Done

Ooops, I did it again. (Nynnar på Brittans gamla klassiker). Så jäkla rockigt att ni hänger kvar ändå mina kära läsare. Jag blir lite smickrad faktiskt o undrar lite vilka ni är där ute. Man brukar få ha lite tålamod med mig, jag är ju inte känd för o va snabbers tös, o de är väl härligt att min personlighet lyser igenom bloggen också.

Det var ett tag sedan jag uppdaterade, det var det, men det har gått längre tid förr! Dock har det hänt ganska mycket sedan sist, saker som har varit på gång men som nu faktiskt händer på riktigt.

Rasmus fick ett glatt meddelande i förra veckan och i fredags skickades det anställningspapper o ett startdatum gällande hans nya jobb. Vi pratade igenom allt o bestämde oss för att om en får jobb så säger vi upp oss båda två o åker hem samtidigt. Det är svårt o tajma allt, så det får bli som det blir o vi får hjälpas åt. Så i fredags lämnade jag in mitt letter of resignation. Den 18e maj är mitt slutdatum men jag o Rasmus ska ju hem till Sverige helgen den 19e maj och har därför torsdag o fredag ledigt, så sista dagen blir den 16e. Fattar ni hur fort de kommer gå?! Det är knappt tre veckor med arbete och knappt en månad tills jag faktiskt är hemma i Sverige för att bosätta mig. Det är verkligen med blandade känslor som jag gör det här, det känns så fruktansvärt skönt o komma till något nytt men samtidigt så kommer jag sakna Dublin o alla underbara människor här något otroligt mycket. Jag försöker tänka som Rasmus brukar säga att det faktiskt alltid går att åka tillbaka, o jag kommer åka tillbaka, många gånger.

Det var the big news.

Förutom detta så hade jag en otroligt rolig utgång i fredags, bästa på länge helt ärligt. Vi var på Messrs Maguire o senare Dtwo. Efteråt satt jag, Emma, Jens o Rasmus hemma hos Emma o Jens o pratade skit in på småtimmarna. Vi vandrade hemåt vid halv fem-snåret.

I söndags tog shoppingbegäret över, jag kunde verkligen inte hålla mig. Så det blev en sväng på stan o handlade lite skit som jag verkligen kunde vart utan, men några blusar för mycket kan man aldrig ha.

Nu ska jag gå o äta frukost. Puss o Kram




Myspys

Sitter i sängen o slappar lite innan de är dags för att krypa till kojs.

I fredags kom jag hem från jobbet o kände mig lite seg. Anders hade ju leaving pint på The Parnell. Rasmus gick iväg redan vid halv 8 men jag var inte snbbers tös, o låångt ifrån klar. Jag o Katta hördes på Skype o de var ett bra tag sedan så vi hade massor att prata om. Jag kände inte för o stressa o var inte helt säker på att jag orkade ta mig ut så jag intog soffan med groggen i handen o tog de som de kom. Rebecca låg hemma i Waterville o även hon var kluven om ifall hon ville gå ut. Efter fem timmars skypande, som kändes som en, bestämde jag o Katta att vi skulle ut trots allt, dock på var sitt håll, hon i Götet o jag i Dubban. Rebecca var på, så vi bestämde att vi skulle mötas inne i stan. Tacka vet jag Skype! Jag o Katta hade världens bästa förfest!

Jag hade aldrig varit på The Parnell innan, men de var en skitmysig pub, tre våningar o inredningen var jättemysigt rosa. Det var inte så hemskt mycket folk där men jag hade trevligt. Vid två drog jag o Rasmus hemåt.

Lördagen låg vi i sängen mest hela dagen, då herrn inte var i det bästa tillståndet. Ni vet hur killar är när de är sjuka på ett eller annat sätt, haha. Det var iof bra att vi stannade hemma. Jag hade egentligen planer på att gå ut på stan för att shoppa något till bröllopet, men ist så gick jag igenom min garderob o hittade en svart/orange paisly-mönstrad långklänning som jag inte använt speciellt många gånger. Prövade den med ett par svart/bruna skor o den kan nog bli perfa med någon kavaj eller kofta utanpå. Toppen! Spara pengar behöver jag verkligen.

Idag har vi gjort den traditionella söndagsröjningen. Utöver de har vi kollat handbollen, o ätit god laxpasta. Jag har även haft en liten "pyssla-om-mig-dag", fått massage, duschat, gjort inpackning, plockat bryn, skrubbat ansikte, känner mig fruktansvärt fresh just nu, man behöver sånt ibland.

Jobb imorgon igen! Carro är tillbaka, wiiee!! Iaf något att se fram emot!


Bjuder på en bild på mig o Bexan från i fredags.


yeeehaaa


Första dagen den här veckan som det går o ta det lite lugnt på jobbet. Har vart en vecka i hets. Blir kanske så när man får mer ansvar, Amanda har vart på utbildning under veckan så då har det mesta fallit på mig, men det är kul tycker jag.

Fredag idag! Så jäkla gött. Det bästa med hetsiga dagar på jobbet är att tiden går fort, så den här veckan har bara flugit förbi.

Ikväll har Anders leaving pint, han ska flytta hem till Danmark, så frågan är om man ska ut o svänga sina lurviga. (Varför säger man ens svänga sina lurviga? Någon som vet? Kommentera gärna isf, för sånt här kan jag haka upp mig på, haha). Jag behöver ju spara alla pengar jag kan men man behöver ju inte dricka så mycket ute om man förfestar innan. Har förhoppningsvis lurat med mig Rebecca, så då kan de nog bli skoj!

Jag o Katta har nog tagit världens bästa beslut idag! Vi ska köpa biljetter till Sweden Rock! Måste bara se över min ekonomi o hoppas på att jag har jag råd med en biljet! 2500 är fan mycket pengar, men lätt värt! Min stora kärlek kommer dit i år. Sist när jag skulle se honom på SRF så ställde han in samma dag. Har nog aldrig varit så sur o besviken. Samma jävla dag, o de var endast därför jag köpte biljett de året. Jag är lite kluven dock, för han ser ju inte lika dan ut nu som han gjorde för 25 år sedan, o de är ju den Sebastian Bach som jag är kär i, fast rösten är ju den samma. Ibland önskar man att man kunde åka tillbaka i tiden.


<3


Påsk

Fina blommor o massa choklad fick jag av snossen också!


Glad Påsk

Påskdagen idag. Jag o Rasmus städade lägenheten på förmiddagen, skönt o ha fått de gjort. Konstigt hur de kan bli så stökigt på så kort tid, men de är väl för att vi bor så litet o att de är väldigt ont med förvaring, finns liksom ingenstans o lägga grejer. Nu ligger vi i soffan o kollar handbollen, inte lika roligt dock när de redan är klara för OS, men Rasmus får kolla bara för att hans kompisar spelar.

Igår, Påskafton, var vi bara hemma själva o myste. Rasmus lät mig sova ut på morgonen, själv gick han ut o handlade en del mat som vi skulle äta senare på kvällen. Som sagt så har vi längtat otroligt länge efter den här helgen, då det var den första på väldigt länge som vi bara kunde va, med tanke på alla besök vi haft under mars. På kvällen försökte vi få till en så bra påskmiddag som möjligt, jag stekte köttbullar, prinskorv, kokade ägg, potatis, o sen hade vi kvar sill sen i julas , o lax hade vi köpt. Gjorde även en omelett med räkstuvning. Till efterrätt gjorde jag en kladdkaka som vi åt med blåbär, hallon o grädde. O rödvin drack vi ju så klart, har ju blivit våran grej på helgen, haha, så vuxna. Söta är vi, står där i affären o försöker förstå oss på vad man ska dricka. Någon gång kanske vi faktiskt lär oss något, vin är faktiskt gott o intressant, önskar faktiskt att jag kunde mer än vad jag kan.

Imorgon är det jobb, kände att de var gött med dubbelt betalt när jag kommer ha en del utgifter den här månaden. Förhoppningsvis kommer det va en lugn dag imorgon då det är många lediga i Sverige, så det kanske kommer va ganska ok ändå.

Puss o Kram


tidslinje gå o dö

 

 

 

Jag vill inte ha någon jävla tidslinje! Kan de aldrig få va som de va förr? Ja, jag är en sån där bitter kärring som inte gillar förändringar. Jag trivdes überbra med min Facebook som den var innan o nu ska man bara krångla till det. Nu har jag prompt mot min vilja publicerat de där jävla påhittet iaf. (Kommer säkert tycka det är asbra om några månader... )


Booring


En sån här dag undrar man vad man gör på jobbet. Inte en kotte som jobbar i Sverige vilket betyder att vi inte har ett skit att göra. Man får väl se de som att de är jävligt gött o få pengar för att sitta o surfa en hel dag. Även fast de är lite långtråkigt så kan de ju va skönt med lite omväxling då o då, de är ju bättre än fullkomlig superhets iaf.

Igår kollade jag o Rasmus på Mission: Impossible - Ghost Protocol, den var riktigt jävla bra! Michael Nyqvist har verkligen avancerat sen Stig Larsson-filmen The Girl With The Dragon Tattoo gjorde sån succé. Kul att han får sån uppskattning o får göra stora filmer, för jag beundrar verkligen honom som skådespelare.

Shit vad jag har kommit in på dnd igen! Det är fan asbra! Jag vill åka någonstans o gå på någon livekonsert! Pendulum i somras är nog tamigfan de bästa jag sett på jag vet inte hur länge. Dunka superhögt så klart! Man kommer in i en helt annan värld. FAN vad musik är underbart!

Vet ni vad som hände igår? Jag fick ett papercut när jag åt chips, haha. Eller chipscut kanske jag ska säga. Helt otroligt, ofta det händer.


to be honest

Har precis vart på PDP (personal development plan) med min HR Manager, där man ska prata lite om hur det går på jobbet o som det låter lägga fram en pesonlig plan, vad man vill göra o hur man ska utvecklas osv. Jonathan frågade mig om jag fortfarande trivdes o hur de kändes med den nya rollen o om jag ville ha mer utmaningar, o då sa jag som det var, "To be honest with you, I think I will be moving back to Sweden before the summer". Så nu mina kära vänner är även min Manpowerchef informerad o på så vis blir det ännu mera verklighet. Ska prata med Robert, min IBM Manager, i dagarna också har jag tänkt.

Jag vill verkligen att allt ska ordna upp sig med lägenhet o jobb NU! Jag o Rasmus har mailat på miljoner lägenheter men de är verkligen svårt. Jag har inte fått ett enda svar. De få som vi fått svar på vill gärna skriva kontrakt nu i dagarna o de är ju inte alldeles lätt när man bor i ett annat land. HÅLL UTKIK ÅT OSS!


Idag har jag gjort en ekonomisk plan för en månad framöver. Kände mig jätteduktig! Så nu har jag lite bättre koll på vad jag har att röra mig med veckovis. Ska försöka skriva ner vad jag handlar o sådär så att det blir lite ordning. Anledningen till att jag ens kom idén till att göra en plan är att jag vill göra löshår igen. Jag vill verkligen! Har hittat en tjej som inte har någon salong utan gör hembesök, o de var sjukt mycket billigare. Har mailat lite med henne o förhoppningsvis kan hon komma hem till mig i slutet på april. JA jag vet att det sliter på håret, men jag vill bara pröva EN gång för de var så längesedan! Dessutom ska jag både på bröllop o dop i maj, o som Katta sa "men tänk såhär med, att detta är ju en investering för bröllopet, nu kommer du ju va så fin att du kan köpa en billigare klänning" o där får hon en poäng, haha.


Puuusss



SAKNAR



Saknar mitt lååånga röda fina hår!

dress up

Hej på er där ute.

Jag sitter på jobbet men de blir inte mycket gjort idag. Det är onsdag o jag är trött i huvudet, har inte någon lust alls att faktiskt arbeta. Jag har gjort det jag verkligen måste men sen har jag till största delen av dagen kollat på lägenheter i Göteborg o drömt mig bort. Jag vill ha sommar i Sverige! Fy tusan vad jag vill! O helst nu bums!

Jag har också gått igenom ALLA klänningar på Topshop, Newlook, River Island och Nelly. Jag ska ju till Stockholm helgen den 5-6 maj för att gå på min kusins bröllop. Fia o Erik ska gifta sig ute i Djurgården, hur vackert kommer inte det va? Angående klänningarna så blev jag besviken iaf, hittade inte alls så många som jag tyckte om. Utav kanske 1000 klänningar fann jag 15 som jag tyckte var okej, men de var ändå ingen som jag bara dog av att titta på, ingen som skrek "KÖP MIG FÖR HELVETE!!".

 

Jag gillar klänning 1 o 2 jättemycket, men får man verkligen gå med vit klänning på bröllop om man inte är brud? Den sista kanske ser lite tråkig ut, men jag älskar långa ärmar, o med rätt skor (HIIIGH HEELS) o rätta smycken så kommer den bli görfin! Sen är den i rätt färg också! Klänning nummer 5 är dock min favorit so far.. med någon schysst kofta över o även där ett par awesome skor o balla smycken!

Jag tänkte att jag skulle gå ut på stan en sväng i helgen o kolla runt lite. Lättare o kolla irl när man kan pröva o se hur de sitter på också.

 

<3


time passes slowly


När jag satt på jobbet igår kände jag bara att jag blev sämre o sämre, jag bestämde mig för att requesta semester för den sista halvtimman så jag kunde åka hem. Fick den approvad o hem for jag! Trodde först att jag hade blivit magsjuk, men som tur var så höll det bara i sig under kvällens gång. Är visserligen lite öm i magen idag men inte alls samma illamående o magsjukesymtom, känns även som jag har lite feber. Förmodligen är det inget allvarligt iaf o skönt att man kan jobba idag iaf så man inte förlorar några pengar.

Jag hatar när veckorna går så långsamt! Det är verkligen bara tisdag idag o det är en evighet kvar till helg. Förmodligen tar de så lång tid för att jag längtar så mycket. Den kommande helgen är den första helgen på en hel månad som jag o Rasmus bara kan gå hem på fredagseftermiddagen o dega i soffan tills söndagkväll om vi vill, heeelt ensamma. April ska bli en månad i lugnets tecken. Ska försöka komma igång med träningen igen också, det kommer dock inte bli det lättaste projektet, jag känner ju mig själv. Jag har en tendens att bli alldeles förslappad, o när jag vant mig vid att vara soffpotatis krävs det otroligt mycket för att brya den vanan.

Jag fryyyser! Sitter inomhus med tjocktröja, skinnjacka, jeansväst o tjockhalsduk. Det är lite synd om mig. 

Har inget mer o säga just nu,

Puss o Kram

 




Pics 31/3/2012







gendish

Steve Aoki var fett bra! Mycket folk o mycket röj! Han sprutade rök ur en rökpistol, hällde sprit över publiken och kastade tårtor. Jag stod givetvis o trängdes längst fram vet svettiga halvnakna irländare, myys. Jag gick ut i mina nya fina limegröna sandaletter, o efter konserten var de brun-svarta, men efter att ha tvättat dem med en skurborste och tvättmedel i söndags hoppas jag nu på att de har fått tillbaka sin orginalfärg. Jag har träningsvärk i hela kroppen! Minsta lilla rörelse o de känns som att jag ska gå sönder. Lätt värt!

Efter Steve åkte jag, Rasmus, Robban, Stefan o Marcus (Gänget som var ute) upp till södra sidan, vi hamnade på Howl At the Moon. Där vankades de ännu mera dricka o dans. En asskön kväll hade vi!

Idag är de måndag. Måndagar är sällan sköna dagar o idag är de en sån där typisk måndag då allt känns jobbigt. Jag vill inte va på jobbet, jag ska ha en presentation imorgon som jag inte vill ha men måste förbereda mig inför idag, jag är trött, har som sagt träningsvärk, det är grått ute o jag har ont i magen. BLÄ. Det värsta utav allt - Carro har lämnat mig här ensam för att spendera de två kommande veckorna i Sverige! HATA! Jobbet är okul alltid men utan Carro vid min sida så suger de getpung. Då har man åtminstone någon o sitta o hata jobbet tillsammans med. Nu får jag sitta här alldeles ensam o va bitter på egen hand.

Som ni kanske har hört rykten om så vill jag o Rasmus flytta hem till Sverige. Irland o Dublin är underbart på sitt sätt o Dublin kommer föralltid finnas i mitt hjärta. Jag längtar dock hem till Sverige, till svensk standard o att ha nära till vänner o familj. Känner att de här 1 ½ åren har varit några av de bästa åren i mitt liv o de har gett mig massor, men det är nu dags för nya äventyr. Göteborg är det som gäller då det är en stad som vi båda två finner mysig o kan tänka oss att bo i, där vi båda har vänner o för min del ligger nära min hemstad. Vi har kikat lite lägenheter o lagt upp en annons på blocket, fakiskt fått några svar så det känns lovande. Jobb söker vi också för fullt, hoppas på att vi kan hitta något som passar. Är det någon som vet något eller har några kontakter, både gällande jobb och lägenhet så är ni mer än välkomna att höra av er.

Kanske skulle käka lite mat snart? Inte speciellt hungrig men äta bör man annars dör man.

Later!









RSS 2.0