Tjenis penis!


Här står jag på jobbet o önskar att tiden ska gå!
Vilken underbart trevlig helg jag har vart med om, i lördags var vi alla tjejerna ute o käkade på mangos, sen kollade vi på musikalen grease o sen blev de utgång! Musikalen var hur bra som helst, de var jätteduktiga! Lite tråkigt att sångerna var på engelska bara. Vi gick ut på Harrys/Bogrens, det var riktigt kul där faktiskt, hade nog inte vart där på två år. De nya "taket" var jätteshysst!
Söndagen var en riktig, riktig bakisdag, fy fan vad jag mådde! Jag, Kim, Anna, Robert o Carro gick till O'learys o käkade, riktig god mat där faktiskt!Jag längtar till nästa helg då Familjen Andréns årliga Halloweenparty håller hus! Jag har kommit på något asbra o va, hoppas de går vägen!

Puss o kram

Partylördag


Hej o Hå!
Tänk vad skönt det är med vänner som ställer upp! I onsdags plockade pitti ur mitt gamla äckliga löshår, sen satte johanna i nytt o i torsdags färgade nea det! Tack tjejer!
Nu kan jag leva med mig själv igen. Det är helt sjukt hur beroende man kan bli av någonting. Jag kan ärligt erkänna att jag är missbrukare av löshår. Det hela började för ca två år sedan o under den här tiden har jag inte vart utan håret i mer än en halv dag. Jag totalvägrar att synas utan det. Det är jävligt snyggt men det finns stora nackdelar också, det kostar skjortan o det sliter ut ditt egna hår något så fruktansvärt! Men jag är inte redo mentalt att släppa det :PSåhär blev iaf resultatet:
Jag längtar tills ikväll, jag Pitti o Maggan ska svänga våra lurviga. Jag är supertaggad!
Det var ett bra tag sedan jag var ute nu o de känns som att de kommer bli hur kul som helst!

Vi tre när vi släppte loss på tattoobåten09


Nu ska jag ta o äta lite mat! Trevlig helg!Fy sköen


Fy sköen vad det känns att leva!
Det är så mycket som händer runt omkring mig just nu o jag står inför så många val, val som jag kan påverka o val som jag inte kan göra så mycket åt. 
Ibland blir de så mycket så att jag mår illa. Så är det precis just nu.

Jag hatar hösten över lag, den är alltid så mörk, jag hamnar alltid i någon sorts depression då. Planerna såg annorluna ut de här året. Fan ta hösten. Är de orättvist o skylla allt på den? Det känns iaf lättast så.

Majsan den jävlen har flyttat till Kalmar nu. Hoppas du har det bra där nere din tok :)
Jag hatar att vi tjejer inte längre är samlade på en o samma plats! Ni minns väl hur det var förut? Älskar att tänka tillbaka på de tiderna då det alltid var vi. Pappa sa alltid det innan jag tog studenten, "det är nu ni kommer splittras, en del försvinner o en del kommer". Jag ville aldrig tro på det o nu står jag här 2 ½ år senare, hur många är vi kvar här nu? Lova att vi aldrig kommer tappa kontakten! Jag vill se oss om 10 - 15 år med våra galna familjer haha!Världens bästa hoes!
Jag är inte bitter


Det är mycket tankar i mitt huvud o jag vet inte ens varför, eller så vet jag varför.
Ibland önskar jag att jag kunde vara någon annan, eller iaf tänka som någon annan.

Nu står jag på jobbet, slutar snart, skönt! Dagen har gått sådär extremt långsamt idag. Det är så konstigt att tiden kan uppfattas o kännas olika vissa dagar o i vissa situationer.

Igår var jag, Pitti, Eve, Majsan o Marie o fikade på Pims. Himla kul o träffa Marie, det händer alldeles för sällan! Längar till nästa helg då vi redan har nya planer :)

Hade inte alls något o säga idag, känner att hjärnan är helt tom, kanske beror de på humöret jag är på. Tror de är lika bra att jag lägger ner.

HejSvejs

RSS 2.0