strax innan helg


Sitter på jobbet, mindre än en timma kvar nu till HELG! Skönt som fasen! Ska hem o sova en stund dirr efter jobbet, sen blir de till o göra sig i ordning för o dra vidare till Harry för lite förfest innan vi ska vidare till Diceys o Tinas leaving pint. Tjejen ska ju flytta hem till Sverige igen!

Man märker av nu att de är många som säger upp sig o ska dra vidare, tråkigt är det minsann!

Solen skiner o de är sommar o sol! Nästan iaf. Varmt är det o jag är mer än nöjd. Det går bra nu!




tucan

Ligger i sängen o dunkar Steve Angello, taggar som fan inför söndag då vi ska på Size Matters o dansa som helvete! Min älskade Carro kommer även hit då o hälsar på igen, ska bli hur kul som helst. Ledig på måndag också, gött!
Igår efter jobbet stack jag upp till temple bar, till Elin, för o gadda mig. Vi fick en idé jag o Katta för ett tag sedan att vi var tvungna att gör en bff-irlands-tatuering, o kom då på att Guinness-tucan-fågeln vore en kul grej. Så nu är planen utförd. Nu har vi fått var sin fin liten pippi på respektive arm. Elin ska också göra en, så hon också får vara med i vårt coola gäng. Gruppfoto utlovas!
Dags o krya till sängs. Två dagar kvar på jobbet, sen äre helg igen!

påsk

Jag hade varit snäll o fick världens finaste påskpresent o ett påskägg :)

Påsk

I fredags var det Good Friday här i Irland, banker o offentliga institutioner är stängda denna dag men det är inteen officiell helgdag, många kontor och andra arbetsplatser är öppna. Vi arbetade som vanligt, dock var det julångfredag i Sverige, så vi hade inget o göra tack vare att alla kunder i Sverige var lediga.

Alla pubar och många restauranger i Irland är stängda under Good Friday, nämligen förbjudet att sälja alkohol.

På kvällen var vi ute o käkade på en Italiensk restaurang jag o Rasmus, sen gick vi o kollade på Fast and the Furious 5, SOM jag hade längtat. Den var så jävla bra! Älskar verkligen de filmerna!

Igår var det Påskafton. Vi gick hem till Felix o Harry för o äta påskmiddag. Det var hur trevligt som helst. Vi hade knytkalas o fick till en kanonmiddag med allt som hör därtill. Ägg givetvis, köttbullar, prinskorv, gubbröra, jansons o mycket mer. Felix är riktigt duktig på att laga mat, han hade bla gjort en egen majonäs med chili som var hur god som helst.

Senare på kvällen gick vi ut, till Dandelion o dansade en sväng.

Idag har de vart horisontalt läge hela dagen! Sovit, kollat film o sovit.

Kände att man inte kunde få för mycket utav Dwayne Johnson o Vin Diesel så för andra gången på tre dagar gick vi återigen på bio o kikade på Fast and the furious 5! Lika bra den här gången.
Blir ju bara mer o mer sugen för varje gång man ser en sån där läcker muskelbil. VILL HA!
Nu är det nattedags, upp tidigt som faen imorgon, då det är bank holiday o bussarna går som söndag. 06.15 ska vi va vid Hawkins så måste vandra hemifrån en halvtimma innan, fyyyyyyy! Förmodligen lugnt på jobbet iaf, då det är röd dag i Sverige också, skönt det iaf.
Natti natti. P o K.

bla

Ligger hemma hos Rasmus o chillar vid min dator medans han kollar på handboll. Väntar på mat som vi har beställt o jag är såååå jäkla hungrig!
Igår var världens bästa dag, vet ni varför? Jo för att min älskade groda Caroline berättade för mig att hon ville komma hit! Så nu är det jag som längtar tills den 24 maj för då ska vi krama sönder varandra.
Nu ska jag kolla på solsidan, har ändå inget vettigt att skriva. Hej då

haha



Snodde en bild utav Kausti.


Vi kan la va ninjas!

give me everything




Excuse me
But I might drink a little bit more than I should tonight
And I might take you home with me if I could tonight
And I think you should let me cause I look good tonight
And we might not get tomorrow

zunday

Idag har vart en riktigt söndag! Vaknade ganska tidigt, gick upp o tog en lång dusch o sen blev de värsta goda frukosten i sängen. Kollat på Fast and the furious-filmerna. Femman kommer ju snart ut på bio! De är så jäkla bra!
Jag satt o kollade massa kläder på internet o fick ett shoppingsug, så jag drog med mig Rasmus ner till stan, som påsbärare, o jag gick bärsärkagång som vanligt. Hittade två görsnygga långklänningar, blus, smycken o en ny jacka i sailorstuk.
Fick även ett ryck på förmiddagen! Fick för mig att jag saknar mitt löshår något så fruktansvärt, saken är väl den att jag saknar långt hår över lag men att mitt eget aldrig gror så pass.
Jag var därför förbi New Look o köpte mig lite med clips så jag kan få va snygg ibland när jag känner fört.
elin
el1nz00r

Cliffs of Moher

Igår hade vi inplanerat en liten utflykt för att komma bort från betong-Dublin för en dag. Vi gick upp vid halv sex för att åka med på en bussresa till Cliffs of Moher, som ligger vid västkusten. Klipporna är som högst 200 m över havet o det är sån fruktansvärt fin utsikt. Vi hade en underbar dag! Verkligen tur med vädret, strålande sol o varmt o skönt. Jag, Rasmus, Katta o hennes kompis Pia, Isgren, Kausti, Johannes, Hultgren, Adde, Rebecca, Tom o Anna var det som åkte iväg. Svårt o förklara hur mäktigt o vackert det är så jag låter bilderna tala för sig själva.
Första stoppet, surfingbyn Liscannor
Cliffs of Moher




















Galway Bay





big city life

Vart en bra dag idag, den har gått relativt fort o de har vart lagom mycket att göra på jobbet, sådär lagom mycket så man har hunnit med att ha skoj också.
Vi har raffle varje fredag, vilket innebär lottdragning. Jag har köpt lotter varje vecka sedan jag började jobba på IBM men aldrig vunnit något, MEN idag så var det min tur. Jag prövade en ny taktik, jag har nämligen märkt att de som köper fyra lotter eller mer alltid vinner. Så de var precis det jag gjorde, jag köpte fyra lotter o visst vann jag! En låda med öl, gött!
Så just nu ligger jag i sängen o lyssnar på skön musik o dricker öl. Heeelt för mig själv, o fan vad underskattat det är.
Jag vet inte riktigt vad jag orkar göra idag. Cesar o några ska grilla hos Johan i Ashtown. Dock ska vi på dagsutflykt till Cliffs of Moher imorgon. Bussen går 06.50, så jag vet inte om jag borde göra något annat än o slappa, annars kommer jag troligtvis inte orka upp.
Dags o fundera lite..

bloggbloggblogg


Idag tänker jag ägna ett helt inlägg åt Michael Kustinen, även kallad Kausti. Min före detta mentor. Det finns bara en sådan, iaf vad jag vet. Mannen med störst ego som har den största pessimistiska synen vad gäller allt! Dock gillar jag Kausti för vi har samma humor (iaf så har vi skrattat mycket tillsammans, även om jag tror att Kausti mestadels skrattar åt mig o inte med mig), gillar discomusik (Wigfiled - Saturday night) o han säger vad han tycker o tänker. Varför jag tänker stärka hans självförtroende o boosta hans ego genom ett helt inlägg som bara handlar om han själv, är för att han har den bästa o roligaste bloggen jag vet.

Så är har ni den mina damer o herrar, gå in o läs:

http://kausti.com



coconut tree


hello

Hemkommen från Harry o Felix för en stund sedan. Spenderat kvällen där tillsammans med Jerming, Cesar o födelsedagsbarnet Martin. Blivit bjuden på kycklingpaj o apgod efterrätt, rabarberpaj med grädde. Åt så jag sprack men är ändå sugen på något just nu.
Vi började kolla på Solsidan, har ju bara sett ett par avsnitt av de tidigare, tusan vad bra det är!
Den här veckan är det mycket ståhej på jobbet. Vi arbetar nämligen efter efter ett visst arbetssätt o just den här veckan ska det komma personer till IBM som ska kontrollera att vi följer detta. Massa statistik o konstig saker man ska kunna, som jag inte har en aning om. Det handlar i princip om att alla IBM över hela världen ska fungera på samma sätt. Dessa "kontrollanter" som kommer, kan välja ut vilken person som helst o ställa frågor. Jag är helt körd om de skulle fråga mig någonting kan jag lova, för jag kan verkligen nada om det där.
Idag kom regnet o kylan tillbaka, men det vänder nog snart igen, that's Ireland!
Sova kanske vore något att tänka på!
Natti

pics from that first day

April 9, 2011

the first day of summer

Vilken underbar helg jag har haft!
Vaknade relativt tidigt i lördags, runt tio, låg o drog mig till halv elva, så jäkla skönt. Jag o Rasmus packade ner filt, kaffe o mackor o vandrade iväg till Phenoix park. Låg där i flera timmar o gottade oss i solen. Så mysigt o ligga o kolla på massa folk.
På kvällen åkte jag, Katta, Harry o Sofia till Bex o Amanda på förfest. Satt på balkongen o pimplade vin. Vi hamnade senare på The Palace. Så sjukt kul nattklubb! De har små runda podium med olika färger i golvet som man kan dansa på, vi stod typ där hela kvällen o skakade rumpan. Har aldrig varit så svettig någon gång när jag kommit ut från ett uteställe.
Vilken kväll! Vilken vandring hem! Det var längesedan jag skrattade så mycket! Vi gick på jakt efter något o äta o hamnade nere i Temple Bar, dock var alla ställena stängda. Stannade till utanför "Hungry Harrys" där Harry fjäskade in sig o blev bästis med ägaren, som stod utanför, så han gav oss massa gratismat. Efter de träffade vi två irländska killar som vi skulle följa med hem till på efterfest men som vi senare rymde ifrån. Efter att Sofia vikt av hemåt träffade jag o Harry också en kille från Limerick, som var vilsen i storstaden som vi fick hjälpa att hitta sina kompisar. Det var många märkliga händelser må jag säga! Bästa kvällen på länge!
Idag vaknade vi upp vid tolv, tog med oss filten o gick upp till Stephens Green, en park mitt i stan, o satt där o softa tills kvällen. Då vi gick o käka Jack Daniels-burgare på TGI Friday, mums!
Bakfyllan slog till direkt när jag kom hem, så jag somnade i sängen i ett par timmar. Efter de att jag vaknade till liv igen har jag legat i sängen o plöjt igenom massa "How I met your mother", för de är typ de bästa jag vet.
Just nu älskar jag Dublin, jag älskar Irland, o jag älskar mitt liv. Vi har sommar här! Har vart över 20 grader, varmt i luften, klarblå himmel o strålande sol. Folk går i kortbyxor i t-shirt, klänning, flip-flops o de är varmt! Helt galet att de kan va så när det bara är april.
Dags o försöka sova! Jobbångesten kryper sakta men säkert på..
Puss o Kram

tummen upp!



Tur att vi är så jävla snygga iaf! hahahahahahahahahahaha


FASTER

FASTER, liite bra film! Dwayne Johnson, liiite go kille, jag kan tänka mig o kramas med honom!

free fallen

Ligger hemma i sängen o lyssnar på go musik medans duschvattnet värms upp. Så det funkar här i Irland förstår ni! Här har vi inte den lyxen att ha varmvatten jämt i kranarna utan de får man slå på o av, så dyrt som de är!
Ska på bio lite senare. Rasmus var tvungen att jobba över så vi ska gå så fort han kommer in till stan. Vi har ju skaffat oss unlimited cards, så vi betalar 19 euro i månaden så får vi gå på precis huuuur många biosar vi vill. Världens bästa!
Häromdagen såg vi Limitless o idag tänkte vi kolla in Faster. Biffiga killar o snygga bilar, precis en film för mig, som Rasmus uttryckte det, haha! Nästa film som står på tur är Sucker Punch, den verkar ju så jäkla ball! Jag ska verkligen utnyttja mitt kort till max o gå på bio va

Petite Lap Giraffes

Jag vill också ha en Petite Lap Giraffe! 

"a bubble bath once a week with purified water is all they need"

Kolla in dem här: http://www.petitelapgiraffe.com/index.php














For real? In Russia? We keep our fingers crossed
och önskar att det är sant tycker jag :D

stressssss


Shit, världens stressigaste dag på jobbet ever!

Alla agenter har suttit upptagna precis heela tiden sen klockan 7 imorse. Jag fick inte break förrän efter tio o inte lunch förrän efter ett. De bara rings o rings o rings. Hög-severity, virus hos alla! Underbart en måndag! Har ungefär 10-15 ärendet att logga som jag inte har hunnit med, tur man har en havltimma efter jobbet tills bussen går.

Men! Inte deppar vi ihop för de! Vi är ett team o vi slåss mot problemen, wieeee!

Jag har iaf taggat med LMFAO heele dagen.. untz, untz, untz, så jäkla gött så jag finner inte ord!





flumm

Skönt att den här dagen snart är slut, lätt den sämsta dagen de här håret.
Så mycket tankar som snurrar i huvudet. Att man kan känna så mycket på en o samma gång o samtidigt inte känna någonting. Vad har de blivit av mig?
Att en liten sak kan bli en stor sak, o att en stor sak kan bli en liten sak beroende på situationen, det är konstigt. Vad ska man med alla dessa tankar till? Tror ni man lär sig något av allt? Är livet en enda stor prövning? O vad ska de tjäna till?
Skönt att man bara kan skaka på axlarna o säga, "Vem bryr sig?".
Flummiga skriverier en sån där ångestfyllt bakissöndag. Nog med det. Nu ska jag borsta gaddarna o göra mig i ordning för att sedan känna efter om jag orkar gå på bio.

PP

Så att ni där hemma kan förstå hur stor o fin Phenoix Park faktiskt är, här snackar vi inte Boulognerskogen.
Phoenix Park (Irish: Páirc an Fhionnuisce) is an urban park in Dublin, Ireland, lying 2–4 km west of the city centre, north of the River Liffey. Its 16 km perimeter wall encloses 707 hectares (1,750 acres), one of the largest walled city parks in Europe. It includes large areas of grassland and tree-lined avenues, and since the seventeenth century has been home to a herd of wild Fallow deer. The English name comes from the Irish fionn uisce meaning "clear water".

Morrn morrn

Jag gick upp vid tio, o vad har jag gjort sen dess? Inte ett piss rent ut sagt! Suttit i sängen o chillat, visserligen fört över musik till min ibaby så jag har något o lyssna på. Solen skiner o de ser ut som att det är blå himmel, så jag tänkte faktiskt ta på mig träningskläderna o vandra upp till pheonixpark o ta en runda.
Mitt hem ser förjävligt ut, o de luktar förjävligt! De behöver diskas, de behöver dammsugas o dammas i alla hörn o kanter. Varför ska jag tycka att de är så förbannad tråkigt o varför ska de va så in i helvetes svårt o ta tag it?
Ikväll är de Housewarming Party hos Otto o Hannes, ska bli riktigt roligt!
Puss på er!

RSS 2.0