Igarkvall gick vi ut till en bar vi hittat som heter Mezz, den ar verkligen jatteskon, paminner lite om Backstage hemma fast mycket mycket mycket storre, o vaggarna ar tapetserade med band- o filmaffischer. De har livespelningar varje dag med olika typ av musik. Pa sondag ar det Blues o Rockabillykvall, gissa vilka som ska dit ;)

Idag ska vi ga ut o kika lite i affarer, aven fast vi maste halla i vara pengar sa maste vi faktiskt fa ga ut o kika.

Vi har hittat Penneys de samma som Primark, de har skitfina klader till typ Ullareds-priser. Vi satt aven o gjorde en ansokan pa deras internetsida forut, for de vore sjukt kul o jobba dar. Satt i 40 min o gjord den dar javla ansokan sen slutade de med att man var tvungen o fylla i sitt ppsn (typ som ett irlandsk personnr) o de har inte vi vart o fixat an, sa de maste vi gora pa mandag!

Ja herregud, vad ska man saga om folket hemma i Skovde. Blir inte ett dugg forvanad. Synd bara lilla flicka att du inte har en aning om vad du haller pa med! Det ar hemskt tragiskt. Du borde oppna dina ogon o hitta dig sjalv.
Jag kande en gang en tjej o en kille som var tillsammans, den har tjejen var sa fruktansvart besatt av den har killen att de slutade med att hon gjorde sig med barn nar han inte var lika intresserad av henne, enbart for o fa behalla honom. Ni kan ju rakna ut hur de gick sen. Varfor vill man stanna kvar hos nagon o nagot som man vet innerst inne inte ar de basta?

Borjar kanna att jag har valdigt ont i ryggen, traningsvark? Ar ju faktiskt ute o promenerar 5-6 timmar om dagen, o de ar jag inte riktigt van vid, haha.

Nu ska jag kolla upp lite stallen pa kartan sa vi vet vart vi ska ga!

Hors snart igen, hall ut!

Massa puss




FINALLY


Antligen! Marie tog med sin dator hit sa vi skulle ha tillgang till internet hela tiden men typiskt nog sa har det hant nagot med formodligen natverkskortet sa det funkar inte riktigt att koppla upp, far se om vi kan losa det. Som tur ar har vi internet pa hostlet vi kan anvanda via min iphone o datorer finns de som vi kan lana, 2 €/40min, sa de gar ju gora ibland sa jag kan uppdatera har lite. Forstor att ni har saknat mig :D o jag har saknat att skriva ska ni veta!

Har sa mycket att beratta men vet inte vart jag ska borja!

Vi kom till Dublin i mandagskvall, akte till Hostelt med en av lokalbussarna o resan gick jattebra. Hostlet ar gortrevligt! Vi bor i ett rum for sex tjejer o forsta natterna bodde vi tillsammans med en tysk kvinna, Kerstin, som var hur go o trevlig som helst, o en tjej fran Italien, Nicoletta. Idag kom det tre nya amerikanska tjejer. Det funkar verkligen hur bra som helst. Kul o traffa sa mycket folk.

I tisdags vaknade vi upp o gick runt i staden pa egen hand for o lara kanna den. Var riktigt sommarvader! Satte oss pa en bank vid Liffie i linne o solade i typ tva timmar o bara njot. Traffade pa en man som borjade prata med oss o tipsade oss om en del stallen som vi kunde ga o soka jobb pa. ALLA ar verkligen sa hjalpsamma o snalla har! Pa kvallen gick vi till den beromda baren Tempel Bar, inne i omradet Tempel Bar, underbart! Det ar mer party har en tisdagkvall an vad det ar hemma i Skovde en lordag! Livemusik varje dag! Latar som Whiskey in the jar, som bla Flogging Molly har gjort spelas overallt! Stamningen ar fantastisk!

Igar var vi pa en guidetur som var gratis genom hostlet, det var helt okej. Aven om man inte hangde med pa alla kulturella grejer som de pratade om sa var det intressant. Nar den var slut upptackte vi att vi var pa den sidan av stan dar ett svenskt stalle ligger som vi planerade att soka jobb pa, sa vi gick dit o pratade med dem, hon som ager stallet var dock inte dar da, sa de bad oss komma tillbaka idag. Traffade tva svenska tjejer pa turen som var ute o tagluffade, de motte vi upp senare pa kvallen for o ta nagra ol i Tempel Bar-omradet. Vi var pa en pub som heter Quays. Dar inne traffade vi tre killar, tva utav dem var fran Dublin o en ifran Liverpool, Brian, Stephen o Anthony. Riktigt skona snubbar. Brian, vill att vi ska komma hem till honom sa han kan laga en riktig irlansk stew till oss, en gryta med guinnes i, sa det kanske vi ska gora pa sondag eller mandag.

Sa jakla svart o hanga med i den Irlandska dialekten ibland, haha. En kul grej fran igar var nar Marie sa till Brian:

M: - Stephen told me that you two are cousins?
B: - What?
M: - He said that you are cousins?
B: - Whaat, noo? (med ett konstigt ansiktsuttryck, som att han inte forstod)
M: - Okeej so you're not cousins?
B: - Ohhhh COOSINS (med grov javla dialekt)

Da fattade han inte vanlig engelska, precis som vi skulle saga kompis med ett o med tva prickar ist for ett o. hahaha. Sjukt kul nar man var dar, inte lika latt o forklara i ord markte jag! :D

Imorses gick vi ut vid halv tio till de svenska stallet, Swedish Food Company o lamnade cvn o pratade med dem, de ringde upp oss redan idag for en liten stund sen, dock sa sa de att de inte hade sa mycket just nu men att vi kunde hora av oss efter Halloween-helgen for att de fanns en mojlighet att de behovde folk da.
Lamnade aven in lite cvn pa andra olika mat o cafe-stallen. Bla pa en kedja som heter Eddie Rockets, ett stalle inspirerat av amerikanskt 50-tal. Skiitcoolt! Dar vill vi verkligen ha jobb, men de finns manga sadana stallen har i Dublin sa vi ska soka pa alla. Totalt fick vi ut sex st cvn idag o de kanns inte helt hopplost!

Ikvall blir de lugna puckar! Kanske lite filmmys. Ska forsoka uppdatera snart igen, jag lovar.

Tanker pa er dar hemma!

Massa puss o kram, love

tankar mitt i natten


Sitter här hemma i Frostasource. Borde försöka sova men det är svårt, mycket tankar o känslor just nu. Det är så obeskrivligt vilka underbara människor jag har i mitt liv o det är vid sådana här tillfällen när man ska va borta ifrån dem som man märker det. Jag kommer dö om du lämnar mig.. (Från Smala Sussie för er som inte vet) Längesedan jag grät så mycket som jag har gjort idag. Men jag gråter inte för att jag är ledsen för att jag ska åka utan för att jag inte kommer va i närheten utav dem jag älskar.

MEN det ska verkligen bli skönt o komma bort från allt ett tag. Mitt liv har varit som en dokhusåpa det senaste, eller kanske värre. Mycket drama, fast som egentligen bara jag vet om då jag vart huvudperson i detta trassel. Ett enda ord sammanfattar allt ganska bra, backstabbing. Man orkar inte med allt till slut o man blir psykiskt trött. Ett miljöombyte är precis vad jag känner för även om de är tufft. Det är nu eller aldrig, det är allt på ett kort. Nu ska jag leva mitt liv för mig o göra dom saker jag tror på. Jag ska leva mitt liv för mig. 

Irland, snart kommer vi! Om åtta timmar är vi på väg mot ett nytt kapitel i mitt liv. Vi ses i framtiden!

Nu är det verkligen dags för mig o krypa ner, typiskt att jag alltid ska va ute i sista sekund, har inte hunnit med hälften utav de jag sa att jag skulle göra. Hatar att erkänna att jag är sämst på att planera o få saker gjort, men men..

Ska försöka hålla bloggen uppdaterad så mycket som de går.

Natti natti  



from you to me


Cock Sparrer - Did You Have A Nice Life Without Me?

It seems so long, so many years,
Since that old school song echoed in my ears.
You made plans - I played in a Band.

You wanted flowers and walks in the park,
I wanted sound-checks and getting up after dark.
You made plans - I played in a Band.

Did you marry anyone? Have you got some sprogs?
Did you buy a big house? Have you got a pet dog?
Did it all turn out how you wanted it to be?
Did you have a nice life without me?

We were young, I didn't understand.
Life was fun, no time for making plans.
You made plans - I played in a Band.

Did you marry anyone? Have you got some sprogs?
Did you buy a big house? Have you got a pet dog?
Did it all turn out how you wanted it to be?
Did you have a nice life without me?

Your friends all wanted "our tunes" and school run 4 x 4's
and my friends just practice indoors

Your friends all booked their honeymoons.
And bought their wedding cakes
My friends just got in the way.

Your mum said "give him the elbow, he's running your life"
And my mum said "you'd make a lovely wife".
Your brother told me "piss off or he'd knock me down the stairs" -
What a love affair.

Then our dreams grew up and went their separate ways.
Two young lovers - a lifetime away
You made plans - I played in a Band.

Did you marry anyone? Have you got some sprogs?
Did you buy a big house? Have you got a pet dog?
Did it all turn out how you wanted it to be?
Did you have a nice life without me?
Did you have a nice life without me?


..



YOU OUGHTA KNOW

1 day to go..


Otroligt rolig kväll igår, det var party i lunden, som på den gamla goda tiden. Jag, Eve, Anna, Majsan o Sarah. Spelade gamla sköna låtar som bla warra warra (spår06, för er som minns), shake that, o move it o dansade som vildar. Stackars grannarna! Så jäkla kul. Sedan bar det av till Bogrens. Var dock bara där i drygt en timma, satt på taket mest hela tiden o pratade med trevligt folk. Måttligt sliten o komma till jobbet i gårdagens outfit o smink. Mår och ser ut som hejkomohjälpmig! Men så kan de va! Lätt värt det!

Måste berätta om en riktigt rolig händelse från igår. När vi kom ner till stan så stod det en permobil parkerad i en handikappsruta, bara de var hur kul som helst. Vem fan parkerar sin permobil för att sedan promenera? Sen när vi kommer ut från Bogrens och står o väntar på skjuts så ser vi att den står kvar, då säger Anna till mig att den där permobilen med all säkerhet kommer att bli söndersparkad inatt o jag höll med. Då kommer de en stylad kille med trenchcoat o allt o sätter sig i permobilen, vi antog att han bara drev, men då tar han fram en nyckel o startar den o åker därifrån. Vi låg allvarligt talat på marken o skrattade. Det såg så jävla roligt ut. Vilken jävla smart idé! Bästa fordonet att ta sig hem på efter en natt på krogen.


Jobb till sex idag, sen blir det hem till o packa som bare den o ordna det allra sista. Imorgon rullar tåget iväg mot Stockholm vid tiotiden. Svårt att förstå att det händer på riktigt nu. Känns underbart men konstigt o skrämmande.

Blev riktigt överraskad förut då Kim o Anton dök upp på jobbet o hade köpt med sig mat till mig bara sådär. Jag tror jag kommer bli saknad ;)

Eve var här när hon slutade o sa hej då till mig eftersom jag måste va hemma ikväll, så då grät jag en flod. Usch. Varför kidnappar man inte sina vänner o packar med dem i en väska? Skulle va underbart.

En halvtimma kvar tills min sista arbetsdag på Pagoldhs ur är över. Känns tungt att lämna min lilla butik efter de här åren, fast ändå skönt, för jag känner mig verkligen redo att göra något nytt o uppleva världen.

Hörs kanske senare..


2 days to go..


Det var den fredagen, o så jävla bra var den! Idolmys hemma hos Eve i Lunden så klart. Jag, Majsan, Eve, Anna o Jennifer. Det bästa jag vet är o gossa i soffan med mina brudar. Efter de dunkade vi Flogging Molly så att jag skulle komma in i rätt stämning inför måndag, o om vi dansade o sjöng. Ja ibland undrar jag hur vi allihop kan ha fått samma skruv lös o hittat varandra. Men jag älskar't! Kul att Linda, Alexander o Ava hann titta förbi en sväng också så jag hann säga hej då till dem.
Vart tog jag vägen efter det tro? Jag kan säga som så att I'm in trouble but it feels like heaven..

Idag blir det jobb till 17.15, sen har Anna o Eve förmodligen övertalat mig o Majsan att partaja, så det blir nog utgång ikväll trots allt. Jag som hade sett fram emot en lugn helg, men vad fan, de är ju faktiskt min sista helg i Skövde.

"Moster" kommer hit sen så ska vi fixa med mitt abonnemang till telefonen. Vi ska skriva det på hennes företag, enda sättet för mig o minska konstnaden då jag är bunden i ett år till. Jag sparar ungegär 4000 kronor på det o det är ju inte fy skam. Kan ju inte använda det fullt ut då jag inte kommer att bo i Sverige, o jag kastar hellre 3000 än 7000 i sjön!

Nu ska jag äta lite frukost.

Vi hörs! Pusss


4 a 4 b


Det här inlägget vill jag tillägna min älskade vän Anna. Vi möttes första gången det året vi skulle fylla 6, o redan då sa de klick. Hon är en guldklimp i mitt liv. Så fruktansvärt stark människa o så fruktansvärt omtänksam. Kommer sakna henne såå obeskrivligt mycket när vi är ifrån varandra. Vad skulle jag göra utan henne i mitt liv?



3 days to go..


Sista jobbdagen med Veronica idag, det känns.. konstigt. Efter att ha stått ut med varandra nästan varje dag i två år ska vi nu gå skilda vägar, det är lite knas, väldigt tråkigt också för den delen. När man jobbar så tätt inpå varandra blir de att man lär känna varandra på djupet, vi kan allt om varandras liv. Nu kan vi inte skvallra mer. Förhoppningsvis ses vi när jag kommit hem igen, eller det vet jag att vi gör.

Det har verkligen börjat kännas att de här är på riktigt nu. Igår var jag ute o sa hej då till Anton, det var förmodligen sista gången jag träffade honom innan min avresa. Så tråkigt! Var förmodligen sista gången jag gossade med min voffe också. Det som är jobbigt är att man inte har en aning om när man kommer hem igen, vilket betyder att man inte har en aning om när man ses igen. Kommer sakna min favoritkompis.. Syncro alltså ;)

Ikväll blir de idolmys med mina tjejer Evelina o Anna, o min älskade Majsan är hemma också, så jävla kul! Jag ska mysa in mig emellan allihopa i soffan o önska at kvällen varar för evigt. Om vi ska kramas!

Puss!

....


Att de kan finnas låtar som är så.. som sagt han är ju helt underbart bra..



You can lie to yourself, you can lie to the world
You can lie to the one you call your girl
You can humble yourself to the hearts that you stole
Wondering who's gonna love you when you grow old?

4 days to go..


Vilken dag! Stress rätt igenom. Vaknade fruktansvärt sent då jag hade glömt att ställa klockan. Så de var bara till att hoppa upp ur sängen, äta frukost o göra sig i ordning snabbt för att skynda ner till stan. Först till arbetsförmedlingen för o få ordning på den biten med inskrivning där. Försäkringskassan kräver nämligen att man är anmäld som arbetssökande eller fått ett nytt jobb inom tre månader efter uppsägning för att man inte ska missa sitt sgi-skydd. Blir ju så tokigt då jag slutar min anställning den 10e o jag åker iväg den 11e, för i normal ordning kan man inte skriva in sig förrän man är arbetslös, men nu tror jag vi har fått till det ändå. Är numera arbetssökande med förhinder då jag är utomlands.

Sprang runt på stan som en virrig höna o gjorde massa ärenden. Tog bla bort mina akrylnaglar, fy vad tomt de känns utan dem. Men jobbigt när man ska bort o inte vet o man har pengar eller om de ens finns något bra ställe som gör sånt där.

Rätt långa ändå.


Nu sitter jag här o har en liten paus ifrån allt. Gör som min kära Irlandsvän Marie o sitter o lyssnar på Dubliners o värmer upp. Fan vad jag hatar o packa! Jag kan inte ens packa en resväska när jag ska va borta en vecka på chartersemester utan att få en orange stor klisterlapp med texten heavy på väskan. Hur fan ska jag kunna packa en resväska när jag ska va borta på obestämt tid o maxvikten är 20 kg?!

Vad tycker ni om min nya bloggdesign förresten? Jag är riktigt nöjd!

Puss o kram

don't think twice, it's all right


Mike Ness, mannen i mitt liv. Han får mig o gråta, han får mig o skratta, han får mig o le o han får mig o pirra i hela jävla kroppen. Det vi har är kärlek, på riktigt. Varför blir jag som en galen fjortonåring varje gång jag ser honom? Jag får väl stå för det. Han gör mig helt tokig! Fruktansvärt underbar jävla röst. Snygg, snyggare, snyggast. Bäst.


Den här låten kom upp på fb förut o den är totalt cpbra, så jag måste länka till den jag med. Texten är ju bara så jäkla...


Well it ain't no use to sit and wonder why,
If you don't know by now
And it ain't no use to sit and wonder why,
It don't matter, anyhow
When the rooster crows at the break of dawn
Look out your window and I'll be gone
You're the reason I'm traveling on
But don't think twice, it's all right..

...

Well I ain't saying you treated me unkind
I could have done better but I don't mind
You just kinda wasted my precious time
But don't think twice, it's all right..


5 days to go..


En havltimma drygt kvar på jobbet, sedan slutar jag för dagen. Fruktansvärt skönt! Då ska jag hem o göra lite mat o äta. Sedan ska jag förhoppningsvis bege mig av till familjen Lätth/Enqvist. Robert ska hjälpa mig o fixa min blogg, för jag vill ha en header med mig själv. Kanske även ta lite nya roliga bilder, då Robert är en duktig fotograf, kul o ha något nytt nu när man ska ut o fara. Vill ju mysa med min älskade Anna också! Jag tror bestämt att jag ska krama sönder henne ikväll.

Har vart en seg dag, stått här helt själv o nästan inga kunder. Onsdagar är alltid sådana. Undra varför?


Trivs förövrigt görbra i mitt nya korta hår.



Pose pose pose.


Nepp nu ska jag ringa min bästevän o se hur planen verkar för ikväll.

Puss o kram på er!

6 days to go..


Igår var man var uppe med tuppen o hade miljoner saker att göra igen. Var o klippte mig på morgonen, blev en page, en väldigt enkel sådan. Skönt o bara få klippa ur håret. Jag vet ju vad jag vill göra men jag måste vänta lite till. Det tar sin tid o bygga upp sitt eget hår igen efter att man inte varit så snäll emot det.

Efter klippningen åkte jag hem för o fixa med diverse papper. Ringde försäkringskassan o akassan. Dessa jävla kassor! Jag blir tokig! Alla säger olika o man fattar ingenting, men efter många om o men tror jag nu att jag har lite koll.

På eftermidddagen åkte jag ner till stan o gick lite ärenden. Fick en foundation från Make-up Store i födelsedagspresent förra året som har vart hur bra som helst, men jag hade oturen att tappa den i golvet för ett tag sedan. Tur i oturen så hade jag ett presentkort på Parelle som jag också fick i födelsedagspresent förra året o som jag inte använt. Perfekt o utnyttja det nu då jag måste snåla med mina cash o behövde en ny, det fick bli en från Diorskin, Forever, verkar hur bra som helst.

Hämtade även ut mitt nya pass, så gött, nu är jag redo för att lämna landet!

Stötte på Jocke på stan, riktigt roligt då jag inte vet om jag hinner träffa honom något mer innan jag åker. Vi gick o satte oss på torget i solen o tjöta lite skit medan vi väntade på Anna som också skulle komma o säga hej.

Vid fyra skulle jag va hos Mikael. Fy fan vad ont det gjorde o köra insidan av underarmen! Jag låg o gnällde mest hela tiden. Stackars mig, o stackars Mikael som var tvungen o höra på det. Det blev även mycket skratt! Efter 4 timmar var de äntligen färdigt, o jag är så jäkla nöjd! Han har verkligen blivit riktigt riktigt duktig.


Halvkass bild på nästan hela



Idag är de jobb till sju som gäller, sen får vi se om jag kanske hinner med o träffa Anton en sväng. Känner att tiden inte riktigt räcker till till alla som jag vill krama innan jag åker. Börjar bli lite stressad. Får göra det bästa jag kan.

Pussiluss

You and I are gonna live forever



Idag fick jag samtal från Olso, de var mina hoes Fröken Blomquist o Fröken Toftby.
Som jag saknar dem! ♥


BF


Klev upp ur sängen för en timma sedan ungefär, kollat på idol hela dagen o vart så fruktansvärt bakissjuk. Dock har de vart värt det för jag har haft en helt perfekt helg! Anna Key har vart hemma o de har vart vrölkul! I fredags var vi hemma hos Eve o förfestade, sedan gick vi ut till Olearys o vidare mot Husaren o Voda. Var dött ute men vi hade riktigt roligt ändå. I lördags var vi hemma hos Hanna, sedan gick vi ut på Harrys, träffade hur mycket trevligt folk som helst. Träffade Therese som drog med mig ner till Bogrens där vi dansade röven av oss. Hade skitkul! Har vart en riktigt shothets hela helgen, vet inte hur många B52 jag har dragit i mig, haha.

Nu har jag hunnit med o plocka i ordning lite här hemma o slänga in tvätt. Ska försöka sätta mig ner o knapra ihop ett CV på engelska, inte alldeles lätt det där men jag måste ju dessvärre. Kul förresten att de är kris i Irland!Folket flyr därifrån för att de inte finns några jobb, men vad tusan, de blir ju lite mer match så. Eller? Måste ju va positiva! Vi åker dit o känner efter iaf. Funkar de inte så funkar de inte, men då har vi iaf försökt. En sak som är säker är att jag inte tänker sätta min fot på hemmaplan på väldigt väldigt länge iaf. Har jag väl kommit såhär långt o tagit mig härifrån så finns de inget som kan stoppa mig. Jag ska uppleva världen!

Imorgon ska jag klippa mig, vet inte riktigt vad jag ska göra. Några förslag? Måste få ordning på de här skatboet. Var ju sisådär sex-sju månader sedan jag klippte mig sist, o mitt hår har ju vart med om en hel del efter det. Funderar starkt på en lång page. Vi får se.

Hemmagjord pizza på hönekaka blir de ikväll, mums. Kanske lite mys framför teven också? Kan man få nog av det? Inte enligt mig.




buus


Fy fan vilken morgon o förmiddag jag har haft. Var så jäkla trött i morse, ville inget annat än o bara ligga kvar o mysa, men man får inte alltid som man vill har jag märkt. Mitt i allt snoozande tappade jag bort mig o fick för mig att klockan var halv nio o inte halv tio o så var ju inte fallet. När jag insåg det hade jag tio min tills jag skulle börja. Då skulle jag gå upp, göra mig iordning o åka till jobbet. Fy fan! Har ju haft bättre morgonhumör än vad jag haft idag ska be o få tala om. Nu börjar de väl ordna upp sig lite smått, men är fortfarande jävligt lättirriterad. Folks beteende, kunder, all den här jävla falskheten i världen. Sluta va så jävla blåögda! Jag får fan ryck! Nej en kopp o lite nackmassage skulle nog muntra upp mig lite. För de tro fan att jag har legat på något konstigt sätt så jag har fått ont i nacken också, nackspärr like hell! Ser ut som en jävla whiplashskadad mongolid varenda gång jag ska röra på huvudet.

Hoppas mitt humör vänder tills ikväll, för 19.00 är de jag som slutar för dagen, o då har jag ledig helg! Gött! Vill hitta på något riktigt busigt ikväll, frågan är bara vad. Min tokiga, underbara Anna Keey kommer hem idag så vi ska iaf leka! Ska bli jättekul o hon är ju alldeles perfekt när de gäller bus. Vilka jävla upptåg vi har gjort i våra dagar. haha!


Bara lite av alla dumheter vi har sysslat med genom åren! haha



Tingeling!




RSS 2.0