snow, snow and snow


Då var de snökaos åter igen här i Dublin! Marie skulle åka hem till Sverige igår, hon satt o vänta på flygplatsen från klockan fyra till nio då de ropade ut att alla flyg var inställda, så hon fick komma hem till mig o sova igen. Stackare! Hon gör ett nytt försök ikväll, ser dock väldigt skeptiskt ut då det vräker ner snö just nu.  Så himla tråkigt för henne när hon ställt in sig på o få komma hem över jul! Ska hålla alla fingrar som går!

I fredgas var vi på julfest med jobbet, på en klubb som heter Dandelon, var hur bra som helst. Dock ingen julfest med julmat o julsånger, men kul hade vi iaf! Jag o Katta trodde vi var Shakira o dansade konstant i flera timmar. Kändes i kroppen efteråt, stackars Katta behöver nog en höftoperation, haha. Efter klubbandet följde jag med hem till Ceasar med lite folk o hängde där till morgonen.

Blev ingen Twelve Pubs of Christmas då vi låg alldeles för bakis hela lördagen. Får se om vi kanske orkar med det på torsdag.

Har börjar planera lite inför julafton nu, längtar faktiskt lite o har börjat känna lite julkänsla! Kanske att vi åker till Ikea idag om vi på något sätt kan ta oss dit o hem. Köpa lite julmat. Hoppas, hoppas, hoppas att de har fått in julmust o glögg!

Puss o God Jul!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0