Back in Dubban


Tjeeenis. Har haft en underbar helg i Eskilstuna o Stockholm. Vi landade i torsdags morse i Nyköping, Uffe, Rasmus pappa kom o hämtade oss o körde oss till Etuna. Vi hängde med Rasmus syster under dagen o lekte med hennes lilla valp Messi. Så fruktansvärt söt liten vallhund. På kvällen var vi hemma hos Rasmus föräldrar o grillade o myste, var även tvungen i kolla på Guif - Kristianstad så klart (som tyvärr inte slutade så bra).

Vi åkte till Stockholm med tåget runt tolv på fredags förmiddagen. Jag o Rasmus gick o käkade i Kungshallen o kollade lite i affärer. När Otto slutade jobbet så mötte vi upp honom o gick o åt på O'learys o drack öl. Mamma o pappa kom till Stockholm vid nio-tiden på kvällen så då mötte vi upp dem, o sa hej då till Otto, o gick vidare till Bishop´s Arms för lite mer öl.

Bröllopet började vid tre på lördag eftermiddagen. Vi tog spårvagnen ut till Waldermarsudde där cermonin skulle hållas. Vi hade tur i oturen med vädret, det var soligt o fint men en jädrans blåst, dock hade de pratats om snöblandat regn, så det var helt okej ändå.

Brudparet var så vackra!

Efter cermonin kom Frithiof o hämtade oss, så blev det en tur runt i Stockholms skärgård. På båten bjöds det på diverse god dryck o god mat. Snittar i alla möjliga former o små minimuffins i olika smaker.

Vid åtta-snåret gick vi i land i Liljeholmskajen för att fortsätta kvällen på Brasseriett. Mycket lyckat!

Jag o Rasmus var väldigt taggade på att dra vidare när klockan började närma sig midnatt, o de flesta som var av den äldre generationen eller bar på en bebis hade åkt hem, men vi åkte ist till Max o köpte med oss massa mat hem till hotellet o mumsade o somnade relativt tidigt.

Nu är det inte så långt kvar! 7 ARBETSDAGAR för att vara exakt (om man inte räknar idag så klart) o 9 HELA dagar kvar. Det går inte beskriva det med något annat ord än UNDERBART! Jag längtar så att jag spricker!


Sophia o Erik 05052012

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0