Då var de över


Nu är det redan den 28 december, julen är över, det går så nedrans fort!

Julafton spenderade jag först på jobbet mellan tio o ett, sedan bar det iväg till min morbror i Falköping! Det var lugnt o skönt, mycket god mat o många julklappar!
Jag fick nästan allt jag önskade mig så jag är helnöjd!
På kvällen träffade jag Kim, vi bytte julklappar, drack vin o kollade på teve, helmysigt!

På juldagen var jag först hemma hos mamma o pappa en sväng o firade "lilla julafton" med min syster, sen vid femtiden möttes, jag, Kim, Anton, Anna, Nea, Carro o Daniel upp på O'learys för o äta en bit mat. Efter det gick vi till Carro o Emma på förfest, där hade vi verkligen jätteroligt! Sen bar det iväg till bogrens.

 

Jag måste ju berätta om gårdagen!

Jag o Kim hade vart hemma hos mamma o pappa på middag sen skulle vi åka ut till varola en sväng o sen in till stan igen. När vi kom tillbaka hem till mig skulle jag ta upp min iphone ur väskan, den fanns inte där! Letade i hela lägenheten o den fanns inte någonstans där heller, så jag fick springa ner till bilen igen o kolla där men icke! Inte där heller! Sprang nog upp o ner fyra gånger o jag hittade den ingenstans. Vi hade stannat till vid ica norrmalm en sväng innan vi åkte hem till mig så jag tänkte att jag kanske hade tappat den där så jag tog bilen tillbaka dit o letade men hittade den inte där heller. Upp o letade i lägenheten igen o ner till bilen för o kolla igenom den en gång till sen upp igen. Jag var sååå nära på o ge upp hoppet. Kim erbjöd sig att åka till ica norrmalm han också för o leta, så de gjorde han. Jag ringde telefonen heela tiden. Jag satt här hemma o var helt förtvivlad. Jag tror jag har nämnt förut att jag har en vän som heter Dennis som gick bort för 3 ½ år sedan, jag satt iaf o kollade på hans foto o sa högt för mig själv, "snälla Dennis, du måste hjälpa mig o hitta den här telefonen, jag måste verkligen ha den", precis sekunden efter svarar Kim i min telefon, då har han hittat den!
Man kan tro vad man vill, antingen var Kim var väldigt mycket mer duktig på o leta än mig eller så hade Dennis något med det att göra, eller så hade Dennis inget med det att göra o Kim hade bara tur. Som sagt, man kan tro vad man vill, men lite skumt tycker jag allt att de var.
Jag är sjukt tacksam iaf!

Idag är sista dagen på min julledighet, sen jobbar jag tis o ons, sen är jag ledig nyårsafton o nyårsdagen.
Ska betala räkningar, städa o diska lite, sen förhoppningsvis tjöta med mig anton till backstage!

Tingeling!

danföredan


Idag skulle jag jobbat från 9.45-17.15 men jag fick så jäkla ont i magen på jobbet o började känna av en urinvägsinfektion så vid två gick jag hem, ringde vårdcentralen o fick en akuttid kl tre, o som jag visste, grattis ännu en kraftig urinvägsinfektion! Så nu ska man äta antibiotika i fem dagar! Blir alltså relativt lugnt på juldagen, fast hellre det än o gå runt o ha ont, faktiskt.

Att jag fick ont innebar att det enda jag orkade med var att åka hem o lägga mig i sängen, alltså fick jag ingenting gjort. Skulle köpt en sista julklapp o kollat på lite kläder till mig själv tills imorgon, men de blev inget med det.
Får se om de är relativt lugnt imorgon kanske jag kan springa iväg en snabbis från jobbet.

Nu sitter jag hemma o väntar på min Kim som ska komma hit med kinamat, sen ska vi mysa o spela bingolotto.


<3



God Jul allesammans!

herro


Här hemma sitter jag efter att jag äntligen har slutat jobbet för dagen. Det är sådan jäkla julrusch nu! Folk är ju precis tokiga! Man blir rätt trött i huvudet efter en heldag i kaoset.

Jag funderar på vad jag ska hitta på ikväll, känner nog för att bara krypa ner i sängen o kolla på teve. Orkar inte med något annat o lönen kommer ju inte förrän imorgon så shoppa färdigt julklapparna kan jag inte göra idag ändå.

Imorgon är det bara en dag kvar till julafton o de känns inget speciellt faktiskt. Varför kan de inte vara lika spännande som när man var liten? Vill minnas att de var en härlig o pirrig känsla o gå o lägga sig kvällen innan.

Tingeling




Ett nytt försök


Hej på er!
Jag vet att jag är precis värdelös på att hålla den här bloggen uppdaterad, men nu mina vänner ska jag göra ännu ett försök o jag ska göra allt som står i min makt för att inte tappa kontrollen igen. Jag lovar!

Idag har jag varit ledig, o helt ärligt så har jag faktiskt legat i sängen nästan precis hela jävla dagen o bara slappat o kollat på sex and the city. Inga som helst problem med det, bara otroligt skönt.

I helgen så åkte jag, Kim, Carro, Denise, Anton o Tjock ner till Göteborg för o kolla på Vänsternäven, ett roligt o bra band. Spelingen var riktigt bra måste jag säga o vi hade hur kul som helst, tack för de killar!
Innan så var vi en sväng hos ekström, vilket var jättetrevligt, alltid lika roligt o träffa henne. Saknar henne hemma i lilla skövde. Glöm inte att du o Nadja ska komma hem o göra stan i Januari?! ;)
Måste ju berätta om våran trevliga upplevelse på söndagsförmiddagen.
Vaknade upp hos ekström o vi kände oss sådär bakishungriga som man brukar bli dagen efter. Jag, Kim, Nadja o Hanna tog oss i kragen o gick ut i kylan för att köpa pizza. Vi tog med oss maten hem o satte oss för o äta. Jag o Kim delade på en pizza o efter att jag ätit upp en tredjedel av en halv pizza får jag syn på en larv, o då inte på marken utan I PIZZAN, jag höll på att spy! Det var fruktansvärt jävla äckligt. Kim ringde o skällde lite på dem, sen gick vi o lämnade tillbaka maten o fick faktiskt pengarna tillbaka. Ät aldrig på kronan!

Har vart värsta bästa helgen o jag är helnöjd.

David o jag på henriksberg


Kim o jag under vänsternäven


Vänsternäven



Idag är det bara tre dagar kvar till julafton, helgalet! Men det ska bli mysigt, jag älskar julen :)

Nu ska jag bara diska upp disken i köket o sen hoppa in i duschen!

Ha det så bra, puss o kram

RSS 2.0