summary

Såhär är det.. När det händer saker i mitt liv så slutar jag blogga o när de absolut inte händer någonting då bloggar jag. Det har jag kommit fram till! Jävligt märkligt dock för det borde ju vara tvärt om, o som jag har sagt tidigare så blir jag rätt trött på mig själv att det inte är tvärt om, men för er som känner mig förstår ni nog varför. Det är orkens fel! När jag är uppe i någonting o anser mig ha mycket att göra så blir jag för lat helt enkelt. Tänkte därför göra en samanfattning på månaderna som har gått.. 

Orkar ni läsa?

Var slutade vi sist.. jo 15 maj.. Rasmus Karlsson, bästa killen! Där har ingenting förändrats! Min stora kärlek, min älskade snosse, kärleken till honom är fortfarande obeskrivlig o han gör mitt liv sjukt värt! 15 maj var också näst sista dagen i Dublin. Som jag skrev där senast så bodde vi på hotell de sista dagarna, eftersom vi städat ur lägenheten o gjort fint (vilket jag kan ångra nu i efterhand, då vi bara kunde struntat i allt o åkt, för någon deposit har vår gamle landlort då fan inte satt tillbaka på vårat konto = 750 euro åt skogen!). Sista arbetsdagen på IBM kändes inget annat än underbart, även om jag fällde ett par tårar då fina arbetskamrater hade knaprat ihop ett fint kort och köpt mig en minigris, ingen fullt levande så klart, men en alldeles underbar. Torsdagen den 18e maj flyttade jag och min kärlek till Sverige. Vart vi skulle bo hade vi ännu i detta läget ingen aning om, men vi hade varit i kontakt med en kille som ville hyra ut sin lägenhet, belägen mitt i centrala Göteborg. Vi hade turen att få komma o kolla på lägenheten redan ett par timmar efter vi anlänt. Pappa kom och hämtade oss på Landvetter och vi åkte in till Göteborg och käkade lite för att sedan möta upp Irfan. Lägenheten hade det bästa läget och den var väldigt fin, även om vi hade önskat aningen större modell, men man kan inte vara kräsen i en stad där det råder bostadsbrist o som jag sa var läget helt otroligt! Vi fastnade och ville slå till direkt, o så ville även Irfan då hann fann tycke för oss. Vi skrev kontrakt och fick nycklar på en gång! Underbar känsla o en fruktansvärd lättnad!

Vi åkte vidare till Skövde där vi hade planerat att spendera helgen. Min älskade gudson Pontus skulle döpas på lördagen och Pontus föräldrar, mina underbara vänner Hanna o Niklas skulle gifta sig. Dock var det ingen som visste om detta då de skulle vara en surprise! Det var ett jättefint dop/bröllop o jag är så glad o lycklig för deras skull. Nästan alla tjejerna var även samlade för första gången på väldigt länge o vi hade en fin dag/kväll tillsammans! 


<3

 

Vi, min famlij o jag, bestämde att de bästa vore om vi kunde hjälpas åt att flytta så mycket grejer så snart som möjligt från Skövde ner till Göteborg. Pappa hyrde därför en skåpbil o hjälpte mig o Rasmus redan på söndagen att köra ner säng, möbler o diverse flyttkartongen till Göteborg. Så redan söndagen den 20e maj flyttade vi in i lägenheten på riktigt!  Veckan efter kom även Rasmus föräldrar ner till Göteborg med bl.a soffor. Vi åkte även o köpte en finfin hylla på 2nd hand som vi fick hjälp att köra hem. Jag älskar att blanda olika stilar o jag älskar retro teakmöbler.

 

 

Rasmus hade redan jobb klart för sig, den 28e maj skulle han börjat på Volvo IT, de ringde dock till honom o sa att chefen inte skulle komma  förrän veckan efter, så han fick en veckas betald semester att starta sin antällning med. Han trivs väldigt bra o de är skönt! Jag själv gick på arbetsintervju efer arbetsintervju, men efter att ha kommit i kontakt med ett bemanningföretag som heter WayAhead så fick jag napp. Den 11 juni började jag arbeta på VGT IT (Västragötalandsregionen IT). Jag fick en anställning som Applikationsspecialist för ett av primärvårdens journalsystem. Det är mycket o lära, så klart, då man inte har sysslat med detta förut. Jag trivs dock väldigt bra. Nära avstånd till jobbet o bra kollegor.

Midsommarhelgen så var jag o snossen hemma i Skövde. Vi bodde hos mamma o pappa och firade midsommarafton ute hos Hanna o Niklas tillsammans med Anna, Johanna och Per. Det var en trevlig kväll, trots regn, regn o regn. Inte en enda bild tog jag.

Sedan dess o där emellan har det hänt massa random grejer. Vart hemma lite mer i Skövde o haft lite besök o vart ute lite i Göteborg, men för små saker för att orka nämna i det här utdragna inlägget.

För övrigt så mår jag bra, o trivs bra i Göteborg. Skönt att vara i Sverige o har faktiskt inte tänkt på Dublin speciellt mycket sedan jag kom hem. (Förutom i helgen då vi skulle åkt dit för o se Snoop, SHM o Calvin Harris, men flygbiljetterna låg på 2500 per person, vilket vi ansåg alldeles för mycket.) Lägenheten har vi kommit i ordning i ganska bra, även om det är inredningsgrejer var att göra men som får vänta lite. Jag hatar att vara urfattig! Jag kan med all säkerhet avråda folk att avsluta ett jobb där man får veckolön innan man har skaffat sig ett nytt. Två månader utan inkomst är inte roligt! O hur det går med sommaren är en bra fråga, det varierar från dag till dag tycker jag! Ena dagen sol o fint o andra dagen ösregn o kallt som om de vore värsta hösten!

Rasmus har tre veckors semester i sommar, men inte jag! Dock har jag fått torsdag o fredag ledigt v 31, så då har vi sagt att vi ska hitta på något! Jag vill åka iväg någonstans o bara mysa!

Vi säger väl såhär så länge, så lovar jag att försöka komma igång lite igen nu, när det inte händer så mycket i mitt liv..

 

 

PUSS O KRAM

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0