...

For the first time, in such a long time
I've been feeling there's some reason
To hold on through the night
And for the first time since
You broke this heart of mine
I find myself believing
It's really gonna be alright

Now you're asking me to let
You walk back into my life
Something I can't bring myself to do

'Cause it's been hard enough getting over you
You kept me holding on till the end
Oh it's been hard enough getting' over you
I don't think that I could say goodbye again

I could trust you, but it's out of my hands
I once believed your promises
Believed in every word you said
I still love you but my heart can't take the chance
That all the pain I've left behind me
Might be waiting for me up ahead

Just remember it was you
Who walked right out of my life
No you don't know what I've been through

'Cause it's been hard enough getting over you
You kept me holding on till the end
Oh it's been hard enough getting' over you
I don't think that I could say goodbye again

Then I made a promise to myself
And this one I'm not gonna break
I've made it without you and I'm not about to
Turn around and make the same mistake

'Cause it's been hard enough getting over you
You kept me holding on till the end
Oh, it's been hard enough getting over you
I don't think that I could say goodbye
I don't think I could say goodbye
I know that I can't say goodbye again

skövde del 2

Det har verkligen varit underbart att vara hemma o hälsa på, men jag känner att det är nog nu. Den här stan är fylld med alldeles för mycket, o jag är inte klar med mig själv än, inte på långa vägar.
I fredagas gick jag o tjejerna runt på stan hela dagen lång o shoppade massor. Hälsade även på Sarah o hennes bebismage, var himla roligt o träffa henne, kan inte förstå att det snart är dags.
På kvällen gick vi till Glädje för o ta några öl, jag, Pitti, Anna, Carro o Hanna. Några öl slutade som vanligt i några fler o jag var inte i säng förrän tidigt på morgonkvisten. Blev ett par timmar sovandes sen var de upp o hoppa igen för att utnyttja dagen o hinna träffa så många som möjligt.
Drog ut till Anton vid tvåtiden o det var så himla kul att träffa han igen. Följde även med han till Anna för o säga hej. Tänker på dig Anna, bara så du vet.
Efter jag kommit hem o gjort mig i ordning så kom brudarna o plockade upp mig så åkte vi hem till Annsy för o förfesta. Älskar o va i deras sällskap! Älskar dem.
Vänsternäven spelade nere på Slugpit så dit drog jag o Carro. Hade turen o träffa massa goa människor där också som jag saknat massor. Vid ett-tiden tog vi taxi upp till stan igen o mötte upp resten av brudarna på Glädje. Det blev fyllekäk på MceDonk o sen fick jag o Linda skjuts hem av hennes föräldrar.
När mamma väckte mig imorse så var jag inte piggers tös. Fy fan vad trött o bakis man blir efter två dagars festande minus en jävla massa sömn.
Följde iaf med mamma o pappa till Farmor o sa hej. Stannade även till på Coop o köpte med mig lite svenska läckerheter som jag  ska ha med tillbaka till Irland. Sen slappade jag hos syster en sväng.
Efter det åkte jag ut till Kim en sväng, hann även säga hej då till Anton en gång till o självklart avslutade jag kvällen hos dem jag diggar mest, mina tjejor!
Nu är klockan alldeles för mycket o jag borde slocknat för länge sedan, men som vanligt så blir de aldrig som man tänkt sig. Har miljoner tankar i min skalle. Vet inte vart jag ska börja o handskas med dem men de kanske kommer med tiden.
Längtar hem lite faktiskt.
Jag vill tillängna det här inlägget till några som betyder mest i hela världen, mamma o pappa.
Love

im all yours


SVERIGE

Ligger just nu i sängen i mitt flickerum o njuter av att bara vara hemma. Det har vart en lång dag! 04.40 ringde klockan imorse, sen var det en lång resa från Dublin till Rygge, från Rygge till Stenungsund, från Stenungsund till Göteborg o från Göteborg till Skövde.
Tre länder på en dag! De ni!
Resan gick faktiskt bra, jävla smidigt o flyga till Norge. Isgrens pappa är världens bästa, han kom o hämtade oss där o körde oss hela vägen till Stenungsund o därifrån tog vi lokaltåg, vilket var jävligt smidigt. I götet väntade världens goaste tjejer som skulle köra mig hem.
Hann även med att träffa mina raringar Ekström o Anna Key. Kändes väldigt bra!
Jag har lite smått panik över hur jag ska hinna med o träffa alla o göra allt jag vill göra. Tre dagar går så nedrans fort. Ska försöka slappna av o bara flyta med även om de är svårt.
Nu ska jag krypa ner under täcket.
xo

1 jävla fucking dagjävel


DILEMMA - Bästa filmen på länge! Den var jag, Dino o Saman o kollade på i måndags. Innehöll allt! En snygg kille - Zip (Channing Tatum), en Dodge, bra budskap o en jävla massa humor. Se, se, se!



1 dag kvar, om 24 timmar landar jag i Norge, tre timmar till o jag borde vara i Göteborg! Så jäkla kul ska de bli, jag längtar något otroligt! Första gången på 4 månader som jag sätter min fot i Skövde! Spännande, läskigt o roligt på samma gång. Finns mycket där jag älskar o saknar men också mycket där som jag älskar att va ifrån.



Do you have some sort of radar? Carrie might be happy - it's time to sweep in and shit all over it? Det säger Carrie till Big. Ibland undrar jag detsamma om dig.

Nu ska jag gå o äta lunch.

Hej då!





3 dagar


Bäst för mig att jag skriver ett inlägg i bloggen då jag fått skäll om att jag blivit för lat! Måste bara påpeka att jag fortfarande inte har internet hemma i lägenheten då vi vart för lata för att fixa till det. Så de flesta inläggen får jag skriva på jobbet om jag inte råkar ha vägarna förbi någon vänlig själ som man kan låna dator o internet av.

Ja vad har hänt sedan sist?

I fredags var vi på housewarming-party hos Mattias. Det var en trevlig fest. Vi skulle ut på stan, men så stort gäng som vi var så hamnade vi i tre olika taxibilar. Min taxi förvillade bort sig o det slutade med att jag, Cesar, Katta o Johan vandrade runt i Temple Bar helt ensamma. Efter en kort sväng inne på Fitzsimons hade Katta tappat bort sin plånka som innehöll svensk bankomatkort, irländskt bankomatkort och 80 euro, o jag var mer rund om fötterna än någonsin så en hemgång kändes som det enda alternativet.

Lördagen gjorde jag o Cesar de vi är bäst på, slappade heeela dagen lång o åt massa gott. Kollade faktiskt på en superbra film som heter Cemetery Junction. Värd att se! Beställde hem thaimat gjorde vi också o köpte massa godis o choklad o chips. Bara flötade.

I söndags hängde jag o Katta en stund, det var längesedan det bara var hon o jag! Det var najs!

Nu är det bara tisdag o onsdag kvar på jobbet för den här veckan, hur gött är inte det då?

På torsdag är det jag, Katta o Isen som drar hem till Sverige! Nästan så att jag räknar timmar nu! Det ska verkligen bli så himla kul!!! Köttgryta, Falukorv, Kebabpizza, Hushållsost, Oboy... HÄR KOMMER JAG!!!

Vill ni träffa mig får ni boka tid! Hör av er! Kommer ha mitt svenska nummer så fort jag landat, borde väl vara en sisådär runt ett-tiden på torsdag!

PUSS O KRAM

onsdagråå


Hur kan man va så trött? Sitter på jobbet o är trött, o jag förstår inte varför. Igår när jag kom hem vid femtiden la jag mig i sängen för o vila en stund, stensomnade så klart o vaknade upp vid halvelva. Jag var för lat för o gå upp ur sängen precis då så jag skulle bara vila liite till, slutade med att jag vaknade upp tio över fem , lagom tills jag var tvungen att kliva upp ur sängen för o gå till jobbet, haha. Helt galet! Så, hur kan jag va så trött? Övertrött kanske.

Marie har lämnat mig för tio dagar i Sverige! Tomt hemma utan henne. Hon åkte i söndags utan att någon visste om det där hemma förutom hennes föräldrar. Så kul för henne!

I måndags gjorde jag o Cesar världens godaste mat som jag ska tipsa om! Vi åt så vi höll på o dö av spymättnaden!

-färskpasta
-rökt lax
-grädde
-creme fraiche
-mögelost
-pesto
-spenat

Sååå jävla gott! PRÖVA!


Nu är min brejk slut, dags o jobba lite igen! Jag har fått en n00b, betyder det att jag är rutinerad o oldie på desken nu? haha, det kan man diskutera!

Seee ya!

hahahahahaha


Haha, kolla på den här!

 


Extranjero soy


Då räknar vi ner dagarna.. 10 dagar kvar tills jag är hemma i lilla Skövde. Första gången på fyra månader o de känns lite skumt! Måste erkänna att jag inte haft någon som helst hemlängtan, men nu när jag väl har bokat biljett så kan jag inte sluta tänka på att jag ska få kramas o pussas med alla nära o kära. Det ska bli så jäkla kul! Vill att tiden ska gå FORT!

Hur passande är det inte att Vänsternäven har spelning på lördagen då jag är hemma då?! Ska bli så roligt! Då hinner man ju träffa massor med folk! Lär ju bli Booogrens på fredagen också!

Det blev en lugn helg i helgen vilket var hur skönt som helst! Precis vad jag behövde. I fredags var vi ute ett gäng o käkade sushi på Hop House, o efter det gick några av oss o tog ett par öl på Fibbers, sen åkte jag hem till Cesar o chillade.

Lördagen var också lugn o skön, kom hem vid åtta-tiden, tjötade lite skit med Marie innan hon åkte o jobbade, sen deckade jag i soffan o sov där tills söndagmorgon.

En stund efter jag vaknat drog jag med mig en bakfull Rasmus ut på en långpromenad genom Pheonixpark, i två timmar var vi ute o vandrade! Om det var skönt i underbart vårväder! Typ tio plusgrader o skrattmåsar som flyger i skyn. Fuskigt va?!



X

Avslöjandet



Då ska jag berätta för er att den 27 JANUARI kommer jag komma hem till Skövde på en snabbvisit!

Jag o Katta fick ett ryck i måndags o bestämde oss för att åka hem över helgen till vårat Sverigeland o hälsa på lite.
Det känns så bra, jag ska krama sönder er där hemma! Åker från Dublin till Norge på torsdagmorgonen så jag borde vara i götet vid tre-tiden. Åker hem måndagen den 31a.

Så nu vet ni det!!

Don't you know that love kills?


If you're looking for love, get a heart made of steel
Cuz you know that love kills
Don't go messing with love, it'll hurt you for real

minnen




blondie


Ska börja med att säga att jag nu igen är blond! Eller ja blondare iaf, precis som jag var innan orange-incidenten. Gött med stort G! La nämligen i en blond toning igårkväll, o den bet verkligen jättebra, det oranga lossna som bare den. Trodde först jag hade börjat blöda i hårbotten för de va så rött men som tur var så var det bara färg, haha.

Idag är det tisdag vilket innebär 2 euro vad gäller allt i baren på Diceys Garden, så det lär nog sluta med en liten utgång med massa kära ibmare ikväll. Ruuuligt, men faaarligt!

Jag har en hemlighet, så det så! O den hemligheten har jag inte bestämt om jag ska berätta för er än eller inte. Spännande va? Nu tycker jag ni ska bli riktigt, riktigt nyfikna så kanske jag avslöjar den snart...

Idag är det +grader o sol i Dublin o vi har INGEN SNÖÖÖÖÖÖÖ, känn på den! Satt ute i tröja på lunchen!

XO



..


morot/aubergine


Helt galet bra helg! I fredags blev de slappt som bare den, somnade i soffan av utmattning efter en vecka med jättelite sömn o fullt ös. Lördag dag svepte förbi fortare än ögat blinkar!

Berättade ju att jag skulle färga mitt hår, och.. FAIL FAIL FAIL! I juni var jag knallröd o sen dess har jag slitit med att bli blond, vilket inneburit att jag vart orangehårig i några månader, o nu hade jag äntligt blivit jätteblond. Skulle bara lägga i en lite mellanblond toning o göra slingor för o få bort de här vita. Tog fel paket o gissa vad jag blev? ORANGE! Så jävla ironiskt! Vägrade gå ut så, så igår gick jag med silvershampoo i håret i tre timmar så nu är jag lila! Vilken jävla miss alltså! Vad gör man? Flabbar så klart, haha! Får bli till att lägga i en ljusblond toning idag, så kanske man är tillbaka någorlunda inom ett par veckor. Får va glad att de var en toning iaf o inte permanent färg.

I lördags var de också Maries födelsedag. När vi vaknade på dagen lurade vi henne! Jag gick ner till affären för o "köpa lite bröd o mjölk" fast egentligen gick jag för o möta Katta. När vi kom tillbaka firade vi Marie, bjöd på amerikanska pannkakor, ägg, bacon, te o juice. Så fick hon öppna presenter, en morgonrock, nagellack o lite godis.

På kvällen skulle vi parta ordentligt hade vi lovat, slutade med att folket kom hem till oss. Vi blev ett gäng på kanske 15 personer. Drog till ett ställe som heter Howl at the moon. Hade så jäkla roligt! Dans till swedish house mafia, shottar o Rasmus som fick rädda mig från luvtröjan, haha!
Vägrade gå o lägga mig för jag var inte trött, så somnade inte förrän vid halv nio på morgonen. Liite trött på söndagen!

Carro åkte direkt från efterfesten till flygplatsen, haha. Så jäkla skön! Känns inte som hon har åkt. En underbar vecka hade vi!

Puss o kram

Nöjd


Tack vare att de var så lugnt igår på jobbet fick jag ta ut semster så jag slutade vid tolv. Åkte in till stan o mötte upp Carolina, vi gick o käka lunch på Eddie Rockets, o efter det visade jag henne andra sidan av stan. Tog med henne upp mot Grafton Street o Stephens Green. Vi gick lös som vildar där uppe! Shoppingbegäret slog över totalt! Fast jag tyckte jag var värd det, fick ju trots allt pengar i julklapp o för dem är de väl meningen att man ska göra något för sig själv? Jag gick in på Barrots prövade mina älskade Dr Martens som jag trånat efter i hundra år, o sa bestämt "I'll take them!", o där var jag 110 euro fattigare men ett par skor o en hel drös med lycka rikare.

Fina va?



Köpte även grymt snygga smycken, en kjol, tights, tröja o lite skit. Gött!

Ska färga håret mitt ikväll tror jag, vet i tusan hur de kommer bli, ska göra lite annourlunda nämligen. Spännande!

Imorgon funderar vi på o gå på tivoli. Hoppas de har sockervadd, o hoppas de blir en solig dag. Fan vad mysigt liksom!

Puss o Kram

Regina Spektor - Fidelity


Min nya favoritlåt..




Surprise


Oj vad dålig jag är! 6 dagar sedan jag uppdaterade sist, men jag har inte haft ork eller lust. Vart upptagen med massa skojigheter helt enkelt.

Börjar med nyårsafton: Jobbade ju som sagt 7-16 o det ringde kanske 6 personer på hela dagen, så det var lugnt o skönt. Efter slutedags bar det iväg hemåt för o göra sig iordning. Katta o Tinis kom hem till mig o vi satt o tjötade skit o drack lite vin innan vi tog en taxi till Spencer Dock, till förfesten, där alla andra befann sig. Hur liten den här världen är har jag fått bevisat gång på gång. Står på balkongen i Spencer Dock, Dublin, i en lägenhet där de bor några killar som jobbar på IBM. Kollar in i lägenheten o ser en tjej som jag känner igen, säger till Katta att den där tjejen måste vara från Skövde. O rätt hade jag, tjejen heter Malou o visste vem jag var också, då vi gått på samma högstadie. Då visar det sig att hon träffat en utav killarna som jobbar på IBM i Sunny Beach o var därför i Dublin för o fira nyår. Galet knäppt ibland. Vid 23 drog vi in mot stan till Dandelion för o fira tolvslaget. Det var en kalasbra kväll, även om det inte kändes som självaste nyårsafton.

Mina tjejer hemma i Skövde är ju för underbara måste jag bara tillägga, när jag är på väg in till stan ringer de till mig för o önskar mig gott nytt år, då står de allihopa o gråter för att de saknar mig. Hur underbara vänner har jag inte? Saknar dem också så in i bomben.

Lördagen softade jag o Cesar hela dagen, kollade igenom massa avsnitt av
"That 70s show" o sov. Kollade även på ett program som heter "Boys and Girls Alone", engelsk reality på fyra avsnitt. Den handlar om 20 flickor o pojkar mellan åtta och elva år som ska bo utan vuxna i ett par "byar", en för varje kön, i 14 dagar. De bor helt ensamma o får klara sig själva, ta ansvar för pengar, laga mat, städa m.m. Till en början bor tjejerna för sig o killarna för sig innan de till slut flyttar tillsammans. Riktigt roligt att se hur de utvecklar olika sinnen under perioden, o att alla faktiskt kommer fram till samma sak, att de måste hålla ihop o jobba tillsammans för o klara sig.  Rekomenderar er att titta på den.

På söndagmorgonen vaknade jag av att Carro ringde mig, vi tjötade lite skit o sen somnade jag om igen. Vid tolv ringde Marie o frågade om jag skulle komma hem under dagen o vad jag hade för planer, sa att jag inte ritkigt visste o att jag skulle höra av mig senare. Jag o Cesar slappade åter igen o bestämde med Katta att vi skulle käka lunch tillsammans. Dock somnade vi igen o jag vaknade vid fyra av att Marie ringde åter en gång. Hon lät helt förstörd o frågade om inte jag kunde komma hem. Jag frågade varför men de enda hon sa var "Snälla kom bara hem, jag behöver prata med dig, men vill inte ta det på telefon". Ringde Katta o var helt panikslagen, vafan handlade det om liksom?! Promenaden hem på 15 minuter, var den längsta promenaden på länge. Hade hundra miljoner tankar i huvudet, Hade någon dött? Skulle Marie åka hem till Sverige.. för gott? Skulle hon flytta? Hade jag gjort henne något? Hade hon gjort sönder något som var mitt? Alltså jag hade ingen aning! När jag kommer hem, vrider om nyckeln till ytterdörren kliver in o kollar in i sovrummet, då sitter Marie där o ser helt förstörd ut. Jag frågar henne vad som hänt o hon svarar inte. Jag tog av mig skorna o gick in i sovrummet då hoppar världens bästa Carolina Maria Fihn fram bakom gardinen. Då är hon i min lägenhet i fucking jävla Dublin! Så jävla lurad! Hade ingen aning o de enda som visste något var hon själv o min mamma o pappa. Fatta att Marie blev paff när de ringde på dörren o Carro stod utanför. Jag hamnade i choktillstånd o bara skrek o började tjuta, haha. De hade iaf förberett finmiddag o köpt vin o öl, så de var bara till att sätta sig till bords o börja dricka. Kvällen slutade på puben, o vi hade jätteroligt!

Carolina ska stanna här till söndag, o om vi har haft roligt med utgångar o mys, o ännu mer kul ska vi ha! Om man räknar min sömn sen i söndags så blir de nog sammanlagt 11 timmar. o sen jobb på det! Vad trött jag är, haha.

Igår var vi hemma hos Harry o Felix en sväng, satt o tjöta, kollade på Kvarteret Skatan o drack lite öl.

Idag är de röd dag hemma i Sverige så det är inga som jobbar, vilket innebär att vi inte har något o göra för att ingen behöver support. Hoppas innerligt att det är okej att vi kan gå hem snart. Håller mina tummar!

xo

RSS 2.0