You know that I'm tired and you know that I'm stressed

OJ, nio dagar sedan jag fyllde år. Tiden går så fort här. Även fast en dag kan vara hur seg som helst o man sitter o riktigt ser hur sakta sekundvisaren går runt på klockan, så går faktiskt veckorna på något vis ganska fort.
Jag hade en jättefin födelsedag. När jag kom till jobbet på morgonen hade mina fina kollegor blåst upp ballonger o lagt över hela min desk, presenter fick jag dessutom. Rebecca hade så klart bakat en jättefin cupcake åt mig o Amanda hade bakat en hel drös med negerbollar. Så fina o underbara är de, mina bästekollegor! Vart hur glad som helst. Hade verkligen inte förväntat mig någonting.
På kvällen var vi hemma o tog de lugnt o käkade thaimat.
Fredag eftermiddag fick jag sluta kl tre, då tog jag o Rasmus en taxi hem för att hämta våra färdigpackade väskor o bege oss till tågstationen. Det var nämligen dags för Rasmus födelsedagspresent till mig, som jag trodde var en helg i Cork. Visst åkte vi till Cork, men resan slutade inte där. När vi kom fram med tåget så möttes vi utav en man, bärandes på en skylt med Rasmus namn på. Han skulle köra oss till Ballycotton, som ligger en bit utanför Cork. Jag hade ingen aning om vart vi var på väg och det var jättespännande. Cirka fyrtio minuter senare kom vi fram till en jättemysig fiskeby, han hade fixat rum på ett jättefint hotell som ligger precis vid en klippa. Det var otroligt fint.
På lördagen hade vi fruktansvärt tur med vädret, solsken o blå himmel. Vi gick en promenad längs klipporna, busade med kor o solade.
På kvällen åt vi trerätters.
Det var en kanonhelg och jag är otroligt tacksam.
Har var en jobbig vecka på jobbet. Jag är trött på det, det är jag. För ett tag sen blev jag mailansvarig, har kanske inte nämnt det. På egen hand tar jag hand om all mailsupport, och det går bra så länge jag får göra just bara det, då tycker jag faktiskt nästan att det är kul. Den här veckan har det dock varit massor med samtal och vi är inte tillräckligt många för att täcka, så då måste jag sitta på linan också. Pallar inte!
Har fått någon typ av besvär med illamående o heartburn. Var på apoteket o fixade lite receptfria alternativ, dock så hjälper de knappt. Bara det inte är början till magsår.
Tänker på er där hemma! Massor!
Puss o Kramar

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åhh Elin! Saknar dig massor =) va mysigt det lät med fiskebyn o de, överaskningar är ju de bästa! Det kanske är magkatarr, det får man av stress o sånt =( ta hand om dig o kom hem snart! Tusen pussar!

2011-09-29 @ 21:55:31
Postat av: Eve

SAKNAR DIG MASSOR! <3 pallra dig hemåt snart

2011-10-01 @ 11:04:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0