BEAR GRYLLS

Hunken man bara älskar!


kiss kiss kiss kiss


Det blev en lugn helg. Skulle eventuellt åkt hem till Marcus i fredags kväll då han o hans roomies har flyttat till en ny lägenhet vid Cabra, så inflyttningsfest var det. Som den tråkiga person jag blivit i vissas ögon så föredrar jag dock sambolivet framför fest, en god hemmalagad måltid o en flaska rött i soffan med snossen. Sjukt mysigt o man slipper va bakis. Vi har plöjt igenom massa film, kollat på The Voice Sverige o sen även börjat följa min hjälte Bear Grylls. Han är den absolut ballaste människan på jorden, utan tvekan. Överlever i diverse marker med inte mycket mer än de han har på sig o ett eldstål, man blir så sjukt imponerad o taggad av honom.
Idag skulle jag åkt o solat efter jobbet o sen ner till gymmet för att köra box som jag längtat efter så sjukt mycket, dock på eftermiddagen började jag känna mig dålig. Tror att jag fått en släng av urinvägsinfektion o de skulle inte förvåna mig då jag kan få de av o bara tänka på det. Jag har varken lust eller tid till att va hemma o när man mår såhär så har man ingen större lust o ta sig in till jobbet, men eftersom att jag bor i ett jävla bajsland med bajsregler så måste man in till jobbet för att få läkarintyg, annars kan man inte va sjuk. Kan kan man, men då utan betalt o de blir ett jäkla liv med arbetsgivaren. Får se hur de känns imorgon, just nu skulle jag vilja hugga av mig underkroppen.
Medans jag legat här inne i sängen så har älsklingen haft ett ryck för sig, storstädat o möblerat om i vardagsrummet, den token! Kommer förmodligen beordra honom att ställa tillbaka allt men haha. Får gå ut o kika på det nu, måste få i mig någon mat också.
Puss o Kram

torsdagen


Igår var de en fullspäckad dag på jobbet, var tvungen o hinna klart med en presentation som jag skulle redovisa i ett möte på eftermiddagen som jag tidigare inte deltagit i, samtidigt hade jag annat möte o andra saker o stå i så när dagen väl var över slog huvudvärken o tröttheten till. Det blev därför en träningsfri dag igår, var hemma på kvällen o tog det lugnt.

Det är skönt att jag har en sambo som uppskattar massage o pill på ryggen lika mycket som jag själv så igår innan läggdags utnyttjade vi varandra o de var välbehövligt o fruktansvärt skönt.

Att hålla sig ifrån sockret går relativt bra, det är på helgen som suget kan komma men jag försöker verkligen stå emot. Till lunch dricker jag oftast en shake men när jag äter riktig mat så går jag efter LCHF (Low Carb, High Fat). Igår blev det köttfärssås och stekt vitkål, riktigt gott måste jag säga. www.lchfrecept.com är en jättebra aisda där man kan hitta massor med bra recept om man är tom på idéer.


34 dagar kvar tills jag ligger på playan i Egypten. Läääängtar. Det gör att dagarna går lite lättare när man har något att se fram emot.

Nu ska jag till bussen, blir till att åka hem för att byta om lite snabbt o sen ner till gymmet för träning.

Puss!


tjockis


Sitter på jobbet, dagen har ändå gått relativt fort o de känns faktiskt att vi är nära full styrka, för det är betydligt lugnare än vad det har varit o de finns bara ett ord för det - Skönt!

Känner mig tjock idag. Magen känns pluffsig. Visserligen i rätt vecka för pluffsighet men jag får ångest för att det jag fuskade i mig i helgen har gjort sitt, igår låg jag även hemma utan att röra på mig det minsta. Längtar tills jag slutar så jag kan få gå till gymmet o köra skiten ur mig själv. Nu blir det hårt framöver, jag måste försöka, för detta är vad jag vill.

Dags o jobba lite igen. 2 ½ timma. Låt tiden rinna iväg!2012

Den här gången blev de visst en lång paus från skrivandet, o jag vet egentligen inte riktigt varför. Jag åkte till Sverige på semester o egentligen har det hänt massa saker som jag kunnat skriva om, bara de att lusten saknats. Dock verkar det som jag har några trogna läsare som inte gett upp, jag vet inte riktigt vilka ni är allihopa, men kul att ni stannat kvar. Ber om ursäkt till er o nu ska jag försöka uppdatera kontinuerligt igen. (Har ju ny fresh design nu också, så då känns de roligare på något sätt.)
Det var en skön semester, blev mycket vila vilket var behövligt. Hade hoppats på att jag skulle komma tillbaka till jobbet med superenergi, så är dock inte fallet, men det verkar som att det håller på att lugna ner sig iaf o vi har fått mer folk till kontot. Förhoppningsvis kanske det känns bättre om ett tag, nu känns de iaf som att oddsen är med mig.
Året har startat bra, jag o Rasmus har börjat på gym o jag har fruktansvärt stor motivation o känner mig sjukt taggad. Det har blivit 2-3 pass i veckan minst. Har även börjat tänka på kosten. Inga kolhydrater o försöker hålla mig ifrån socker helt o hållet. Kan dock erkänna att jag har fuskat lite på helgen, men det har jag tillåtit mig själv, det handlar om så pass lite så att jag känt att de vart okej. Det handlar om att tävla mot sig själv o tidigare har det slinkit ner både de ena o de andra på vardagar o att jag kunnat bryta den vanan är jag tillräckligt stolt över. Förhoppningsvis kommer det bli ännu lättare ju längre tiden går.
Jag o Rasmus pratade om att åka till Egypten redan i slutet på november o tänkte bokat redan i december men vi bestämde oss för att vänta. Samma dag som jag kom tillbaka till jobbet efter semestern ansökte jag om ledigt 1-8 mars. I torsdags bokade vi resan o semestern är approvad! Resan hade dessutom gått ner i pris med 200 euro vilket gynnade. Vi ska åka till Sharm el sheikh, Nabq bay till ett all inklusive hotell. 5 ½ vecka tills vi åker o jag längtar så jag spricker!
Nu är det läggdags men jag ska försöka återkomma imorgon!
Puss o Kram


RSS 2.0