Redhead vs Blondie


Nu har jag precis tagit en superlång varm dusch. Det kan va så jäkla skönt o avslappnande ibland att man kan stå där hur länge som helst o bara va.

Anna har vart här ikväll o hjälpt mig med operation blond. Vi tar det sakta men säkert, vill ju gärna ha något hår kvar på huvudet när vi är klara. Det röda sitter som berget! Rött är svårt i vanliga fall men har man vart rödhårig i nästan tre år så sitter det in i minsta lilla cell vill jag lova. Har faktiskt bara gjort två avfärgningar o två blekningar än så länge sen i början på juni, så jag har nästan hållt fyra veckors mellanrum mellan varje behandling, vilket är ganska bra. Men jisses vad det sliter! Fast med bra hårprodukter så går de ju an. Diva hade ju 50 % på alla sina produkter i fredags, så jag passade på att fylla på lagret. Måste rekomendera Kérastase inpackning mot torrt hår, den är perfekt!



                                             Vad tycker ni då? Rött eller blondt?
                                                 


Ja om man skulle ta o gå o lägga sig kanske. Imorgon är en ny dag med arbete, sen är det bara en dag kvar till partyhelgen börjar. Är ju Backstagefestivalen i helgen! Live & Loud Festival 2010. Hur cooolt är inte det?!
Jag längtar iaf! Fest tre dagar i rad, det gillar vi!

Puss o Natti! 

 


Hi, my name is fabulous.


Vilken helg! Den har vart fruktansvärt bra men jag är totalt förstörd både i kropp o knopp.
Fredagen slutade jag jobbet 19.15, efter det en sväng hem för o äta lite mat (skippade mathäftet i år trots allt) sen skynda sig iväg på cykel till Sleifen där vi skulle förfesta. Skulle bara vart några stycken men de slutade med att det blev en riktigt fest, kanonkul var det. Blev utgång på husaren så klart! Somnade väl vid 03.30 ca. 

Lördag morgon blev de upp o hoppa vid 9-tiden, sätta sig på cykeln o möta upp mamma o pappa i lägenheten för o flyttstäda. Hur kul var det när man led av världens huvudvärk o knappt kunde stå på benen tror ni? Fanns dock inget som kunde få mig o slippa undan. Vid tretiden var vi klara! Jäkla skönt att de är gjort nu o det känns faktiskt bara bra. Efter städningen blev de hem till sängen för o vila en pyttestund, sen var jag tvungen o göra mig iordning för en kväll på stan igen. Mötte upp Nea o Johanna på stan vid 20.30 ungefär, satte oss i husarentältet o drack lite bira. De käkade även älgburgaren o påstod att den var väldigt god. Gick sedan vidare till Harrys tält där vi drack lite mer bira o Johanna smakade räkmackan, som även den fick höga betyg. Vi kollade in de nya stället Glädje som har öppnat mittemot Voda, de gamla Vatra. Riktigt najs har de blivit, o go stämning var de där. Vi blev mer o mer partysugna så de slutade med att vi gick upp till Johanna för o dricka lite mer gott, sedan hamnade vi på Harrys/Bogrens. Jag o Nea vinglade därifrån vid 03.00 men inte tog kvällen slut där! Vi drog till meket o fick ett bra avslut på kvällen, synd att vi missade Kaross men de tar vi igen en annan gång, sömnen infann sig nog vid 04.35 skulle jag tro.

Söndag, började jobba 10.45, gick väl upp en sisådär 10.20. Var inte pigg någonstans! Fy! Mamma mötte mig efter att jag slutat 17.15, så gick vi en sväng o shoppade.
Som ni förstår har de vart ett späckat schema den här helgen, men lätt värt det!
Nu när jag sitter o skriver de här har jag svårt o hålla upp ögonen, men jag är för rastlös för o sova. Är ju faktiskt ledig imorgon, det blir första gången på 3-4 veckor som jag får sova ut huuur länge jag vill.

Nu ska jag ringa grodan o kolla vad som händer, kanske kan vi mysa. 

Arrivederci miei amici!

   

Foodfestival


Här står jag på jobbet o önskar att tiden tickade på lite fortare, men de är inte ofta den gör de när man arbetar i en urbutik. Man har ju koll på tiden mest hela tiden om man säger så.

Idag börjar alltså den årliga matfestivalen som är Skövdes stora höjdpunkt på året. Blir nog så att vi vandrar dit en sväng iaf. Ska man köpa mathäfte eller inte? Jag gör det varenda jävla år men sen står jag där när festivalen är slut med alla matkuponger kvar, har aldrig tid eller orken att stå i kö för o äta. Sen är de ju det att de har ju så mycket gott att erbjuda.
Carro ville hemskt gärna köpa ett åkhäfte, galen i karuseller som hon är. haha
Jag tyckte vi var lite för gamla för att dricka öl o hänga på sandtorget o åka karusell, men är inte de egentligen en alldeles underbar kombination?
Matfestivalen -07 förfestade vi hos Eve o Petter o när vi kom ner till stan vet jag att vi bara skulle åka virvelvinden en gång. Jag vill minnas att vi tyckte de var så förbannat roligt så att vi nästan hängde där hela kvällen.
Så det får nog bli ett åk ikväll iaf!

Förresten, det är ingen som har lust att köra mig till Stockholm på lördag natt?
Har hittat en resa till Rhodos för 699.-
Eve, Pitti o Majsan är ju där nu o det vore så jäkla gött o åka dit en vecka! Rhodos är så fruktansvärt underbart. Vill ju se Peter o Niklas nya bar också.
Den får ni spana in: http://www.reslust.se/legends-rhodos-stad-28032/



Virvelvinden matfestivalen -07, så jäkla skoj! hahaha


Here comes that sick bitch again



Back to frostasource


Nu ekar de verkligen i lägenheten, de enda som är kvar att flytta är datorn, tvn o sängen, så nu sitter jag o väntar på att pappa ska sluta jobbet så han kan komma hit o hjälpa mig o flytta det.
Känns så jävla tokigt! Det har hänt mycket i den här lägenheten under de 2 ½ åren jag har bott här, så seperationsångest har jag allt.
Kommer ni ihåg fladdermusen hösten -08?! haha fy fan! Den kom o besökte mig tre nätter i rad, livrädd var jag, trodde det var en vampyr. Mamma o pappa trodde jag hade blivit knäpp o sa åt mig o slappna av o inte grubbla så mycket o sova på nätterna. Tredje natten fick jag nog o rymde hem till dem o morgonen efter hittade vaktmästren en fladdermus hemma hos mig.
Som sagt, jag o den här lägenheten har många minnen!

Man blir så jäkla trött i kroppen o i huvudet av o flytta, förstår inte att man har så mycket skit som man har. Ikväll är jag bara sugen på o käka något gött o lägga mig i soffan o glo på tv tills jag somnar.

Matfestivalen i helgen då! Jag är så kluven om man ska gå dit o kika eller inte. Kaross har ju spelning på lördag, känns som ett mycket roligare o trevligare alternativ än o trängas bland allt folk inne på husaren, sen är det visserligen trevligt att de händer något i Skövde för en gångs skull men springa full på stan bland alla bönner som har hittat in, hur kul är de egentligen? Kanske skulle käka lite mat tidigare på kvällen innan man hittar på något annat?! Hmm, de tåls att fundera på.

See you later alligator!

Gammal kärlek rostar aldrig







Städade o hittade mina gamla skivor, Rancid, så fruktansvärt bra!

Are we masochists?


Lite lagom trött (o aningen fattigare) efter en hel helg i Göteborg! På lördagkvällen åkte vi hem till Hanna för lite middag o tjöt. Himla mysig lägenhet hon har hittat vid järntorget, mycket trevligare område än vid vågmästareplatsen. Vi drog till Excet o partade loss som bare den. Gillar faktiskt de stället även om de är en typisk nattklubb.
Så jäkla kul o träffa Hanna igen o nu får de inte dröja lika länge till nästa gång!



Idag har jag o mamma packat flyttlådor o kört möbler till förrådet, börjar bli tomt här i lägenheten nu. Konstig men skön känsla, jag längtar bort till någon annan stans. Man har så jäkla mycket skit som man inte har en aning om att man ens har. Förstår inte hur jag har lyckats samla på mig allt? Jag är verkligen en sån typ som inte kan slänga saker heller, även om jag inte vet vad jag ska med det till så känner jag ändå någon sorts koppling till just den saken så de går bara inte kasta det. Helgalet, haha.

Igår kändes de verkligen att de har blivit tomt här hemma, Carro jobbade kväll, Anna var sjuk o Nea var hemma o tog de lugnt, sen var de slut på tjejer. Linnea flyttar ju upp till Olso om en vecka drygt o Louise har flyttat till Trosa o Eve, Pitti o Majsan är på Rohdos, sen när de kommer hem åker Majsan tillbaka till Kalmar o Pitti flyttar till Oslo. Trööööööök är vad det är.
Men som Carrie säger: "After all, seasons change, so do cities; people come into your life and people go.
But it's comforting to know that the ones you love are always in your heart."

Jobb imorgon så sängen kallar.

Love


My new nickname is “you idiot”.
Hmm, that's what my friends are calling me when they see me and ringing to my phone, they're telling me let go, he is not the one. I thought I saw your potential, guess that's what made me dumb.
He don't want it, like you want it, screaming and cheating, oh girl why do you waste your time? This is stupid, i'm not stupid. Don't talk to me like i'm stupid. I still love you but I just can't do this. I may be dumb but i'm not stupid. I may be dumb but i'm not stupid in love.

Vi är på G


Här sitter jag på First G med Anna o Nea o snart är vi på g härifrån, ska hem till Hanna för middag o party.
Blev lite shopping idag med, svårt att låta bli när de kryllar av snygga grejer man vill ha.

Gårdagen var väldigt trevlig, gick till andra lång, som vanligt, men varför bryta vanor man trivs med?
Det var galet mycket skratt! Trötta tjejer plus vin i stora lass är lika med väldigt roligt!

Jag är trött i huvudet o har inte så värst mycket att skriva känner jag, inte riktigt tiden heller, så vi hörs imorgon ist!


Puss

living the dream


Igår var vi på sand o åt middag alla tjejorna, de var jättemysigt men samtidigt sorgligt med tanke på att de var sista gången vi var samlade allihop på kanske vääldigt länge.
Det börjar verkligen kännas att de är på riktigt nu, o den känslan gillar jag inte riktigt! Fy tusan vad hemskt!

Efter sand var det bartömning på Drottninggatan eftersom att Carro ska flytta därifrån. Gick även en sväng till husaren där jag träffade födelsedagsbarnet beppe som jag träffar alldeles för sällan. Alltid lika roligt med honom!

Kl 14.00 idag anlände jag, Nea o Anna till götet, här ska vi spendera hela helgen, najs som bare den!
Har gått x antal timmar på stan o gjort av med x antal kronor, de är gött o shoppa loss. Hittat två par shyssta skor, en jeansväst o en leopardklänning. Helnöjd blev jag o jag hade kunnat gå lös ännu mer men lite får jag nog tänka mig för även om det är svårt. 
Nu sitter vi på hotellrummet med öl o vin o väntar på Annie som ska komma hit, sen ska vi vidare ut o äta någonstans o dricka lite mer vin o tjöta sådär som bara tjejer kan. 

Duschen kallar!

Puss




Carrie, Big, Natacha, fast ingen Aiden.



 

what goes around comes around

Ny design (Tack Emma!) och nytt liv så varför inte göra ett försök till det här med att blogga igen? Skam den som ger sig!


Har hänt väldigt, väldigt mycket sen jag skrev sist. Man har blivit bedragen och därigenom blivit singel, haft en bra sommar och flytt är på g!


Det var nog bra att de hände de som hände, de gjorde att jag vaknade upp och insåg att bubblan jag levde i bara var en bubbla. Jag insåg att man inte kan leva på någon annans villkor. Det känns skönt att jag har hittat mitt rätta jag igen. Jag trivs som det är nu. Jag förstår bara inte en del, man hade kunnat lösa situationen på ett mycket bättre sätt men det är skönt att veta att jag är den bättre av oss. Det är klart att de känns att förlora någon på ett sådant sätt men jag kan ändå inte hjälpa att undra vad det är jag har förlorat? Jag är glad att jag inte längre är den tjejen som njuter och tror att allt är en dans på rosor medan alla andra vet sanningen. Det är sorgligt att man kan vara så blåögd. Om jag ångrar någonting? Nej de gör jag inte.


Efter jobbet idag kom Mikaela så skrev vi papperna på lägenheten, känns som ett steg framåt. Jag får fan panik här! Louise, Pitti och Linnea lämnar mig om en vecka drygt, det känns vill jag lova! Tre av mina absolut bästa vänner försvinner.


Imorgon ska vi ut o äta allesammans, de blir förmodligen sista gången vi gör någonting allihop innan vi splittras! Jag vet en som kommer gråta!


Längtar till fredag, då ska jag Anna o Linnea åka till Göteborg o där stannar vi tills på söndag, så jäkla gött med en liten minisemester! Ska krama sönder min kära raring Hanna när jag träffar henne, var alldeles för längesedan vi sågs.


Nu har jag gjort den enklast möjliga maträtten, man blandar tonfisk, makaroner, chilisås och creme fraiche, som jag ska avnjuta innan jag lägger mig i sängen o kör ett satc-marathon!  

God kväll allesammans!

 

Puss o Kram Elin


RSS 2.0