Rock n' RollGöran


Idag har dagen gått väldans fort! Började med att jobba i stan som vanligt, sen skulle jag upp till Elins Esplanad på möte angående lite saker kring den nya affären där jag snart ska börja jobba. Eftersom Göran från tissot också skulle upp dit fick jag åka med honom. Vilken man säger jag bara! Roligare får man leta efter.. Han ligger ju på samma nivå som mig o anna iaf när det gäller humor! Det började med att Anna sa åt Göran o släppa av mig i skogen o säga att han var nya Anders Eklund, han började skratta som en galen jag vet inte vad! Vi kommer tillbaka till det här lite senare.. mötet tog iaf ungefär två och halv timma sen åkte jag ner till stan igen! Då var det bara två timmar kvar sen var arbetsdagen slut, hur gött som helst! Göran skulle bjuda oss på mat!! Underbart! Då slapp jag åka hem o laga mat, jag som inte var det minsta sugen på det. Riviera fick det bli! Oxfilé, råstekt potatis o kantarellsås, till efterrätt var det vaniljglass med hjortronsylt! MUMS! Det var under middagen som vi kom in på det här med vad anna hade sagt tidigare under dagen om Anders Eklund, varför hon hade sagt "Nya Anders Eklund" var för att de hade stått i tidningen för några dagar sedan "de här är de nya anders eklund". Jag frågade då om Göran hade vart med i tidningen o anna svarar, rapp i käften som hon är, nää alla hade tissotklockor på sig! Göran vek sig nästan av garv! Jag förstår att de här kommer låta helknäppt för er som läser men det här har verkligen gjort min dag!

Elin *lyckligtjej* idag.

Jag är så taggad inför lördag! Då blir det partajj till 1000! Johannas sista helg i den/det här staden/landet på en månad! Om hon kommer bli saknad den lilla tösabiten! Tänk vad en månad är lång tid. Hoppas det går fort..
Jobbar imorgon fram till lördag eftermiddag! Sen är det äntligen helg igen. Sköööönt.
Nej nu ska jag nog se ett avsnitt av andra avenyn igen o sen blir det nog nana för hemskt trött är jag!


Jag säger bara en sak.. Göran, Rock n' roll lifestyle

hello

Slutligen har jag då skaffat mig en blogg precis som alla andra. Idag är en seg dag, fruktansvärt trött efter helgens bravader! Jag o johanna är så roliga, vi tror att vi pallar allt! Det konstiga är att vi faktiskt klarar av o leva våra liv ändå o det är jag ganska imonerad av! Det känns som att med det tempot vi har haft den senaste tiden så borde vi gått in i väggen för längesedan o deckad av totalt. Men jag klagar inte, huvudsaken är ju att man har skoj, o om vi har haft skoj! Allt har ju sina bieffekter! Det är nog så man får se det.. 
Känner att jag inte har så mycket mer o skriva idag, har massa tankar men får helt enkelt inte ner dem i ord!
Nu ska jag poppa popcorn o kolla på andra avenyn bara för att jag tycker det är bra!Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0