Påsk

I fredags var det Good Friday här i Irland, banker o offentliga institutioner är stängda denna dag men det är inteen officiell helgdag, många kontor och andra arbetsplatser är öppna. Vi arbetade som vanligt, dock var det julångfredag i Sverige, så vi hade inget o göra tack vare att alla kunder i Sverige var lediga.

Alla pubar och många restauranger i Irland är stängda under Good Friday, nämligen förbjudet att sälja alkohol.

På kvällen var vi ute o käkade på en Italiensk restaurang jag o Rasmus, sen gick vi o kollade på Fast and the Furious 5, SOM jag hade längtat. Den var så jävla bra! Älskar verkligen de filmerna!

Igår var det Påskafton. Vi gick hem till Felix o Harry för o äta påskmiddag. Det var hur trevligt som helst. Vi hade knytkalas o fick till en kanonmiddag med allt som hör därtill. Ägg givetvis, köttbullar, prinskorv, gubbröra, jansons o mycket mer. Felix är riktigt duktig på att laga mat, han hade bla gjort en egen majonäs med chili som var hur god som helst.

Senare på kvällen gick vi ut, till Dandelion o dansade en sväng.

Idag har de vart horisontalt läge hela dagen! Sovit, kollat film o sovit.

Kände att man inte kunde få för mycket utav Dwayne Johnson o Vin Diesel så för andra gången på tre dagar gick vi återigen på bio o kikade på Fast and the furious 5! Lika bra den här gången.
Blir ju bara mer o mer sugen för varje gång man ser en sån där läcker muskelbil. VILL HA!
Nu är det nattedags, upp tidigt som faen imorgon, då det är bank holiday o bussarna går som söndag. 06.15 ska vi va vid Hawkins så måste vandra hemifrån en halvtimma innan, fyyyyyyy! Förmodligen lugnt på jobbet iaf, då det är röd dag i Sverige också, skönt det iaf.
Natti natti. P o K.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0