Flogging Molly


Usch fy fan! Idag mår man inte helt 100! Sitter på jobbet o har en sån riktigt bakiskänsla.. fryser, svettas, ögonlocken åker ihop, äcklig smak i munnen (trots att jag bortstat tänderna o ätit mat), o fruktansvärt jävla cptrött.

Fast.. LÄTT VÄRT DET! Flogging Molly var sjukt bra! Olympia teatern är så himla mysig också. Ganska litet vilket gjorde att de blev en skön stämning o man kom väldigt nära.

Jag, Rasmus, Martin, Emma, Hannes, Nikolai



Dock är de ju som sagt full rulle denna veckan så ikväll är det bara till att gå påt igen! Hem o sova en snabbis efter jobbet bara, sen blir det Woolshed!

Nu ska jag gå o köpa mig en redbull o hålla tummarna för att jag inte somnar på desken under dagen.

Puss o Kram


sweet

Har precis kommit hem från vår allas IKEA. Tog en sväng dit efter jobbet för handla lite mat o givetvis kräftor! Mums! Vilken tur vi har att man kan fly Irland till Sverige på bara några minuter ibland. Nu hade de dock plockat bort Malaco-godiset o Marabouchokladen, ost o lite annat så de verkar som att de enbart ska sälja IKEAS egna märke, fast de funkar ju de med. Köttbullar, mos o lingonberryjam blev de så klart till kvällsmat! Gött!
Har förövrigt börjat tänka på maten. Haha nu var jag ju på IKEA så då var jag ju tvungen att äta standardmåltiden, fast annars så försöker jag hålla mig ifrån kolhydraterna, vilket innebär ingen potatis o pasta m.m. Svårt är det, fast jag försöker verkligen. 13 kg har jag gått upp på de här året som jag har bott i Irland!!! Är det ett tecken på att de har fruktansvärt dålig kost här? Friterat, friterat o friterat, haha. Nej nu får de va slut på det!¨
Annars är det en fullspäckad vecka! Imorgon ska vi på Flogging Molly!! Wiee. Det ska bli fruktansvärt kul! På torsdag är det Ottos leavingpint, sista Woolshedtorsdagen med Otto! Min sopkompis! Mindre kul o fira. På lördag är det Emmas födelsedagskalas, så då blir de pangutgång! Magnus kommer också över till Dublin på torsdag o stannar till söndag, så då blir de party med honom också, kul, kul!
Jaa vad ska man säga annars? Solen har börjat gå upp senare på morgonen, o höstkylan börjar sakta med säkert komma, så snart är vi där. Vi välkommnar dig med hatkärlek kära höst.
Schodiliwoaap

soft

God dag! Vaknade första gången vid halv nio idag, men var inte alls sugen på att gå upp då. När de är helg tycker jag att man ska ligga kvar i sängen tills man känner sig ordentligt utvilad! Ligger faktiskt fortfarande kvar här, fast jag har vart vaken ett par timmar. Är inte sugen på att gå ut i det gråa tråkiga vädret. Funderar på att stanna inne hela dagen o kanske ge sig på en utgång ikväll, de var faktiskt ett bra tag sen.
I förrgår fick jag för mig att färga håret, så nu är jag sådär vit igen, trivs ju så himla bra i det. Det känns som mig själv.

Flogging Molly

Idag har vi köpt biljetter till Flogging Molly! Wiiieee :D

matkoma


Sitter på jobbet, har precis ätit fyra tuggor på en bagel o hamnade i världens matkoma. Önskar jag kunde fälla ner ryggstödet o rulla under desken o sova en liten stund.

Igår var jag o Rasmus på bio för första gången på typ tre månader kanske. Dåligt av oss att inte ha utnyttjat våra unlimited cards. Får bli en jävla massa bio för o komma ikapp! Igår såg vi iaf Super 8. Hade förväntat mig något helt annat men blev positivt överaskad. Den var sevärd, helt klart.

Är faktiskt lite shoppingsugen. Inte handlat något på hur länge som helst känns det som. Lön idag o allt, så suget är lite större än vanligt. Fast de var ju de där med att spara pengar. Ska verkligen försöka hålla mig. Spara, spara, spara! De kan va bra o ha i framtiden.

Ikväll blir de lugna pucks. Sooftish

Vi ses o höres. Puss o Kram


Idag är det förresten Carolinas födelsedag. Grattis! <3

hopelessly


Har trott att de är fredag idag hela dagen, hur kul är det då? Nej idag är tamejfan ingen bra dag, de ska ni veta! Jobbet har väl vart okej på sitt sätt men de är allt annat. Fy fabian! Jag vill vala fyla ål.

diiisk


Det blev en helt o hållet lugn helg. Skönt var det! Hade vart kul att gå ut o träffa folk men har verkligen vart helt död det senaste så då var det skönt att bara va. Kollat massa film o bara slappat. Vi hade samlat på oss disk under tre veckor, som bara blivit stående då det var min tur att ta hand om den. Jag tycker ju sånt är så fruktansvärt tråkigt o brukar oftast då bara skjuta det framför mig. Jag fick iaf den briljanta idéen att diska upp det i badkaret, då det inte fick plats i diskhon. Rasmus garvade o tyckte jag var dum i huvudet. Jag säger, smartaste idén ever!


tgif


Sitter på jobbet, har lunch. Är fruktansvärt trött idag, ändå tycker jag inte att jag gick o la mig så sent igår.

Var oerhört kallt imorses, o fortfarande är det lite småkyligt. Jag antar att det är dags att välkommna hösten. Irland är ju roligt på ett sätt, finns egentligen inga årstider här. Är i stort sett en o samma årstid året runt, de enda som skiljer är några grader o mängden på regn. Annars brukar en standard dag vara grå o regnig.

Ikväll var planen att jag o Katta skulle kila över till Cesar för att hänga med lite folk o grilla o sådär, men jag vet inte om vi orkar det idag så det kanske får bli imorgon ist. Känns som att de kanske blir häng hemma hos mig ist. Några flaskor vin o girl talk är aldrig fel.

Ha en underbar helg!

Puss

Good life

 

Njuuuut..

 

Har varit en underbar dag idag! Saker o ting börjar ordna upp sig, o numera går jag med ett leende på läpparna. Jobbet har varit underbart idag, kunderna har varit underbara o humöret har varit underbart, till och med vädret har nästan varit underbart hela dagen! Det finns nog en lösning på allt.


RSS 2.0