cold summer

Morrn!

Det blev inget WCR för min del i torsdags. Jag agerade vuxet och insåg att 740 kronor är mycket pengar när man inte har några pengar. Jag o Ralle låg hemma o pimplade vin ist. Är ändå ganska nöjd med mitt beslut. Klart jag är besviken, men man kan inte göra allt i livet, så är det bara. Det blir som det blir. Allt har en mening.. remember?

I fredags tog vi tåget till Skövde för att åka hem till föräldrarna för att fira mammas födelsedag. Det bjöds på mumsig middag! Syster Anna var också där. Vi sov över och på lördag förmiddag åkte vi ut till skogen jag, pappa o älsk, för att plocka svamp. Ungefärliga 7 liter plockade vi! Mums! Man var ganska svett efter skogen då det var himla kvavt ute, men ändå packat in sig så mycket som möjligt för att slippa alla mygg. När vi precis kom ut från skogen brakade det loss. Jävlar vad det regnade rent ut sagt! Det stoppade oss dock inte från att åka till Brevik, där jag o pappa faktiskt tog oss ett dopp. Kan inte säga att det var varmt i vattnet! Första doppet i år i Sverige skedde alltså 28 juli, vilket är helt knas.

På lördagkväll myste vi hemma hos Eve o Petter innan vi skulle ta tåget hem vid halv nio. Det bjöds på Rosé och pizza. Mys o träffas o snart är efterlängtade snutten här! Längtar till oktober så de skriker om det!

I veckan har det inte hänt så himla mycket. OS, OS, OS.. Rasmus har lärt sig att han kan köra med den här "men det är ju bara OS var fjärde år älskling..". Vad ska man säga då liksom? Man känner ju sig som Hitler om man inte låter honom kolla.

Idag är det som fredag för mig, o kan inte beskriva med ord hur sköönt det är! Imorgon blir det dock ingen sovmorgon! Bästa, älskade mamma bjöd oss på en natt i Danmark så dit åker jag o Rasmus imorgon. Kl 08.00 går färjan! Till Fredrikshamn ska vi o bo på badhotellet. Skönt att kunna hitta på någonting tillsammans den här sommaren!


PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0