Booring


En sån här dag undrar man vad man gör på jobbet. Inte en kotte som jobbar i Sverige vilket betyder att vi inte har ett skit att göra. Man får väl se de som att de är jävligt gött o få pengar för att sitta o surfa en hel dag. Även fast de är lite långtråkigt så kan de ju va skönt med lite omväxling då o då, de är ju bättre än fullkomlig superhets iaf.

Igår kollade jag o Rasmus på Mission: Impossible - Ghost Protocol, den var riktigt jävla bra! Michael Nyqvist har verkligen avancerat sen Stig Larsson-filmen The Girl With The Dragon Tattoo gjorde sån succé. Kul att han får sån uppskattning o får göra stora filmer, för jag beundrar verkligen honom som skådespelare.

Shit vad jag har kommit in på dnd igen! Det är fan asbra! Jag vill åka någonstans o gå på någon livekonsert! Pendulum i somras är nog tamigfan de bästa jag sett på jag vet inte hur länge. Dunka superhögt så klart! Man kommer in i en helt annan värld. FAN vad musik är underbart!

Vet ni vad som hände igår? Jag fick ett papercut när jag åt chips, haha. Eller chipscut kanske jag ska säga. Helt otroligt, ofta det händer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0