:)


Snökaoset har fortsatt här i Dublin, eller ja de irländska "snökaoset". Det är väl sisådär 2 -3 cm snö! Helt otroligt att de kan få sån panik! Men när de fruser på på natten o de inte har vinterdäck så fine, de blir ganska jobbigt.
Höll på att inte komma hem från jobbet igår då dublinbus hade ställt in vissa turer, men som tur var så gick min rutt men en annan väg, så hem kom jag!

Vid fem var vi o skrev på papper på lägenheten o betalade deposit. Så jäkla skönt! Vid halv åtta anlände vi till vårt nya hem! Kläckte en öl o packade upp, fick ordning på det mesta faktiskt. Den är jättemysig o det känns jättebra! Har planerat att åka till Ikea så småningom o handla lite myspysgrejer så kommer den kännas mer hemtrevlig o ännu mer som vår. Det blir lite retrostil över den.

x

I knew you before you did

"I knew you before you did.." Det var vad jag sa till Kevin igår, han påpekade att han tyckte det var väldigt vackert o nu när jag har tänkt på det ett tag så håller jag med.. Lite imponerad av mig själv att jag kunde komma på något sådant poetiskt. Meningen i sig känns väldigt stark o känslosam på något sätt. Haha ni fattar säkert ingenting, men ni kanske kan få se hur jag menar en vacker dag..

Snow in Ireland

I fredags kom Katta in till mig efter jobbet så satt vi på Jacobs o drack några öl, sen gick vi vidare till Gogartys, mötte upp Igel, Martin, Hampus o Spiris o hans syskon. Riktigt bra liveband som spelade. På natten åskade det o blixtrade det som fan! När jag vaknade upp på lördag morgon o kollade ut genom fönstret var de bannemig snö, o de som aldrig snöar på Irland! Igårkväll var nog som värst, riktig snöstorm! Kallt som tusan är de ock! Det så roligt här på Irland, lite snö gör att de blir värsta kaoset! Bussar, tåg o flyg inställda pga lite snö, kanske 2 cm. Vädret gjorde att Katta inte kom hem från sin bror som hon hade hälsat på i Mullingar, så hon fick spendera hela helgen där. Jag kom hem vid två på lördagen, träffade Kevin som slutade jobbet tre o gick med han ut o tog några öl tills han skulle börja jobba sex igen, då följde jag med han upp till hostlets bar, där han jobbar, o satt där o drack öl. Efter det mötte vi upp Kevins kompisar o gick ut på stan. Hade så jäkla kul! Var hemma vid fem imorse! Vaknade inte upp förrän sent på eftermiddagen! Det vi har hunnit med idag är att packa o köpt täcke o kuddar. Sen jag jag faktiskt lagat svenska köttbullar med gräddsås o bjudit Kevin på det! Imorgon går flyttlasset! Blandade känslor ändå måste jag säga! Kommer sakna hostelivet samtidigt som de ska bli så jävla skönt o få sitt eget hem!! Nu måste jag sova! xoxo

Kanoners!

Har tjatat om om att jag velat gå på bio hela veckan, o igår blev de äntligen av! Jag o Katta gick på Jackass 3D, den var fruktansvärt rolig! Skrattade mig igenom hela filmen! Idag sitter jag själv, vid min egen dator o tar emot samtal på jobbet. Det går faktiskt ganska bra, trots att jag inte alls kan mycket. Kan ju inte göra mer än mitt bästa o de är tur att jag har så många überbra kollegor att fråga om jag behöver hjälp. Idag har vi tänkt o gå ut lite igen, funderar på att gå till ett ställe som heter TRIPOD. Verkar va ett helskönt ställe med flera dansgolv o massa skön dunkmusik så vi kan klubba hela natten. Hoppas de blir najs!

Nu är det bara tre dagar kvar tills vi får flytta in i våran alldeles egna lägenhet, o jag längtar så att jag snart spricker! Kan inte förstå att de är sant ibland! Jag bor faktiskt i Dublin, på riktigt, det här är numera mitt hem. Jag ska säga er att jag är inget annat än så fruktansvärt nöjd o glad. Jag trivs som fisken i vattnet! Älskar mitt liv! Mitt råd till er där ute är verkligen att göra det ni vill, go for it! Man måste våga chansa!

Nu är min rast snart slut, så dags o hoppa in på linan o fortsätta jobba!




Mums


Sömn > hårfärg

Mitt mål för dagen idag var att färga mitt hår, då min utväxt börjar bli groteskt o för att jag är trött på att va blond/orange/rosa o verkligen längtar efter en helblond kaluffs. Marie skulle hjälpa mig när jag kom hem från jobbet, innan hon skulle träffa Conor vid halv nio, men jag skulle bara vila lite. Så jävla typiskt mig att stensomna o verkligen inte kunna ta mig upp ur sängen! Vad trött man kan bli! Vaknade upp vid nio av att en kanadensisk tjej satt o prata skiiithögt i telefon. Gick upp o tänkte färga håret själv men då ringde Kim, så jag blev fast i telefonen ett bra tag. Så nu sitter jag här med samma gamla hår iaf. Får hoppas att Marie hinner färga det imorgon innan hon börjar jobbet! Jaja de löser sig! Nu ska jag lägga mig i sängen o kolla in något svenskt tvprogram. Puss!!

Lägenheten är vår!

VI FICK LÄGENHETEN I SMITHFIELD!!!!! Faan vad underbart! Inflytt sker nästa måndag, den 29/11. Kan inte må bättre just nu! När vi kom hit sa vi, "vi bokar en vecka på hostel så får vi se sen.." SEX jävla veckor senare.. Äntligen! Ska iof inte klaga, än så länge har de vart de sex bästa veckorna i mitt liv. Hostel är riktigt kul, man träffar mycket sköna människor. Tack vare Isaacs o Jacobs har vi funnit många nya vänner, MEN de ska bli riktigt skönt att flytta till ett ställe som bara är vårt hem! I lördags blev en riktigt slappardag, somnade vid elva tror jag. I söndags möttes jag o katta på stan, gick o kikade lite på stan uppe vid Grafton st. Upplevde den första snön, i form utav skum ifrån en snökanon, de var riktigt roligt. Sen gick vi till en pub o luncha o drack några öl. På kvällen gjorde Marie köttfärslimpa till mig, med potmos, gräddsås o kokta morötter. Helvete vad gött det var! Somnade proppmätt! Nu i veckan blir de lugna puckar. Har börjat ta egna samtal på jobbet nu, med kausti (min mentor) som stöd. Snart sitter jag nog med egen telefon o dator. Haft en trevlig kväll idag, tagit en öl o hängt med Kevin i baren vi har här på hostlet. Skrattar alltid så man är helt slut när man hänger med honom! Hörs o ses! <3

Purty

22.16 en lördagkväll, här ligger jag i sängen o är helt förstörd. Alkoholens baksida. Inte nog med det så börjar jag bli riktigt förkyld så nysningar, ont i bröstet o en jävla snuva hör också till. MEN vilken jävla kväll de var igår! Hade så sjukt kul! Först var vi ett gäng o förfestade hemma hos Bex o Amanda. Efter det tog vi oss till PURTY som ligger i utkanten av Temple bar. Grymt ställe! Igår hade de kuddkrig, så det låg kuddar o fluffig bommul överallt som folk kastade. Så jävla flummigt! Dansade som en galen Tiger på speed, haha. Utanför klubben låg de där fluffet överallt o en lite lagom påverkad(!) Elin tyckte att de såg så mjukt o skönt ut så hon tog av sig skorna o skulle gå barfota, vilket resulterade i en glasbit i foten, men det gick bra. Efter klubben åkte jag ut till Ashtown med världens skönaste taxichaufför. Han var från Afrika o visste vem Dr Alban var för att de kom från samma ställe, så hela vägen satt vi o sjöng Dr Alban-låtar, haha. Fyyy fan vad jag har vart dålig idag som sagt. Promenaden hem i pumps idag var nog de värsta jag gjort i hela mitt liv! Nu ligger jag o Katta i var sin säng hemma hos var o en o diskuterar om vi orkar flytta på oss. Svårt de där. Vi hörs imorgon. Puss o kram

Underbara torsdag

Vilken bra dag på många sätt o vis! Fick ringa mitt första samtal på jobbet, visserligen till en kund som redan hade ett ärende, men ändå. Känns bra att ha prövat på. Efter jobbet gick vi o kolla på två lägenheter i Smithfield, smithfield village. Bestämde oss för att vi vill ha en utav dem, o de verkar som att vi får den. Ska dit o lämna arbetsintyg o bankpapper imorgon, så håll tummarna! Ett sovrum, vardagsrum, kök o toa. Jättemysig i ett bra område. Skönt med en helt egen lägenhet! 750 € i månaden delat på två, heeeelt okej mitt i Dublin. Inte nog med detta så är de lönetorsdag! Vilket innebar att jag kunde hämta ut min första lön, så jag o Katta gick i shoppa en del på stan, så nu är den lönen nästan slut, haha. Fast jag tycker att jag är värt det! Har tröttnat rätt jävla hårt på de 20 kg jag hade med mig från Sverige o jag kommer inte kunna hämta mer förrän nästa år. Köpte två par pumps, ett par gråa o ett par i leopard, såå snygga! Köpte även en längre stickad tröja o en top i zebra. Massa smycken också! Imorgon efter jobbet blir de fest hemma hos Bex o Amanda, ska bli riktigt kul! Hoppas på en kanonkväll! Nu ska jag krypa till kojs, dags att gå upp snart. Phu! Natti natti, puss!!

Satisfied

Jag trodde inte man kunde känna sånt här lugn o sådan här lycka. Jag trivs, för första gången på väldigt länge. Satisfied, det är rätt ord. Jobbet flyter på, hänger med en hel del nu, sitter än så länge o medlyssnar men har faktiskt prövat på o logga lite ärenden på datorn. Känns bra, känns bra. Är nästan lite excited över att få min dator o telefon, så att jag kan börja jobba på riktigt, o ta emot egna samtal. Efter jobbet igår gick jag o Katta på stan o kollade lite i butikerna, vilket är livsfarligt. Har nästan helt hundra bestämt mig för att köpa ett par Dr Martens! Velat ha så jävla länge o nu kan jag nog inte stå emot längre. Är ju lön på torsdag, ska fundera tills dess iaf. Efter kulturen på stan hamnade vi så klart på puben, 3 CROWN ALLEY den här gången, inne i tempelbarområdet. Mötte upp Marie, Hampus o hans kompis o Elina o hennes dansk. Var riktigt trevligt o de slutade som vanligt flera öl o timmar senare än vad de borde. Idag har jag o Marie vart o tittat på en lägenhet i christchurch, ganska mysig o relativt stor för att va 1bed appartment. Dock har vi hittat ett par i Smithfield, där jag helst vill bo, som vi ska försöka titta på i veckan innan vi gör något beslut. Imorgon har jag faktiskt lite sovmorgon för jag ska till banken innan jobbet o öppna upp ett bankkonto, o de öppnar inte förrän nio. Så skönt att slippa bli väckt av alarmet klockan fem! Nu är klockan ändå mycket så dags att somna! Puss o kram

Frusen

Då var de redan söndagkväll, tiden går så fort! I fredgs åkte jag hem direk efter jobbet o duschade o åt lite mat. Drack ett par öl med Mikaela, en utav de svenska oslotjejerna, innan jag begav mig ut till Ashtown vid halv tio. Mötte upp spiris o hans roomies så gick vi hem till Hampus som hade inflyttningsfest. Vilken jäkla fin lägenet de har! Dock så kostar de därefter! Vid tolv drog vi in till stan. Jag, Henrietta, Felix o spiris gick till Gupsy rose, efter ett tag kom de andra dit o då drog vi vidare. Det var en riktigt rolig kväll o fy tusan va jag låg bakis hela lördagen. Så igårkväll blev de bara film o gott. Idag har jag också mestadels tagit de lugnt. Ska nog möta upp Katarina vid åttatiden då hon kommer tillbaka från Cork, där hon har vart hela helgen. Hur ska man gå tillväga för att uppnå det man vill utan att haka upp sig? Puss puss

Overslept

Ja fy fan.. Så var det! Kände mig jävligt trött efter jobbet igår men jag käkade lite mat o fastnade i soffan, sen kollade jag o Theo på en film. Ställde klockan på 5 imorses så att jag skulle komma upp i tid. Sov med mina öronproppar för att jag skulle få en god natts sömn o tyvärr sov jag lite för skönt! Vaknade upp av att de var massa folk uppe i rummet o att de var ljust, kollade på klockan o den var tio i nio! Fick ren panik o ringde min teamledare Marie som sa att jag skulle ta de lugnt, käka lite frukost o komma när jag var klar. Sjukt förstående o jag fick ingen utskällning, men jag ät ju noob än så länge o då får man göra som man vill, haha. Nej skämt o sido! Jävligt pinsamt o dumt men man kan ju verkligen inte göra något åt det, bara se till att de aldrig händer igen! Peppar, peppar. Nu sitter jag o väntar på att min färdigpizza ska bli klar i ugnen, den från super value, den är bäst! Så jäkla god! Pepperonipizza! MUMS! Sen ska jag duscha o göra mig i orning o bege mig av till Ashtown där de är fest ikväll med massa ibmare. Senare drar vi förmodligen in till stan. Puss på er!

Sleep well

En liten snabbis innan jag ska sova.. Börjar ju sju på morgonen vilket innebär grymt tidiga morgnar, o sånt har inte jag sysslat med sen drygt fyra tillbaka. Får gå upp vid fem - halv sex då jag måste gå till bussen vid tio över sex. De är riktigt jobbigt måste jag säga, jag är absolut ingen morgonmänniska! Jag har tyckt att de vart jobbigt att börja kvart i tio i tre år, o nu skulle de va rena sovmorgonen! De känns fortfarande bra iaf! Efter jobbet gick jag o Katarina o käka på BK o gick en sväng på stan. Fy fan i helvete vad snygga grejer jag hittade. Hatar att inte kunna shoppa ALLT man vill ha! Var hemma vid sju, då hade jag o mamma bestämt att vi skulle skypa, o fick prata med pappsen också. Slitkul! Skype är riktigt bra! Vi har fått två roomies, två tjejer från Sverige men som bott i Oslo i sju respektive fyra år. Riktigt sköna så dem har jag umgåtts med ikväll o tjötat massa skit. De skulle ut o göra staden idag. Synd att de bar stannar till lördag dag. Nepp nu går ögera i kors så nu de är dags att somna in för dagen! Får höras mer imorgon. Nighty, love

Nooooob

Tror ni jag kunde sova natten mellan lördag o söndag? Nej då! Inte nog med att jag var nervös så delade jag rum med en jävla idiot som snarka så högt så taket nästan lyfte! Efter många om o men kom Marie på att hon hade öronproppar så de fick jag låna o efter de gick de bra. Kvart i nio skulle jag befinna mig på IBM, men med tanke på att de gick som de gick sist med min busstur o att jag inte åkt med 40D förut så var jag ute i god tid. Redan klockan åtta var jag framme men skönt var det! Första dagen gick bra, vi hade lite genomgång med Manpower bara o kommer inte få någon training av IBM förrän i början av december. Fråga mig inte varför! Så fram tills dess ska jag sitta o medlyssna på samtal. Själva jobbet känns som att man kräver minst tio års erfarenhet av IT, men ingen av de andra hade de när de börja så jag ska väl också haja grejen så småningom! Jag fick ju jobbet av någon anledning. 7 am - 4 pm är de som gäller varje dag, o ledig på helgerna. Arbetsplatsen trivs jag sjukt bra på! Alla verkar störtsköna! Jag är såå glad! Det började en tjej samtidigt som mig som heter Katarina o är från götet, jättetrevlig o go! Efter jobbet igår var vi ute o tog några öl. Var en riktigt rolig kväll!! Träffade en gubbe som vi hängde med, hab var helylle! Hans motto var för "lev för dagen"! Usch vad trött jag är idag, men ska försöka hålla mig vaken till halv tio så jag kan somna sen! Jag har en tråkig nyhet att berätta också. Tyvärr som kommer jag inte kunna komma hem till Sverige på hela december, vilket innebär att ni får fira jul utan mig. Jag är hemskt ledsen! För min del känns det okej, gör mig inte speciellt mycket förutom att jag saknar mina tjejer o mamma o pappa förjävla mycket, o de hade var skönt o träffa få träffas o kramas lite men får ta det nästa år. Ni är välkommna hit när som, det vet ni! Nyår vore väl något o fira i Dublin? ;) puss o kram

Cineworld

Nyss hemkommen från the cinema, o vilken jävla bio vi har här i Dublin! Fyra våningar med rulltrappor emellan! För en smalltowngirl som mig är de rätt imponerande. Vi satt då i salong 17 o kollade på DUE DATE med Zach Galifianakis, ni vet killen från The Hangover? Vilken jävla kille alltså! Den här filmen var minst lika bra. Jag garvade precis hela tiden, o några gånger storlipade o garvade jag på samma gång. Absolut värd att se! Det är värsta stormen ute, nu känns de att vi bor p Irland. Regn o rusk, brr. Klockan börjar bli alldeles för mycket, verkligen dags att försöka sova då jag ska upp om sex timmar igen! God natt <3

SHM

Idag vaknade jag ganska sent o fick ett ryck på att inte göra någonting, så jag satte på mig träbingskläderna o gick ut o gick en promenad på en o en halv timma. Gick längs med Liffey ner till hamnen o även åt andra hållet bort mot Phoenix park. Så jäkla uppfriskande! Dunkade Swedish House Mafia i lurarna , då jag blivit helt såld på dem. Helt sjukt grymma! På vägen hem köpte jag med mig yogurt o frukt o tänkte ge det till min kära sambo när hon vaknar, köket är när nämligen stängt till fem. Imorgon är det då dags för första dagen på mitt jobb. Jag är nervös, mest nervös för själva resan dit tror jag, resten löser sig. Känns givetvis spännande också! Nu ska jag nog ta tag i o kolla lite lägenheter. Hörs o ses kära läsare! Puss

Saturday night

http://www.youtube.com/watch?v=rTI8s0H31ys&sns=em Spelade den här låten säkert 1000 ggr igår men jag älskar den idag med :D

The hangover

Jisses! Vad jag har mått idag! Men de var en fruktansvärt rolig kväll igår. Det var jag, Mandy, Damien o Sebastian som gjorde Dublins gator osäkra. Först gick vi till O'RIALLYS, puben som Marie jobbar på. Lika bra där som alltid! Mycket folk o skön musik. Efter några öl började de rycka i våra dansceller, så vi begav oss in mot Tempel-området till nattklubben FRITZSIMONS. 4 våningar, en dj, två liveband o flera barer, vad mer kan man begära? Vi dansade loss nere i källaren till house o rnb största delen av kvällen. Så jävla kul! Vid två hade vi tappat bort Mandy o killarna ville gå hem. Jag som var i mitt bästa partyesse efter ett x antal öl o cider var lite missnöjd men förstod att de kanske var de bästa alternativet. Tack till mina vänliga vänner för att de i stort sett ledde hem en vinglig tjej med envist tonårshumör. Utanför Jacobs mötte jag Thomas som också hade vart ute på äventyr uppe vid stephens Green. Vi slog oss samman o satte oss utanför o lyssna på musik o tjöta skit i säkert 1,5 timma. Vid fyra följde han mig till rummet o jag däckade i min säng med kläderna på. Det var inte roligt att vakna imorse kan jag lova! Vid fem gick jag o Marie till FOOD HALL o käkade grekiskt. Gött! Ikväll blir de slappt. Sitter i receptionen o ugglar, men de är kul för Kevin jobbar. Så jävla kallt idag, sitter med jacka o halsduk o Kevins jacka som filt. Brr! Förkyld har jag blivit också! En bidragande orsak kan va att man vägrar gå hem med ytterkläderna på. Dumma tjej! Imorgon ska vi ringa på några lägenheter, underbart!

Har du hört om Elin?

Man kan visst inte rymma ifrån sitt eget liv, vissa saker förföljer en vart man än är. Jag måste säga att jag är i chock över att folk är intresserade utav mig o mitt, de trodde jag inte. Det är faktiskt så att jag tycker att de är lite kul. Jag är ju så nyfiken på vem det är som vet så mycket om mig. Finns de folk som sitter o diskuterar Elin Skoog? Det är ju ascoolt isf. Jag har ju sagt länge att jag borde sälja mitt liv till någon som kan göra en film om det, kanske borde ta o utveckla den iden på riktigt, kan ju tjäna storkovan. Här på Irland är de bara gött iaf, ikv blir de öl med Mandy, en tysk tjej som bor på hostlet. Ska bli kul att gå ut lite, känns som de var längesedan haha. Pusspuss

Fruktansvärt bra låt

Babyshambles "Carry On Up The Morning" In the morning where does all the pain go The same place the fame goes straight to your head Ah, its not easy getting it out my head It wasn't easy gettin outta bed So much shame on the workman who blames his tools Then so the saying goes so its said The way you tease me, tease me outta my head Ah, its not easy forgettin what you said I know you used to be into me Now you've got it in for me In the morning where does all the pain go The same place the fame goes straight to your head It wasn't easy gettin you outta my head Ah, its to easy gettin out my head Given up trying to explain I'll just put it in a song instead Ah, it's not easy gettin outta bed Ah, its too easy gettin outta my head I know where to find, where to find you my love At the same old place by the river, the only way in is through the window, through the window

Thrue love

Ligger i sängen o knaprar godis o hart så jävla gött. Precis pratat med mina älskade brudar i telefonen i en halvtimma, dyrt som bare den, men så jävla värt det! Fällde några tårar. Saknar dem lite för mycket ibland. Tänkte jag skulle kolla på de här pensionärsjävlar för o se om de är något o ha. Tjilevippen!

Kommentera mera!

Tycker det är lite dåligt med kommentarer nuförtiden o de är tråkigt! Kommentera mera :)

Soffpotatis

Onsdagkväll vilket innebär att Marie är på jobbet. Jag själv ligger i soffan o kollar på fotboll, trot eller ej. Fast jag har fått lära mig att de inte är så viktigt vad man kollar på utan med vem man kollar, o när de gäller mitt sällskap är jag mer än nöjd. På måndag börjar alltså verkligheten, nu är de slut på min semester! Ska faktiskt bli skönt o börja jobba. Tråkigt att alla får jobb på olika ställen bara så man kanske inte ser varandra lika mycket o ofta. Jag o Marie kollade runt lite på lägenheter förut o de finns en del. Hittade en som jag fastnade för, den ligger här i centrum o de skulle passa mig perfekt då jag måste ta bussen härifrån till jobbet. Ska kika lite närmare till helgen eller nästa vecka. Nu ska jag softa vidare! Pusss

I did it!

Jag fick jobbet på IBM!!! Börjar jobba på måndag!! Så jäkla gött :D

Pirr pirr

Ligger i soffan o myser, är lite rastlös men ni vet hur svårt de är o ta sig upp när de är sådär gött? Ska nog gå o fixa mig en macka för jag har fan bara ätit en banan idag! Ikväll vankas köttfärslimpa potmos o gräddsås! Så fruktansvärt yummie! En rulle o lite godis vore inte fel heller! Höstmys! Varför är de så lätt att börja sväva så fort man tillåtit sig själv att göra de lite granna?

Skratta eller gråta?

Hujeda mig vilken morgon!! Vaknade upp vid 8, stressadebo gjorde mig i ordning snabbt som tusan då jag egentligen hade tänkt att vandra ifrån hostlet vid kvart över. Halv 9 kom jag iväg! Gick upp till O'connoll o letade efter en buss som heter 40D, hittade den ingenstans. Frågade en busschaufför i han sa att jag kunde ta 38, o de var den jag åkte med sist så de var perfekt tänkte jag. På 38an infann sig världens suraste busschaufför! Han sa iaf att att jag skulle kliva av på sista stoppet. Pga vägarbeten tog denna bussresa en timma ist för en halvtimma! Kvart i tio ser jag skymten av sista stoppet, helt rätt av den griniga chauffören! En man som tyckte jag såg lite vilsen ut frågade om jag behövde hjälp o jag sa att jag skulle till global services. Han hade ingen aning om vart de låg men han sa att jag skulle gå in i byggnad 6 till receptionen o fråga, så de gjorde jag! Visst var jag på IBM men helt fel IBM!! Paniken steg!! Hon i receptionen var dock väldigt hjälpsam o ringde mig en taxi, 20 euro o 15 minuter senare befann jag mig på rätt ställe! Phu! Kom lite sent men de förstod mig. Intervjun gick bra o de ska höra av sig om ett par dagar! Cross your fingers :) När jag skulle åka hem skulle jag ta bussen tillbaka, missade den första så fick sitta ute i regnstormen o vänta på nästa i en timma! Vid det laget visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta åt dagens händelser! Kom hem till slut o nu ska jag hoppa in o ta en varm dusch! Grattis älskade pappa på födelsedagen!

inlägg två från ibaby.. Hmm

Idag har jag pluggat på massor om IBM o försökt förbreda mig på bästa sätt inför min intervju som jag ska på imorgon. Hoppas innerligt att det går bra! Det vore så skönt att veta att man har ett jobb, då kan man slappna av o koncentrera sig på annat. Det blev ingen utgång i fredags, vart lugna puckar hemma ist, kollade lite svensk tv o slappade. I lördags var jag o Marie på Dublin tattoo convention på dagen. Det var väldigt litet men de fanns några som var väldigt duktiga. Fanns dock inga tider lediga så de blev ingen gjord men jag o Marie har en ide som vi kanske sätter i verk. Spännande va? ;) Måste berätta om ett så jävla roligt skämt som jag o Marie ick gjort i lördags. Vi har planerat de hur länge som helst men äntligen fick vi tillfälle! Kevin, en kille som jobbar i receptionen (jobbade även på Isaacs) han är väldigt duktig på gitarr när han jobbar jobbar han aldrig utan flummar mest o spelar gitarr. Så en dag på Isaacs så skämtade jag med honom o sa att jag ville ha hans autograf för att han skulle bli en stor rockstjärna en dag, då sa han att han redan var det o vi spann vidare på det här iaf så de slutade me att han sa att om jag tatuerade in hans namn så skulle vi få bo gratis på Jacobs. O efter det här han han tjatat lite om den där tatueringen o frågat vart den är o sådär o när vi kom tillbaka från tattoomässan så jobbade Kevin. Han frågade lite vad vi hade gjort på dagen o sådär o då visade jag bandet vi hade fått runt armen, då sa Kevin "Fan vad kul, gjort någon tatuering då?" Bästa upplägget tänkte vi o Marie svarar "aa Elin gjorde faktiskt en", så jag drar upp byxbenet o visar mitt hjärta med ett K i o Kevin blev precis knallröd i ansiktet o helt till sig. Han visste inte vad han skulle säga! Det var så jävla klockrent! Ibland är de bra o ha sparat gammelt på kroppen! De bör tilläggas att Kevin är en riktig skojare så jag o Marie lär nog få igen 1000 ggr upp men.. På kvällen jobbade min kära sambo så de fick bli utgång med boysen. Förfestade på hostlet med fransmännen. Vi skulle ut på en klubb inne i tempelbar området men jag o Theo hamnade lite efter så när vi skulle gå in så var se fullt. Så medan alla andra var de inne gick vi till ett annat ställe men såå jävla mycket folk som de är ute på Halloween så gick de inte röra sig så efter en stund bestämde vi oss för att gå hem ist. Hela söndgen låg jag typ i sängen o slappade, mötte upp Marie vid 20 så gick vi ut o käka lite sen blev de relativt tidig sänggång. Anton ringde mig förut, himla kul o prata lite skit med honom! Saknar honom! Nu ska jag kolla tvätten som är i maskin sen ska vi ut o handla lite mat tror jag. Håll tummarna för mig imorgon så jag inte behöver åka hem! Puss!

Testinlägg från min ibaby

Sitter just nu på hostlet o ska äta lite, tror jag kommit på hur jag ska kunna blogga lite oftare så tänkte bara testa. Längre uppdatering kommer sen! Puss på er

RSS 2.0