springtime


Idag har vi 15 plusgrader o strålande sol i Dublin! Lovely! Tänk att solen kan göra så mycket, man blir på så himla bra humör. Vårkänslorna riktigt spritter i kroppen. Hur kallt hade ni hemma i Sverige nu igen? ;)

Sitter på jobbet o väntar på bussen nu, dagen har gått fort, så jäkla skönt när den gör det.

Ikväll blir det utgång på Woolshed, leaving pint för Robin, då han flyttar hem till Sverige imorgon.

När man bor utomlands o jobbar tillsammans med många svenskar så blir dem lite som en familj. Man hittar på saker tillsammans o alla umgås. När någon ur gruppen då lämnar blir man påmind om att de här livet inte kommer vara för evigt, o det är tråkigt. Det är en konstig känsla. Det är som två olika liv, ett här, o ett i Sverige. Jag får lite smått panik när jag tänker på det faktiskt. Antar att man får leva dag för dag o se de ur det positiva, vilka underbara människor man träffar o har träffat från olika ställen i världen. Vilka underbara kontaker man knyter till sig.

xI just had..

Haft en hur skön kväll som helst, legat i soffan i min ensamhet i flera timmar o bara dunkat musik, det bästa jag vet!
Var så fruktansvärt sugen på tacogratäng förut så jag var nere på Fresh o skulle inhandla det jag behövde. I det här landet vet de dock knappt inte vad tacos är för något så jag fann bannemig inte tacokrydda någonstans. Köpte röd chili som skulle va stark-söt o tänkte att de kunde göra lite smak. När jag stekte köttfärsen o la i chilin så kunde jag knappt andas i ångorna så jävla starka var de. Gott blev det, men hujeda mig vilken hetta!
Hela dagen igår o idag har jag haft låten "I just had sex" på hjärnan. Går ärligt talat runt o sjunger på den hela tiden. Hur kan man göra en låt som går så?
I just had sex and it felt so good
A woman let me put my penis inside her
I just had sex
And I'll never go back to the not-having-sex
Ways of the past
Have you ever had sex?
I have, it felt great
It felt so good when I did it with my penis

Jag får lika ont i magen av skratt varje gång jag hör just det, "It felt so good when I did it with my penis". Är inte de något utav de fulaste ni hört? Det bästa är ju ändå att låten är skön! Den är ju så jävla trallvänlig o go, o den sätter sig ju verkligen som berget.
Nej nu ska jag försöka sova, upp o hoppa om några timmar!
XO

Drive Angry

Den här ska jag se på fredag! Har längtat som tusan! Många tuffa bilar o jag älskar Nicholas Cage. 3D dessutom!

I'm so hungry I could die

Nyss hemkommen från jobbet dårå. Ligger i sängen o väntar på att kycklingen ska tina upp, o jag dör nästan av hunger, det är inte kul. Så har jag inget annat o äta heller!
Idag har Hampus o hans roomie inflyttningsfest. Ja på en tisdag. Det är ju Diceys idag, där de brukar ha två euro i baren på tisdagar. Fast jag är verkligen inte sugen på att hitta på någonting, vill mest bara ligga här i sängen o slappa o kolla på How I met your mother tror jag. Man blir faktiskt trött när klockan ringer vid fem varje morgon.
Idag har jag vart på bra humör hela dagen! Skönt med sådana dagar ibland. Haft en riktigt flummig eftermiddag o det gillar jag.
- En sån som jag har.
- Ja han sa slida o silikonstav i samma mening.
- Nu blev de många snoppar o snippor o hålla ordning på.
När jag tänker på mitt o Cs prat om transor kan jag fortfarande inte sluta skratta!
Kanske borde jag ta en power nap?

Size Matters - Steve Angello


 

 

Idag har vi köpt biljetter till Size Matters - Steve Angello! Ska bli så jäkla kul! 1 maj på Tripod.


pub crawl


Bjuder på lite fina bilder från i lördags. Notera att jag ser ut som ett efterblivet barn på sista bilden o att Rasmus håller på att dö av garv. Förmodligen mitt fel.

 


jag lever.

Jag lever, de gör jag, men de är med nöd o näppe! (haha just nu när jag skrev näppe stannade jag upp o tänkte, Näppe! Vilket lustigt ord. Var tvungen o googla o kom då fram till att näppe redan fanns i fornsvenskan och betyder ’knapp’, ’trång’, och är ett substantiv, som inte böjs. Första belägget i skrift är 1528. Från ’näppe’ leds man vidare till ’näppeligen’ för att sedan hamna i ordet ’näpst’ och uttrycket att ’ befordra någon till laga näpst’, som på modern svenska betyder att se till att någon döms enligt lagen. Så nu vet ni det!)
Så då ska jag berätta om gårdagen. Jo, jag mötte upp resten av gänget vid spiran på O'Connoll st vid tvåtiden. Vi blev nog ett gäng på kanske 30 stycken. Först vandrade vi iväg mot Fibbers där vi startade tävlingen. Jag o tjejerna, Katarina, Harry o Amanda, bestämde oss för att köra på pints, vilket kändes lite som fel val i efterhand men de var valet vi gjorde iaf. En halvtimma på varje ställe o dricka med "fel hand" var det som gällde. Bar nummer två: Woolshed, där fick jag nerskrivet emergencynumbers på armen då min telefon dött. Bar nummer tre: The Church, såhär långt var jag med. Bar nummer fyra, the någonting: efter den hade jag alltså dragit i mig FYRA PINTS på TVÅ timmar. ca 2,5 liter öl. Jag som har världens sämsta alkoholsinne kan säga att vid den tidpunkten var jag väck. Har tydligen berättat att jag mådde illa. Kan därför förstå o faktiskt tycka att det är okej att jag har en minneslucka fram till bar nummer sex som var Qbar: där inne hade jag världens hicka o impade på Dino genom att sjunga "It's like that" med Run DMC. Efter det drog vi vidare till bar nummer sju, vet att jag, Harry o Katta bröt mönstret o tog var sin shot ist. Sen tyckte Elin att vi skulle gå till O'reillys där Marie jobbar, för att säga hej, så det fick bli bar nummer åtta. Dock hade Marie inte börjat jobba ännu då klockan bara var strax innan sju. (hon berättade dock idag att hennes jobbarkompisar hade berättat att "svenskarna" hade vart där. Tur att Marie slutar där snart så jag och framför allt hon slipper skämmas.) Härefter måste jag erkänna att minnet sviker lite igen. Minns att jag bråkade med en italiensk kille inne på någon (!) pub o att jag o Katarina blev nekade att komma in på Fitzsimons för att vi var för fulla. Min kväll slutade efter Purtys, o enligt Rasmus var det pub 12 i ordningen, el grand finale. Enligt Rasmus har jag också druckigt en pint eller shot på varje ställe, trots att jag mått illa o skulle slutat för länge sedan, men är det tävling så är det.
Hade en sjukt rolig dag/kväll! Tack alla som förgyllde den!

Let's get ready to rumble!

Solen skiner o humöret är på topp! Kan de bli en bättre start på denna lördagförmiddag är frågan?!
Har käkat lite pancakes med banan o chokladsirap, givetvis morgonkoppen på de också! Tänkte alldeles strax ta mig in i duschen. Förbereda mig själv psykiskt o fysiskt för denna hårda dag. Vi får se hur de slutar! Kanske nöjer mig med att bara gå bredvid o skratta åt alla andra.
Kvart i två ska jag möta Katta o Harry sen bär det iväg.
Puss

A-Z


Då var veckan snart slut! Skönt de! Idag blir de nog bara lugna puckar, kanske kolla en film o slappa lite. Imorgon blir de desto värre! Klockan två ska vi ska vi mötas vid spiran sen blir de
e AZ Pub Crawl. 19 pubar att ta sig igenom. En öl eller shot på varje pub, LAST MAN STANDING!

nr1:
A beer at a bar, you get a signature from the bartender when you have finished drinking your beer.

nr2:
A SHOT per bar, same story with the bartender.

Rules:
If you puke you are automatically disqualified.
30 minutes max per bar.
If you go to the bathroom you have to have a friend who makes sure that it's just pee and poo that comes out.
You're only allowed to drink Beer or Shots, nothing else.
No non-alcoholic beer...
No Cider...
You can only drink the Beers and Shots that have been approved.
The alcohol content of a Shot must be more than 35%!
Eat food like hell before and during the Pub Crawl but don't forget the 30 min rule
No fighting, only hugs and kisses! Remember, we are in Dublin!
Fighting and you are out!

Buffalo rules during the whole night.

The rules for Buffalo are:
*You need to drink you beer or shot with your "wrong" hand, If you are right handed you need do drink with your left hand and vice versa.

*If you shout out Buffalo to someone (who drinks with the "wrong" hand. i.e.a person that is right handed drinks the beer or shot with the right hand) that person need to down the beer.

*If you shout out Buffalo to someone who is drinking with the correct hand, you have to down your beer/shot.The winner gets a nice trophy! And honor!Vad tror ni? Jag tycker de låter farligt, fast jag är ju rätt klen när de komemr till alkohol också! Jag lovar er bilder!

xo

<3


Blä!


Wearing headphones for just an hour will increase the bacteria in your ear by 700 times.

"Ibm Helpdesk du pratar med Elin.."


Hmm.. 700 * 8 = 5600

Tänk 5600 * forever..


Have fun taking calls today kära kollegor! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

väntar..


Sitter på jobbet o väntar på bussen! Vill hem nu!

Regnet har bannemig öst ner precis hela dagen. Inte okej, dock väldigt typsiskt Irland. Förstår inte hur det kan regna så mycket på en o samma gång. Känns som mitt i natta så grått som de är ute.

Jag är sugen på lax idag!

Hej då!

Happy Valentines Day

Massa kärlek till mina nära o kära som jag saknar o tänker på varje dag.

Go get a haircut, fuckin hippe!


bf/fb

Efter att precis ha druckit 75 cl vatten o fortfarande va torr i munnen är inte okej. Att känna att man är på väg att spy varje gång man andas är inte okej. Att va så trött så man knappt kan hålla ögonen öppna, men ändå inte kunna sova för att man mår så sjukt dåligt, är inte okej. Att känna sig som ett gammalt fyllo är inte okej. Att känna alkoholen sakta men säkert krypa ut ur kroppen är inte okej. Precis så har jag kännt hela förmiddagen. Idag är jag inte för open bar! Det är livsfarligt.
Fan vad kul jag hade igår dock! Det var mycket skratt! Jag o Katta myntade det nya uttrycket "peace high". Det fungerar som en high five, fast hippes emellan. Efter woodstockpartyt på Woolshed drog vi vidare till Howl at the moon o dansade lite. När alla skulle dra hem vägrade jag göra det samma så jag tog mig ner till Maries pub, o fick sitta där efter stängning o dricka öl medans de städade. Sen frossade vi i nattamat o somna nog inte förrän vid sju.
Katta blev i princip rånad när hon var på väg hem till mig igårkväll förresten. Hon gick av bussen i Phibsboro för att gå ner till mig, o på vägen stannade en kille henne o frågade om pengar till bussen. Katta sa att hon bara hade 30 cent men då hade han sagt åt henne o ge honom väskan. Ställd som hon blev så stod hon väl mest o tittade på honom utan svar eller att göra som han sa, då kläckte han ur sig "look it's not a question", så tog han väskan o snodde 4 euro, sen sa han tack o gick. Skön snubbe.
Ska försöka göra mig lite mat nu, för hungrig är jag. Vi kör väl på kyckling idag med för ovanlighetens skull? Det funkar fint alla andra dagar i veckan så varför inte.
xoxo

woolstock

Sitter hemma o väntar på Katta, vi ska svänga våra lurviga på Woolshed ikväll där det är Woodstockfest. Förbereder mig med ett glas rött o Channed Heat på högsta volym.
Folk kommer dö av skratt när de ser oss! Vi är såå redo att möta 70-talet! De här ska bli riktigt roligt! O vet ni vad det bästa är? Det är OPEN BAR, vilket betyder gratis dricka!! Kommer inte sluta annat än bra, haha!
In i dimman, vi hörs imorgon.


'til it's over


what am I doing, what am I doing?
oh yeah thats right, I'm doing me, I'm doing me
I'm living life right now man
and this what I'm do 'til it's over
'til it's over, but it's far from over

taggar fredag!!

¨


frulllle

Lyxbalja o scones till frukost, de är inte illa pinkat en freeedag!

glömma o förlåta..


Torsdag redan, veckan har gått fort! Kan bero på att jag har legat hemma i två dagar med feberfrossa, o sovit bort mesta tiden.
förlåta, ursäkta; acceptera, och gå med på att glömma bort
Det är vad som står på wikipedia om man söker på förlåta. Gå med på att glömma bort. Är det de de handlar om? Gå med på att glömma bort. Glömmer man på riktigt då eller går man bara med på att inte bry sig. Älska, glömma o förlåta heter det, livets största hemlighet. Min mamma hade alltid en sån väggbonad ovanför soffan i köket, med den texten, när jag var liten. Den kanske hänger kvar förresten?  Är de verkligen de livet handlar om? Fast tänk efter! Det är ganska lätt att leva om man följer det. Skulle ju inte va annat än kärlek i den här världen. Eller?
Många tankar som snurrar i min hjärna såhär i februari. Du har funnits där hela tiden, o aldrig lämnat mig. Jämt, varje dag, sen då. Jag vet det, men kan man bortse från vissa saker? Kan man acceptera o gå vidare. Det handlar givetvis om vad man vill. En gång i tiden var allt självklart men så är det inte längre.
Woolshed idag då! Orkar man gå ut? Borde inte men.. roligt är det!
Tjillevippen

baraföratt


yes

Precis hemkommen från bion, idag fick jag äntligen se THE GREEN HORNET! OM jag tjatat om den i flera månader innan den kom ut men nu äntligen tog jag tag i det o fick se den! Den var bra, fast inte såå överdrivet bra som jag hade föreställt mig. Fast då menar jag inte att den inte var värd o se för de var den absolut!
Skönt med lite kvalitetstid med min lilla Marre! Händer ju inte allt för ofta!
Nu tänkte jag snart hoppa in i duschen. Måste bara be er alla där ute att fixa skype, FIXA, FIXA, FIXA! Här ska skypas så ögera o fingrarna blöör!
Puss o Kram

... .......


välkommen internet

Välkommen till 2011 Elin! Äntligen internet hemma! Fick sådan abstinens så förut var jag o fixade mig ett prepay mobilt bredband som jag kan ha så länge. Funkar faktiskt bra! Så just nu ligger jag i sängen med med min lilla bebis, en Asus 1005PE. Köpte den strax före jul. Så jäkla smidig, får till o med plats i handväskan, de ni! Skönt o kunna skypa o kolla fb.
Vilken kanonhelg jag har haft!
I fredags efter jobbet åkte jag bara hem o vände en snabbis sen mötte jag upp Felix o vi tog bussen ut till Blanchardstown där vi skulle möta upp resten för en teamnight. Vi bowlade o spelade laserdome, så sjukt kul! Jesper gick in med attityden om att han var bäst o skulle absolut spela mot mig för o spöa mig. Gissa vem som spöade vem? De tackar jag mina o tjejernas älskade bowlingkvällar för!
Efter de åt vi mat på TGI Friday, värsta goa Jack Daniels-burgaren! Mums! (Fredagar får man fuska med dieten). Jag, Sara, Jesper, Marcus o Rebecka drog in till stan vid elva för o fortsätta kvällen på Fibbers. Spelade lite biljard o drack några öl o klassikern redbull vodka. Var riktigt kul!
Jesper var impad över min biljardstil, han sa att han aldrig har skrattat så mycket. Jag tyckte jag var grym.

Kvällen slutade med att jag var väck o pratade om Finglas Dublin o att jag kunde va fyra år, jag behöver inte säga mer än att jag är lite knäpp!
Igår var jag o Rasmus på bio, Sanctum. Den var precis asbra! Jag lipade som en tok, så att jag knappt fick luft. Rasmus satt o skratta åt mig.
Idag har jag o Marie var en sväng på stan o käkade kvällsmat på Hop-house. Asiatiskt! Hur gott som helst!
Nu ska vi mysa o kolla på en film.
Ha det så bra! Puss o Kram

så kan de va


Då var de fredag! Fan vad gött att den här veckan snart är slut, jag som varit så fruktansvärt trött. Imorgon är de jag som ska sova ut riktigt ordentligt iaf!

Sen blir de nog promenad med Rasmus, förmodligen i Pheonixpark igen. Jag har nämligen hakat på Maria, fast en mildare variant av henens diet. Sallad varje dag till middag, frukt o sen äter jag bara grovt bröd till frukost. Nu får de va slut på onyttigheter! Räcker med de där pintsen man drar i sig!

Ikväll är de teamnight, funderar på o hänga med, bowla o käka i blanch. Faktiskt sugen på att hitta på något. Imorgon pratade jag o Katta om utgång på South Williams, de var ett tag sen nu.

Varför kan inte saker o ting bara flyta på? Det ska alltid vara något. Varför måste folk ha så mycket funderingar o tankar? När man för en gång skull trivs med att bara va då ska de va fel på det också. Är de så fel o bara göra det man trivs med för stunden?

Idag springer jag runt som ett fnask på IBM, mina shorts är alldeles för korta!

najs
or?
He's a bullshit king and he dwells in his cave

He'll tell you pretty things just to make you behave
He knows the tricks of his trade


homesweetIreland


Resan hem gick kalasbra! Tog tåget ner till Götet o mötte upp Anna K för o säga hej då. Katta o Isgren joinade o vi tre skulle ta tåget till Stenungsund 15.17, en minut innan avgång ropar de ut att tåget är inställt o blivit ersatt med bussar. Självklart gick de inte från Nils Erik heller utan vi fick vandra säkerligen 300 m med en resväska på rullgrus! Resan skulel tagit 30 min men ist tog den 1 o 40. Wiee. Väl framme i Stenungsund möttes vi upp utav Christian, Isens kompis som skulel köra oss till Norge. Vi hade en riktigt rolig roadtrip med massa skratt!

Flygresan gick bra förutom att de var lite skakigt. Var hemma i Smithfield runt tolv på natten. Satt uppe o tjötade skit med min sambo till efter tre tror jag. Blev väl ca 3 timmars sömn för att sedan åka till jobbet. Jag kunde verkligen ta mig upp o jag var så jäkla illamående. Längesedan jag var så fruktansvärt förstörd. Kom upp lite efter halv sju o jag börjar ju sju, så de fick bli taxi! Hann iaf! Folk skrattade åt mig när jag jag kom för jag såg verkligen helt förstörd ut, kände mig typ fullare än fullast.

Så igår fick de bli tidig sänggång. Efter att jag ätit lite mat tänkte jag hoppa in i duschen men skulle bara vila lite medans jag väntade på att vattnet skulle bli varmt, stensomnade ju så klart o vaknade inte upp förrän efter elva, då var de bara fortsätta sova. OM de var skönt! Idag känner jag mig normal i huvudet igen!

Idag har jag inga planer men jag vet vad jag vill hitta på.

Förresten, jag är sönderbränd i hela munnen på grund av att jag drack kokande vatten ur en pastasnäcka! Jävligt onajs!


PUSSS

tänker bara säga att jag vet så mycket mer än er.  jag är inte den som är den, jag är den andra.

RSS 2.0