Deadly words


Rasmus slutade tre igår o jag gick på stan direkt efter jobbet igår för att fixa o dona. När jag kom hem vid halv sju o då ligger han o sover. I mitt pmshuvud var det underförstått att han skulle ha diskat o börjat med maten för att han var hemma så tidigt, därför blev jag ju lagom irriterad o klampade in utan o knappt säga hej o började med disken. Han undrade ju givetvis vad det var som var fel o jag svarade så klart "ingenting". Efter ett tag kom han fram o skulle börja med maten var på jag svarade, "det är lungt, jag gör det här". Han ville iaf börja o jag gick därifrån o sa tyst för mig själv "whatever".


Haha så jävla bra! Den killen som har kommit på det här är ju bara för smart. Jag skrattade som tusan när Carro skickade den här till mig idag.




Girl Power.

<3

Bara för att vi alltid är så snygga på kort!


1a Advent

Idag är det första advent o om de är något man kopplar ihop med advent så är de ju fika! Vi har därför sprungit runt på stan idag för o leta efter saffran. Som vanligt är de inte lätt att hitta saker som är lite udda i det här landet men återigen så fann vi det vi behövde i en av våra älskade polackbutiker.

Bullarna blev inte helt hundra men vad gör väl det, haha. Det hör till iaf o de har vart en mysig dag!


R


I found a man I can trust and boy, I believe in us
I am terrified to love for the first time
Can you see that I'm bound in chains?
I've finally found my way
I am bound to you

Snygg-Christina

En av de snyggaste jag vet o så sjuukt bra röst.

We found love in Dublin

Idag har varit en otroligt skön fredag! Det kryllade med kakor på desken o humöret har varit på topp!
Hann med det jag skulle hinna med på förmiddagen o vid halv tolv skulle jag på CV and Interview training. Man skulle kunna tro att det skulle va skittråkigt att sitta med det i fyra timmar men det var hur intressant som helst. Har verkligen fått massor med ideér.
Jag blir så trött! Igår satt jag o Rasmus hemma o gjorde ingenting, för det brukar man inte göra på vardagarna, då är man trött o seg efter jobbet. När jag åkte på bussen till jobbet imorse fick jag höra på radion att Rihanna hade haft "secret dinner" på O’Donoghue’s pub på Baggot Street på kvällen. Det är TIO minuter ifrån oss. O den hade inte ens varit secret, för det hade stått i tidningen dagen innan! Massor med paparazzis hade varit utanför o jättestor folkmassa. Dumma mig som missade detta. Hon spelar ju här ikv, o jag hade asgärna velat gå, men biljetterna var svindyra! Ibland glömmer man verkligen bort att man bor i en världsstad.
Ikväll ska vi mysa o bara va, jag måste som sagt spara pengar o nästa helg blir det fullt upp.
Puss o Kram

snabbisinlägg

Som vanligt hetsigt på jobbet men veckan har ändå startat bättre än vad jag trodde. Vi har fått lite hjälp utifrån och de här två dagarna har ändå flutit på.
Hemkommen för en liten stund sedan, plockst i ordning lite o slängt in en tvätt. Ikväll blir det korv stroganoff till kvällsmat. Jag o älskling hittade en typ av Falukorv på Fresh. De har fått in lite polska grejer, o polska grejer är bra skit! De har mycket som påminner om svensk mat.
Usch det är mycket ugifter såhär års. Hyra denna vecka, elräkning + bredband nästa vecka, Rasmus fyller år den 9e, skyldig Marie pengar sedan Rasmus satte in pengar på fel konto för ett tag sedan, o sen ska man hem till Sverige o fira jul! Jisses alltså! Men de löser sig förhoppningsvis.
Nu äta framför Svensson, Svensson. Så jävla roligt är det!
Puss

Zoo


<3

bakissjuka från helvetet

I lördags vaknade jag o Rasmus tidigt o gick upp o åt en god frukost framför Svensson, Svensson. Vid tio-tiden vandrade vi iväg mot Pheonix Park och Dublin Zoo. Vi hade någorlunda bra väder, mulet o ganska varmt. Det var jättemysigt o vandra runt där inne o kolla på alla djuren, man kände sig som ett barn igen. Apor, tigrar, giraffer, zebror, pingviner, elefanter, you name it.
Efter att ha myst ute hela dagen gick vi till puben o käkade en sen lunch.
När vi kom hem vilade vi en liten stund o jag hade ett mycket trevligt samtal med Carolina via Viber.
Det ryckte i utgångsnerverna o jag kunde inte låta bli. En del folk hade hyrt en partybuss som skulle avgå från Smithfield 21.00 men jag kände inte att pengarna räckte till att följa med på den, så jag o Rasmus satt här hemma o drack själva sen gick vi ut vid tiotiden o mötte upp dem vid LaFayette där de hade ordnat VIP. Vi hade hela nedervåningen för oss själva o när vi kom dit fick vi en hink med redbull vodka.. var. Jisses alltså. Slurk sa det för Elins del, sen var den slut. O de gick väldigt lätt att fylla på under kvällens gång. Det var en fruktansvärt rolig kväll med dans o ståhej!
Idag har jag inte mått bra. Det var verkligen längesedan jag mådde såhär dåligt. Det har gått upp o ned hela dagen, ena stunden pigg o hungrig, andra stunden illamående o görtrött.
Nu har jag precis tagit mig en dusch o det börjar kännas lite bättre. Förhoppningsvis ska jag orka med en förjävlig jobbdag imorgon efter en natts sömn.
Puss

Hets i min skalle

Äntligen fredag eftermiddag vilket betyder HELG! Fy satan vad gött de ska bli o va ledig i två hela dagar!

Vill inte ens tänka på måndag för fy satan vilket helvete de kommer bli, så understaffed som vi är. Hets.

Jobbet tar fan kol på mig, lever med en undermedveten stress, känner att magen börjat krångla igen, inte bra. Jag försöker verkligen att inte stressa o försöka ta det som de kommer men de är som att jag stressar inombords oavsett jag vill eller inte. Flera dagar i rad nu när jag försöker sova eller sover kommer jag på mig själv med att tänka på saker som jag måste hinna med o göra på jobbet, eller så drömmer jag om det. För ett tag sedan så tog jag en nap när jag kom hem från jobbet, efter ett tag skulle Rasmus väcka mig o då kommer jag på mig själv med att säga till honom "Jag har redan skickat den till eran kö", då drömde jag om ett jätteviktigt ärende som en kund felanmält som var hög prio på, som jag hade skickar till resolver. Ja Gud alltså. Jobbet cirkulerar i mitt huvud 24/7. Vad ska jag göra för att lugna ner mig?

Vill ju så gärna lära mig allt nytt jag sk kunna också, vill inte att agenterna sk tycka att jag är kass, men jag känner inte att jag får tid till det. Hoppas innerligt det lugnar ner sig snart, så man kan få lite ro.

Ikväll blir det mys! Tacos o idol, sen en bra film hoppas jag! Har ni något förslag?

Nu vila en liten stund först o snossa på älskling.

Puss o Kramar


Crazy, Stupid, Love


Lunchtime på jobbet, har käkat kyckling, ris o currysås som vi lagade igår, så mumsigt så!

Är jättetrött idag även fast vi gick o la oss relativt tidigt igår. Kan inte förstå hur man kan va så trött hela tiden. Längtar så jävla enormt till helgen! Då ska jag bara vila upp mig, blir ingen utgång över huvud taget, ska försöka spara pengar. Vi ska även försöka ta oss till Dublin Zoo, mysigt med sånt där. Hoppas det blir najs väder o inte massa regn.

Härligt att man får ut 45 euro extra för den övertiden man slet med förra veckan, de är ju ett skämt, haha! Hoppas de genererar lite mer på nästa lön då jag faktiskt jobbade ett par timmar på en söndag.

Kollade på en av de bästa filmerna jag sett i mitt liv igår, Crazy, Stupid, Love. Se den! Så sjuukt bra! Handlar så klart om kärlek, o vem älskar inte kärleksfilmer?

Ryan Gosling är ju inte liiie snygg heller!

 

I förrgår pratade jag i telefon med min kära Lidberg, o de var längesedan vi hördes sist kan jag säga! Det var hur kul som helst! I jul när jag kommer hem o vi träffas har vi inte setts på ungefär ett år, hur fan är  det möjligt? Hann även med ett litet samtal med pittikorfen <3

Snart är det Fihndus tur, bara vi kan sluta ringa om varandra!

 

Hoppas de här två sista timmarna på jobbet går fooort! Nu vill jag hem o slappa!

 

Puss

ingenting är logiskt

Det var påväg mot något bra, sen hände det där, o allt föll som ett ostadigt korthus. Hur kan det vara så lätt att göra ett snedsteg. Hur kan det vara så lätt att fela? Hur kan det vara så svårt att skilja på rätt o fel när det annars kan vara så lätt. Varför är det mycket lättare att göra ett snedsteg än att bli av med ett snedsteg. Hur? Det förföljer en dag ut o dag in o man undrar vad det är man egentligen tror på. Det går emot en precis hela tiden. Man har ingenting o sätta emot. Så klart inte. Den sämre delen kommer alltid va den sämre delen. Ibland önskar jag att det var du. Jag antar att det är hoppet. Det sägs att hoppet är det sista som lämnar en. Jag behöver verkligen lära mig att hantera mina tankar. Jag kan inte det. Hjärnan säger en sak o hjärtat säger sitt. Det här inlägget skulle kunna bli en miljon meter långt om jag bara kunde få ut o kunna formulera allt jag känner. Jag är ohörd, jag är oförstådd, jag är den sämre.


This miscommunication is breaking me down.

Dublin


snyggisar


PUSS

Då var det söndag igen, som jag sagt tidigare så går veckorna fort här.
Jobbdagarna går också relativt fort numera, det är mycket nytt som jag ska lära mig nu när jag så småningom ska ta över amandas roll. Hon flyttar delvis över redan på måndag till sitt nya konto men för att inte känna press o att jag måste kunna allt på en gång får jag lite tid att lära upp mig först. Det är mycket stats o filer som jag ska lära mig. Sen är det ju även flera nya konton som jag inte har någon koll på över huvud taget som jag ska lära mig. Får hoppas allt trillar ner om ett tag.
Vad har hänt annars i veckan tro?
Rätt fullspäckad som de brukar vara, bla tre dagar övertid.
I måndags efter övertiden gick jag, Rasmus, Jens, Martin o Hannes upp till södra sidan för att äta på en italiensk restaurang. Tvårätters o rödvin på en måndagkväll är inte fy skam!
I onsdags var vi på bio jag o Rasmus, Alexander Skarsgårds nya film, Straw Dogs, o den var sådär måste jag säga. Ögongodis visserligen men handlingen i själva filmen kan man undra hur de slängt ihop.
Vi försökte oss på utgång i fredags o igår var vi hemma hela dagen o softade. Idag vaknade vi relativt tidigt o kollade färdigt på Sveriges Bästa Hotell som vi började kolla på för ett tag sedan, så himla mysigt program. Jag kom hem för en liten stund sedan, har varit hos Amanda o jobbat lite.
Nu håller Rasmus på o gör hemmagjorda köttbullar som jag snart ska avnjuta, så jävla MUMS!
Visserligen är det höst i Dublin men tempraturen håller sig kring 13-15 grader under dagstid o det finns absolut ingen snö i sikte! Skinnpajen duger gott o väl än så länge. Hur är det för er hemma i Sverige?
Puss o Kram

kul höst

Det är skönt med lugna helger, man känner sig utvilad o någorlunda på topp. I fredags var de hemmakväll med Idol, det var skönt. Igår gick jag en sväng på stan på dagen, skulle bara kolla lite men de slutade nog med att jag handlade grejer för ungefär 200 eurosar, oops! Fast till mitt försvar var det saker jag har kollat på o saker som jag verkligen behövde. Det blev ett par skor, lite basic kläder o smink.
Fick bästa starten på morgonen igår, skype med världens bästa Anna i två timmar! Jag saknar mina tjejer så fruktansvärt mycket.
För ett par veckor sedan gick jag in på Boots, såg att de hade rea på hårfärg, två för 10 o jag kunde ju inte motstå. Dock hade de inte den hårfärgen jag brukar färga med, så jag tog en annan sort. Råkade visst bli mörk. Så typsikt mig! Ibland hinner jag färga håret på två sekunder utan o tänka o sen efteråt så vet jag knappt vad som hände. Jag fick någon mellanfärg mellan brunt o blondt o jag har sett förjävlig ut i håret, men jag har ändå gått med det för jag har vart kluven på om jag ville gå tillbaka till blondt eller kanske pröva på brunt ett tag. Igår bestämde jag mig för o färga håret ljust igen, eftersom jag är så kluven så tänkte jag att det är ju lättare att gå från ljust till mörkt än tvärt om utifall att jag skulle ändra mig. Färgade då håret igårkväll o de blev ingen som helst skillnad! Är detta ett tecken på att jag ska gå på mörkt? Eller ska jag köpa en ljusare färg o pröva med? Jisses vad svårt!! Nu önskar jag att jag hade någon som sa åt mig vad jag ska göra.
Idag är en sån där underbar höstdag, solen skiner, knallblå himmel o lite lagom kallt. Jag skulle vilja gå ut o gå en
promenad o sedan sätta mig på puben, äta dagens soppa o dricka en Guinness, inte så kul o göra de själv dock. Så här inne sitter man i sängen o kollar ut på de fina vädret, dricker en kopp te o äter en yogurt.

call your girlfriend - Erato vs Ung Utan Pung

Jag kan inte bestämma vilken version jag tycker är bäst! HAHAHAHA

November 3

Här hemma sitter jag med en kopp te o yoggi framför mig. Väntar på Rasmus som ska laga mat till sig, jag själv försöker endast äta ett mål om dagen och skippa kolhydraterna helt o hållet. Det är svårt men jag gör det bästa utav situationen, och jag har gått ner tre kilo sedan jag vägde mig sist, så det går ju iaf åt rätt håll.
Har vart en fullspäckad vecka än så länge, lika stressigt på jobbet som alltid. Jag fick dock erbjudande om en ny roll för ett tag sedan som jag har funderat fram och tillbaka på, men idag tog jag ett beslut, jag sa ja. Jag ska bli ATL, Assistant Team Leader för Sweden Pool, det kontot som jag jobbar på. Jag ska ta över Amandas roll när hon ska flytta över till Danske Bank. Det känns ändå bra, kul att pröva på något nytt och jag har aldrig jobbat som ledare förut, så de blir en utmaning, vilket är kul.
Idag flög Katta hem till Sverige, o då inte på semster utan för gott, eller hon kommer väl att komma o hälsa på men hon är från och med idag bosatt i Göteborg. Det känns förjävligt rent ut sagt, men så är livet ibland. Hon är en underbar tjej o jag kommer sakna henne fruktansvärt mycket. Vi får synas på hemmaplan när det är min tur!
Det är mycket prat om Dublin tycker jag, igår skulle mamma o pappa kolla på ett reseprogram på SVT om Dublin (tänkte faktiskt själv ta en titt på det ikv), o idag såg jag en artikel i Expressen om Dublin. http://www.expressen.se/resor/1.2598360/lackert-och-lyxigt-i-dublin Tydligen så har den svenska kronan lite mer än 25 procents större köpkraft här! Så passa på o res!
Vet ni vad som hände förrgår? Jag har ju haft en gammal Nokia, med sån lucka man öppnar, som min irländska telefon. I förrgår hade jag telefonen uppfälld och råkade slå i den i Rasmus arm, så telefonfan gick fanimej av i två delar! Skitledsen blev jag! Det roliga med det var att det fortfarande går att ringa ifrån den o prata! Nackdelen är ju att man inte hör vad någon svarar haha. Så igår begav vi oss in till stan för att köpa en ny telefon till mig. Det fick bli en Samsung Galaxy Mini, en telefon som man kan ladda ner appar o sånt till o med tanke på att jag är van vid min gamle Nokia som faktiskt hade färgdisplay som finess, så känns den här telefonen som värsta high tech! Skulle gärna köpt mig en iphone 4s men jag nöjer mig gott o väl med de så länge! Vill inte skaffa något abonnemang här o den gick inte köpa lös, sen är ju 129 eurosar lite rimligare än 599.
Såhär ser telefonen ut,
Puss o Kram vi höres!

RSS 2.0